Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERC 214_216 bi

Ηλεκτροκίνητο stacker με σταθερή πλατφόρμα 1,4 - 1,6t

  • 2400 - 6000 mm
  • 1400 - 1600 kg
  • Μικρό αλλά πανίσχυρο χάρη στον συσσωρευτή ιόντων λιθίου.
  • Ενδείκνυται για τη μεταφορά ειδικών φορτίων.
  • Κατάλληλο για κλειστές παλέτες / Ευρωπαλέτες τύπου cross pallets (παλέτες εγκάρσιας τοποθέτησης).
  • Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης στοίβαξης για ασφάλεια.
  • Έξυπνα, εργονομικά χαρακτηριστικά για εργασία χωρίς κόπο.

ERC 214bi/ 216bi

Επαναστατική, εξαιρετικά συμπαγής σχεδίαση μηχανήματος: Το πανίσχυρο ηλεκτροκίνητο stacker με πλατφόρμα ERC bi διαθέτει εργοστασιακά ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου. Το μέγεθος αυτού του stacker είναι αντιστρόφως ανάλογο των εργασιών που καταφέρνει να εκτελέσει. Με τους πλευρικά εκτεινόμενους βραχίονες , οι περόνες μπορούν και κατεβαίνουν μέχρι το δάπεδο. Αυτό σημαίνει ότι το ERC bi μπορεί με απόλυτη ευελιξία να παραλαμβάνει ειδικά φορτία και να οδηγεί τις περόνες κάτω από κλειστές παλέτες. Οι εκδόσεις ERC με μεγάλο άνοιγμα τροχών είναι σχεδιασμένες για εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη σε μεγάλα ύψη έως και 6 m. Διεκπεραιώνουν μεταφορές εμπορευμάτων σε μεσαίες έως και μεγάλες αποστάσεις. Για τέλεια εργονομία προσφέρεται η σταθερή πλατφόρμα χειριστή με αμορτισέρ και το smartPILOT με αυτόματο κεντράρισμα, που επιτρέπει τον έλεγχο του μηχανήματος με το ένα χέρι. Χάρη στην πολύ καλή ορατότητα μέσα από τον ιστό και το πανοραμικό παρμπρίζ (προαιρετική επιλογή) στην προστατευτική οροφή, ο χειριστής μπορεί να εποπτεύει συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο στη διάρκεια της διαδικασίας στοίβαξης.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERC 214bi 1.400 kg 6.000 mm 12 km/h 2.425 mm 24 V
ERC 216bi 1.600 kg 6.000 mm 12 km/h 2.425 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;