Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Li-ION

Τεχνολογία Ιόντων Λιθίου

Η δύναμη της Τεχνολογίας Ιόντων Λιθίου (Li-ion) προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε.

Η τεχνολογία ιόντων λιθίου φέρνει επανάσταση στον τομέα των Intralogistics και υπάρχουν πολλοί επιτακτικοί λόγοι για την υιοθέτηση τέτοιων λύσεων από τη Jungheinrich. Ως κορυφαίος πάροχος στον συγκεκριμένο τομέα, σας διευκολύνουμε ώστε να αξιοποιήσετε αυτήν την προηγμένη τεχνολογία. Σε συνδυασμό με τις ολιστικές λύσεις μας, τις τεχνολογίες αιχμής, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, βοηθάμε να γίνει η επιχείρησή σας πιο αποδοτική και ως εκ τούτου πιο επιτυχημένη- αφού με τη Jungheinrich δεν χρειάζεται συμβιβασμός.


Δεν κάνουμε συμβιβασμούς, οπότε ούτε εσείς χρειάζεται να κάνετε από πλευράς σας.

Ολοκληρωμένες συμβουλές. Χωρίς συμβιβασμούς.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε βέλτιστες και εξατομικευμένες λύσεις τεχνολογίας ιόντων λιθίου και για αυτό, δεσμευόμαστε ότι δεν θα υπάρξει κανένας συμβιβασμός όσον αφορά τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του έργου σας - θα πάρετε μόνο αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας και οι ειδικοί στον τομέα της ενέργειας θα είναι δίπλα σας από την αρχή μέχρι το τέλος και θα σας παρέχουν βοήθεια σε κάθε στάδιο του έργου, είτε πρόκειται για αναβάθμιση μεμονωμένων μηχανημάτων, είτε για μετατροπή ολόκληρου του στόλου σας, είτε για απλή ενοικίαση εξοπλισμού. Χάρη στα πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας στην ηλεκτροκίνηση και περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία ιόντων λιθίου, έχουμε τις απαντήσεις σε όλες τις ανάγκες σας. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Έχουμε ήδη εγκαταστήσει πάνω από 60.000 συσσωρευτές ιόντων λιθίου και καμία άλλη μάρκα Intralogistics παγκοσμίως δεν διαθέτει προς το παρόν περισσότερα μηχανήματα ιόντων λιθίου σε λειτουργία, από ότι η Jungheinrich.

  • πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση για 65 χρόνια
  • περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία ιόντων λιθίου
  • πάνω από 60.000 εγκατεστημένοι συσσωρευτές ιόντων λιθίου
  • τα περισσότερα μηχανήματα ιόντων λιθίου σε λειτουργία παγκοσμίως
  • τα πάντα από έναν προμηθευτή
  • πάντα σας προσφέρουμε την ιδανική λύση ιόντων λιθίου για την κάθε ξεχωριστή ανάγκη σας

Μην κάνετε λοιπόν συμβιβασμούς και επιλέξτε μια ολιστική λύση και έναν ικανό συνεργάτη που καταλαβαίνει την επιχείρησή σας.

No Compromises Benefit Motiv 1

Τεχνολογίες αιχμής. Χωρίς συμβιβασμούς.

Χάρη στην εμπειρία άνω των 10 ετών στην τεχνολογία ιόντων λιθίου, η συνεργασία με τη Jungheinrich σημαίνει ότι επωφελείστε από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε απόδοση και ποιότητα. Χάρη στη δική μας έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο σύστημα στο οποίο ο συσσωρευτής ιόντων λιθίου, ο φορτιστής και το μηχάνημα είναι βέλτιστα συντονισμένα μεταξύ τους.

Για μέγιστη διαθεσιμότητα μηχανήματος, ο συσσωρευτής 24V μπορεί να φορτιστεί στο 50% της χωρητικότητας σε μόλις 30 λεπτά και να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 80 λεπτά, χρησιμοποιώντας διαλείμματα ή χρονοδιακόπτη, έτσι ώστε να λειτουργείτε πάντα με 100% απόδοση και χωρίς απώλεια ισχύος. Πέρα από αυτό, οι εκπομπές CO2 από ένα συσσωρευτή ιόντων λιθίου μειώνονται έως και 21% σε σύγκριση με τους συσσωρευτές μολύβδου και με διάρκεια ζωής περίπου τρεις φορές μεγαλύτερο και χωρίς ανάγκη για εργασίες συντήρησης ή αλλαγές συσσωρευτών, το συνολικό κόστος των ιόντων λιθίου είναι σημαντικά χαμηλότερο από μια εναλλακτική λύση συσσωρευτών μολύβδου.

