Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJD 222

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανυψωσης-διπλή παλέτα

  • 1500 - 2905 mm
  • 2000 - 2200 kg
  • Ανυψωτικό μηχάνημα για ταυτόχρονο χειρισμό 2 παλετών.
  • Ευέλικτη εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη σε ύψος έως και 2.905 mm.
  • Μέγιστη ευελιξία ύψους ανύψωσης σε τρεις τύπους ιστού.
  • Διατίθεται με τεχνολογία ιόντων λιθίου.
  • Πολυμορφικά συστήματα υποβοήθησης για μέγιστη ασφάλεια.

EJD 120/ 222

Τα πολυμορφικά και συμπαγή ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα EJD είναι η τέλεια λύση για ταυτόχρονη μεταφορά 2 παλετών σε ράμπες και ανώμαλα δάπεδα, καθώς και για την εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη σε ύψη έως και 2.905 mm. Αυτά τα αποτελεσματικά stacker ξεχωρίζουν για τη σταθερή οδηγική συμπεριφορά με μέγιστη ευελιξία, ακόμα και σε αποθήκες με περιορισμένο χώρο. Με την ταυτόχρονη παραλαβή δύο παλετών, τα EJD εκτελούν τις εργασίες με διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με τα συνήθη μηχανήματα στοίβαξης. Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης, ο μακρύς βραχίονας χειρισμού ασφαλείας με προστατευτικό ποδιών 4 βαθμίδων, οι ανακλαστήρες και η βέλτιστη ορατότητα προς τα άκρα περόνης εγγυώνται μέγιστη ασφάλεια εργασίας. Ο σύγχρονος πανίσχυρος τριφασικός κινητήρας AC διακρίνεται για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, τον υψηλό βαθμό απόδοσης και την άριστη ενεργειακή απόδοση. Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης και στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται αναλογικό υδραυλικό σύστημα ακρίβειας για ελεγχόμενη ανύψωση και κατέβασμα.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJD 120 2.000 kg 1.660 mm 6 km/h 1.847 mm 24 V
EJD 222 2.200 kg 2.905 mm 6 km/h 2.046 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;