Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERC 216zi (1)
  • 2400 - 6000 mm
  • 1400 - 1600 kg
  • Μικρό αλλά πανίσχυρο χάρη στον συσσωρευτή ιόντων λιθίου.
  • Υψηλές επιδόσεις διαχείρισης εμπορευμάτων χάρη στη δυνατότητα ταυτόχρονου χειρισμού δύο παλετών.
  • Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για διέλευση από υπερυψωμένα σημεία, ανώμαλα δάπεδα ή ράμπες.
  • Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης στοίβαξης για ασφάλεια.

ERC 214zi/ 216zi

Επαναστατική, εξαιρετικά συμπαγής σχεδίαση μηχανήματος: Το πανίσχυρο ηλεκτροκίνητο ανυψωτικό όχημα υψηλής ανύψωσης ERC zi διαθέτει εργοστασιακά ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου. Αυτό το ευέλικτο ανυψωτικό μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή εισαγωγή και εξαγωγή παλέτας σε μεγάλα ύψη έως 6 m. Κατάλληλο για μεταφορά φορτίων σε μεσαίες έως μεγάλες αποστάσεις και είναι κατάλληλο για συλλογή παραγγελιών. Με την πρόσθετη ανύψωση των βραχιόνων είναι δυνατή η ταυτόχρονη διαχείριση 2 παλετών. Έτσι αυξάνεται η αποτελεσματικότητα και η απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων. Με το ERC η διέλευση από ανώμαλα δάπεδα ή ράμπες γίνεται εύκολα χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Με τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης η διαχείριση των φορτίων γίνεται εύκολα και με ασφάλεια. Για τέλεια εργονομία προσφέρεται η σταθερή πλατφόρμα χειριστή με αμορτισέρ και το smartPILOT με αυτόματο κεντράρισμα, που επιτρέπει τον έλεγχο του μηχανήματος με το ένα χέρι. Εξαιρετική ορατότητα χάρη στο πανοραμικό παρμπρίζ (προαιρετική επιλογή) και απεριόριστη ορατότητα μπροστά.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα

ERC 216zi Campaign Keyvisual

Χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια;Χρειάζεστε και νέο τρόπο σκέψης.

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο stacker με ενσωματωμένo συσσωρευτή τεχνολογίας ιόντων λιθίου και επαναστατικό, νέο σχεδιασμό πλαισίου.

Μερικές φορές δεν αρκεί απλώς να βελτιώνεις τα πράγματα. Χρειάζεται να τα επανακαθορίζεις συνολικά. Το ERC 216zi, το πρώτο παγκοσμίως μηχάνημα stacker με τεχνολογία ιόντων λιθίου, κάνει ακριβώς αυτό. Ο πλήρως ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου επιτρέπει τη δημιουργία ενός εντελώς νέου, επαναστατικού σχεδιασμού μηχανήματος. Ως αποτέλεσμα, το ERC 216zi έχει πολύ μικρές διαστάσεις και εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία, χαρίζοντάς σας πολύ μεγαλύτερη απόδοση όσον αφορά τον ρυθμό εργασίας, ακόμη και σε περιβάλλοντα αποθήκης με περιορισμένο χώρο. Την ίδια στιγμή, περιλαμβάνει σταθερή πλατφόρμα η οποία προστατεύει τον χειριστή από τρεις πλευρές και αυξάνει την παραγωγικότητα χάρη στην τέλεια εργονομία και άνεση που προσφέρει. Και όλα αυτά συνδυάζονται με εξοικονόμηση ενέργειας και βέλτιστη διαθεσιμότητα, ακόμα και σε λειτουργία με πολλαπλές βάρδιες, χάρη στην τεχνολογία ιόντων λιθίου από την Jungheinrich.

Φτιαγμένο όχι με βάση τα στερεότυπα, αλλά τις ανάγκες σας! Το νέο ERC 216zi που επανακαθορίστηκε στα πάντα:

ERC 216zi Campaign

Συμπαγές στα πάντα – για γρηγορότερη μεταφορά εμπορευμάτων.

Κανένα μηχάνημα stacker δεν υπήρξε ποτέ τόσο ευέλικτο.

Ο ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου δημιουργεί μια εντελώς νέα γεωμετρία και βελτιστοποιεί την κατανομή του βάρους του μηχανήματος, δίνοντας του πολύ περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Και παρά τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις - περίπου 17 cm πιο συμπαγείς από ένα αντίστοιχο μηχάνημα σταθερής πλατφόρμας - αυτό το μοναδικό stacker προσφέρει βελτιωμένη λειτουργική σταθερότητα, υπολειπόμενη χωρητικότητα και χαρακτηριστικά οδήγησης. Συνολικά η ταχύτητα λειτουργίας είναι επίσης υψηλότερη, χωρίς να επιβαρύνει τον χειριστή με πρόσθετες εργασίες. Αποτέλεσμα: πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για καλύτερη απόδοση.

 Πλεονεκτήματα του ERC 216zi όσον αφορά το σχεδιασμό του πλαισίου:

  • Εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και ευελιξία χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό του και τον  ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου
  • Βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης χάρη στην ιδανική κατανομή βάρους
  • Βελτιωμένη λειτουργική σταθερότητα και υπολειπόμενη ικανότητα που εξασφαλίζεται από το χαμηλό κέντρο βάρους

ERC 216zi Campaign (1)

Εργονομικό στα πάντα – για εύκολο χειρισμό.

Μεγαλύτερη άνεση για το χειριστή– βελτιωμένη παραγωγικότητα στην αποθήκη.

