Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
ERC 214_216 i

Ηλεκτροκίνητο stacker με σταθερή πλατφόρμα 1,4 - 1.6t

  • 2400 - 6000 mm
  • 1400 - 1600 kg
  • Μικρό αλλά πανίσχυρο χάρη στον συσσωρευτή ιόντων λιθίου.
  • Δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης του χώρου στην αποθήκη (στενότεροι διάδρομοι εργασίας).
  • Υψηλή ταχύτητα και μεγάλη εναπομείνουσα ανυψωτική ικανότητα για μεγαλύτερη απόδοση.
  • Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης στοίβαξης για ασφάλεια.

ERC 214i/ 216i

Επαναστατική, εξαιρετικά συμπαγής σχεδίαση μηχανήματος: Το πανίσχυρο stacker με πλατφόρμα ERC i διαθέτει εργοστασιακά ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου. Αυτό το ευέλικτο ανυψωτικό μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή εισαγωγή και εξαγωγή παλέτας σε μεγάλα ύψη έως 6 m. Κατάλληλο για μεταφορά φορτίων σε μεσαίες έως μεγάλες αποστάσεις και είναι κατάλληλο για συλλογή παραγγελιών. Υψηλές ταχύτητες οδήγησης, γρήγορη επιτάχυνση και εξαιρετική υπολειπόμενη φέρουσα ικανότητα για κορυφαία απόδοση. Συστήματα υποβοήθησης στοίβαξης για εύκολη και ασφαλή διαχείριση φορτίων. Για τέλεια εργονομία προσφέρεται η σταθερή πλατφόρμα χειριστή με αμορτισέρ και το smartPILOT με αυτόματο κεντράρισμα, που επιτρέπει τον έλεγχο του μηχανήματος με το ένα χέρι. Χάρη στην πολύ καλή ορατότητα μέσα από τον ιστό και το πανοραμικό παρμπρίζ (προαιρετική επιλογή) στην προστατευτική οροφή, ο χειριστής μπορεί να εποπτεύει συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο στη διάρκεια της διαδικασίας στοίβαξης. Διατίθενται πολλές επιλογές και στοιχεία πρόσθετου εξοπλισμού.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERC 214i 1.400 kg 6.000 mm 12 km/h 2.389 mm 24 V
ERC 216i 1.600 kg 6.000 mm 12 km/h 2.389 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;