  • υψηλή αξιοπιστία ισχύος, ακόμη και όταν δεν είναι πλήρως φορτισμένo
  • χωρίς κόστος συντήρησης, service ή εγκατάστασης
  • δεν απαιτούνται ειδικοί χώροι φόρτισης με απαραίτητο εξαερισμό
  • περίπου 21% μείωση των εκπομπών CO2 σε σύγκριση με τους συσσωρευτές μολύβδου
  • τρεις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους συμβατικούς  συσσωρευτές
  • χαμηλότερο συνολικό κόστος από μια εναλλακτική λύση συσσωρευτή μολύβδου
  • γρήγορη και ενδιάμεση φόρτιση σε διαλείμματα ή διακοπές λειτουργίας για μέγιστη διαθεσιμότητα μηχανήματος
  • σε 30 λεπτά φόρτισης φτάνετε στο 50%, σε 80 λεπτά φόρτισης στο 100%
  • υψηλή ασφάλεια κατά τη χρήση, τη φόρτιση και τη μεταφορά

Μια άλλη καινοτομία είναι η νέα μας γκάμα μηχανημάτων, με ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου, όπου ο σχεδιασμός του μηχανήματος και η τεχνολογία του συσσωρευτή συντονίζονται ακόμη πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά, πράγμα που σημαίνει πιο συμπαγείς διαστάσεις για μέγιστη ευελιξία.

No Compromises Benefit Motiv 2

Ολοκληρωμένες λύσεις. Χωρίς συμβιβασμούς

Η απόδοση είναι το παν, και αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία του στόλου σας και γι’ αυτό θέλουμε να σας κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη και διαφανή τη μετάβαση στην τεχνολογία ιόντων λιθίου-χωρίς περίπλοκη επικοινωνία μέσω τρίτων προμηθευτών-τα πάντα από μία μόνο πηγή. Χωρίς συμβιβασμό.

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε μεμονωμένα μηχανήματα, είτε να μετατρέψετε ολόκληρο τον στόλο σας, είτε χρειάζεστε μια εντελώς νέα υποδομή φόρτισης, είτε απλώς να ενοικιάσετε μηχανήματα, ως ο πάροχος που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογίας ιόντων λιθίου, αναζητούμε συνεχώς την καλύτερη λύση για εσάς. Υποστηρίζουμε το έργο σας από το σχεδιασμό έως το στάδιο της υλοποίησης καθώς και τις υπηρεσίες μετά την πώληση (after sales), είμαστε πάντα εκεί για εσάς, μακροπρόθεσμα.

Όπως και να θέλετε να εφαρμόσετε την τεχνολογία ιόντων λιθίου, θα είστε πάντα ασφαλείς με τη Jungheinrich.

No Compromises Benefit Motiv 3

Μακροχρόνια εγγύηση. Χωρίς συμβιβασμούς.

Η εμπιστοσύνη είναι καλή, αλλά η εγγύηση είναι καλύτερη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επενδύσεις στη δική σας επιχείρηση. Δεν θέλετε να συμβιβάζεστε, θέλετε να μπορείτε να βασίζεστε 100% στην τεχνολογία και τον συνεργάτη σας - και αυτό συμβαίνει με τη Jungheinrich. Με εμάς, όχι μόνο αποκτάτε εξελιγμένη, υψηλής ποιότητας και μακράς διάρκειας τεχνολογία, αλλά και μια μεγάλη αίσθηση σιγουριάς και ηρεμίας.

Με το "Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus" σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη,  στους συσσωρευτές ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να συγκεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό – τις καθημερινές σας εργασίες.

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό: Μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ασυμβίβαστα ικανοποιημένοι πελάτες.

Θέλουμε να σας πείσουμε με αυτό που κάνουμε και όχι με αυτό που λέμε. Εδώ προτιμούμε να αφήσουμε τους πελάτες μας να πουν τη γνώμη τους.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Operativer Leiter Projektteam Logistik, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

„Χάρη στην τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich, πέτυχαμε μεγαλύτερη ευελιξία ακόμη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα του στόλου μας.“

Θέλετε και εσείς μια προσέγγιση χωρίς συμβιβασμούς;

Κάντε αυτό το οποίο κάνουν πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και επιλέξτε λύσεις ιόντων λιθίου από τη Jungheinrich. Λάβετε συμβουλές από εμάς και κάντε την εταιρεία σας κατάλληλα εξοπλισμένη για το μέλλον - με λύσεις τεχνολογίας ιόντων λιθίου χωρίς συμβιβασμούς.


Για εμάς, η τεχνολογία αιχμής λιθίου σημαίνει επίσης ότι σας προσφέρουμε το κατάλληλο μηχάνημα για κάθε εργασία.

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου σε συνδυασμό με τα συστήματα φόρτισης, εγγυώνται εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και μέγιστη απόδοση χωρίς απώλεια ισχύος.


Κάντε τη μετάβαση στην τεχνολογία ιόντων λιθίου Jungheinrich τώρα και επωφεληθείτε από τη μέγιστη αποδοτικότητα και αποδοτικότητα κόστους χωρίς συμβιβασμούς.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;