210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Lithium-Ionen-Power von Jungheinrich - Verteilerseite

Τεχνολογία Ιόντων Λιθίου

Επιλέξτε μηχανήματα με σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρουν.

Τα μηχανήματα τεχνολογίας ιόντων λιθίου της Jungheinrich, προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με αυτά που διαθέτουν συμβατικούς συσσωρευτές μολύβδου: την επιλογή για γρήγορη ευκαιριακή φόρτιση (π.χ. κατά τη διάρκεια διαλειμμάτων ή διακοπής λειτουργίας) διασφαλίζοντας ότι το μηχάνημα είναι διαθέσιμο 24/7 κάτι το οποίο αυξάνει την ευελιξία των καθημερινών εργασιών της αποθήκης. Αυτό εξασφαλίζει μεγάλους χρόνους διαθεσιμότητας σε λειτουργία πολλαπλών βαρδιών. Επιπλέον, δεν χρειάζονται συντήρηση καθώς δεν εκπέμπουν «αέρια». Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνεται χρόνος ή δαπάνη για συντήρηση του συσσωρευτή. Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου καταναλώνουν έως και 20% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς συσσωρευτές μολύβδου.

Όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας είναι ήδη "li-ionREADY", δηλαδή όλα τα μηχανήματά μας μπορούν να εξοπλιστούν με συσσωρευτές ιόντων λιθίου. Αναπτύσσουμε επίσης καινοτόμα προϊόντα με ενσωματωμένους συσσωρευτές, όπου η τεχνολογία συσσωρευτή και μηχανήματος «συνεργάζεται» απόλυτα και αποδοτικά.

Κανένα άλλο Intralogistics Brand παγκοσμίως, δεν έχει περισσότερα μηχανήματα λιθίου από τη Jungheinrich.

Επωφεληθείτε από την 6 μήνες εγγύηση «ικανοποίησης πελάτη» και την 5 έτη εγγύηση συσσωρευτή ιόντων λιθίου που προσφέρουμε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΟΝΤΩΝ ΛΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ JUNGHEINRICH

Με τη δύναμη της τεχνολογίας των ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

ΑΠΟΔΟΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Ως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων intralogistics με δική μας έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παρέχουμε συσσωρευτές, μονάδες φόρτισης, μηχανήματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες που είναι απόλυτα συγχρονισμένες μεταξύ τους.

Επιλέξτε την τεχνολογία ιόντων λιθίου και επωφεληθείτε από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Επωφεληθείτε από την τεχνολογία ιόντων λιθίου.


Switch to lithium-ion power! Optimising your processes will enable you to save on both time and operating costs.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας


Έχετε ερωτήσεις;