210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJE 112i_114i

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή 1,2 - 1,4t

  • 122 mm
  • 1.400 - 1.800 kg
  • Ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγάλη διαθεσιμότητα
  • Εξαιρετικά ευκίνητο χάρη στις μικρές διαστάσεις προβόλου
  • Μικρό συνολικό βάρος
  • Ιδανικό για φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών και ως μεταφερόμενο όχημα
  • Ενσωματούμενος φορτιστής για ταχεία φόρτιση σε οποιαδήποτε πρίζα 230 V

EJE 112i/ 114i

Τα ιδιαιτέρως αποτελεσματικά και ευκίνητα ηλεκτρικά ανυψωτικά οχήματα με βραχίονα χειρισμού EJE 114i-118i με στάνταρ ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου σάς προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό οικονομικής αποδοτικότητας και αντοχής καθώς και την ευελιξία που επιτρέπει η τεχνολογία μπαταριών Jungheinrich υψηλής απόδοσης. Η σταθερά ενσωματωμένη στο όχημα μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει σημαντικά μικρότερο μέγεθος κατασκευής. Αυτό σημαίνει ότι ένα ανυψωτικό όχημα με τεχνολογία ιόντων λιθίου είναι ακόμα πιο ευκίνητο και ελαφρύ. Τα οχήματα αυτά αποτελούν επομένως την τέλεια επιλογή για χρήσεις με περιορισμούς χώρου και βάρους, όπως π.χ. σε εξέδρα φορτηγού ή ως μεταφερόμενο όχημα επάνω σε φορτηγό. Σε συνδυασμό με τον ενσωματούμενο φορτιστή για εύκολη φόρτιση σε οποιαδήποτε πρίζα 230 V, η τεχνολογία ιόντων λιθίου προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων: Μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης, μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα ταχείας και ενδιάμεσης φόρτισης με παύσεις ή κατά τους χρόνους παραμονής εκτός λειτουργίας. Η τεχνολογία αυτή διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα του οχήματος 24/7 και επιτρέπει ευελιξία χρήσης κατά τη λειτουργία σε πολλές βάρδιες.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

ΜοντέλοΙκανότητα ΦόρτωσηςΜέγιστη ανύψωση (h3)Ταχύτητα
οδήγησης
Συνολικό
μήκος
Τάση
συσσωρευτή

EJE 112i

1200 kg

122 mm

6 km/h

1575 mm

24 V

EJE 114i

1400 kg

122 mm

6 km/h

1575 mm

24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;