Η επαναστατική, νέα γεωμετρία πλαισίου του ERC 216zi απελευθερώνει ακόμη περισσότερο χώρο για εργονομία στην εργασία. Η σταθερή πλατφόρμα θέσης παρέχει στον χειριστή υποστήριξη και ευκολία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περιόδων παρατεταμένης λειτουργίας. Η διάταξη των χειριστηρίων είναι ιδανική, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί εύκολα να χειριστεί το όχημα. Στον πίνακα του ταμπλό υπάρχει ενσωματωμένη, ευανάγνωστη οθόνη 4 ιντσών, ενώ το καλοσχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης επιτρέπει στο χειριστή να προσαρμόσει τον χώρο εργασίας του. Το υδραυλικό σύστημα έχει επίσης βελτιωθεί τεχνικά, ώστε να υποβοηθά το χειριστή: Το σύστημα απόσβεσης εισόδου ιστού εξομαλύνει τις κινήσεις του ιστού, και η ένταση της ανύψωσης και του κατεβάσματος προσαρμόζεται ανάλογα με το τρέχον φορτίο – τέλεια, γρήγορα, και χωρίς απότομες κινήσεις.

Τα εργονομικά πλεονεκτήματα του ERC 216zi:

  • Ιδανική υποστήριξη και ευκολία για το χειριστή, χάρη στη σταθερή πλατφόρμα θέσης
  • Εύκολος χειρισμός χάρη στην ιδανική διάταξη των χειριστηρίων και το μεγάλο εύρος επιλογών
  • Σαφείς και πλήρεις ενδείξεις , χάρη στην ενσωματωμένη οθόνη 4 ιντσών στον πίνακα του ταμπλό
  • Περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης του χώρου εργασίας, χάρη στο καλοσχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης

ERC 216zi Campaign (2)

Αποδοτικό στα πάντα – για κορυφαίες επιδόσεις στην αποθήκη.

ERC 216zi Campaign (3)

Αφήστε τους ανταγωνιστές στη δεύτερη θέση, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου.
Ο πλήρως ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου συνδυάζεται και συνεργάζεται αρμονικά με το μηχάνημα, δημιουργώντας έναν εντελώς νέο τρόπο εργασίας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία ιόντων λιθίου, ειδικά η δυνατότητα για ταχεία αλλά και ενδιάμεση φόρτιση με εξαιρετικά σύντομους χρόνους φόρτισης, παρέχουν ευελιξία στη χρήση ανά πάσα στιγμή. Ένα ακόμη πλεονέκτημα για τους χρήστες είναι η μικρών διαστάσεων δομή του ERC 216zi, που το καθιστά πολύ πιο ευέλικτο, με εντυπωσιακά υψηλή ταχύτητα λειτουργίας ακόμη και σε περιβάλλον αποθήκης με περιορισμένο χώρο.

Τα πλεονεκτήματα του ERC 216zi όσον αφορά την απόδοση:

  • Σταθερά υψηλή απόδοση χάρη στην ιδανική συνεργασία ανάμεσα στον πλήρως ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου και το υπόλοιπο μηχάνημα
  • Υψηλή διαθεσιμότητα του μηχανήματος χάρη στους εξαιρετικά σύντομους χρόνους φόρτισης
  • Περισσότερος χρόνος παραγωγικής χρήσης καθώς δεν απαιτείται συντήρηση και αντικατάσταση των μπαταριών
  • 100% ικανοποίηση χάρη στη διάρκειας 6 μηνών εγγύηση ικανοποίησης που προσφέρουμε, αλλά και την εγγύηση έως 8 έτη για το συσσωρευτή ιόντων λιθίου

ERC 216zi Campaign (4)

ERC 216zi Campaign (5)

Ασφαλές στα πάντα – για τους εργαζόμενους αλλά και τις εργασίες σας.

Προστασία από παντού, σε συνδυασμό με μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

Παρά τις μικρές διαστάσεις του πλαισίου, η σταθερή πλατφόρμα του ERC 216zi με προστασία από τρεις πλευρές παρέχει στο χειριστή άφθονο χώρο εργασίας και κίνησης. Αυτή η μοναδική σχεδίαση του μηχανήματος είναι εφικτή μόνο χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου. Το προαιρετικό, πανοραμικό στέγαστρο προστασίας παρέχει επιπλέον προστασία έναντι της πτώσης φορτίων, ενώ εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα προς τα επάνω. Επίσης, διατίθενται πολλά προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης, που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τον σχεδιασμό ασφαλείας του ERC 216zi. Τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης,  όχι μόνο αυξάνουν την ακρίβεια και ταχύτητα των εργασιών σας, αλλά και το επίπεδο ασφάλειας για τους χειριστές, τα εμπορεύματα και την αποθήκη σας.

Τα πλεονεκτήματα του ERC 216zi όσον αφορά την ασφάλεια:

  • Προστασία από τρεις πλευρές και μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη στη σταθερή πλατφόρμα
  • Προστασία στο επάνω μέρος και ανεμπόδιστη ορατότητα προς τα επάνω χάρη στο προστατευτικό πανοραμικό στέγαστρο που διατίθεται προαιρετικά
  • Βελτιωμένη ασφάλεια και παραγωγικότητα με τα πολυάριθμα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης

Ξεκινήστε τώρα την επανάσταση των ιόντων λιθίου στην αποθήκη σας!

Κλείστε σήμερα ένα προσωπικό ραντεβού!

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERC 214zi 1.400 kg 6.000 mm 12 km/h 2.395 mm 24 V
ERC 216zi 1.600 kg 6.000 mm 12 km/h 2.395 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;