Stage Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

«Ας το κάνουμε πραγματικότητα!», είναι η φράση που χρησιμοποιούσε ο ιδρυτής της εταιρείας μας Dr. Friedrich Jungheinrich. Η φράση αυτή αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα τη φιλοσοφία της εταιρείας μας και σχετίζεται με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μόνο όποιος είναι ικανός να αντιμετωπίζει καταστάσεις, μπορεί και να απολαμβάνει την επιτυχία της δουλειάς του αλλά και των πελατών του. 

Ο Dr. Friedrich Jungheinrich δημιούργησε την εταιρία βασιζόμενος στην αφοσίωση και σε πραγματικές συνεργασίες. Αξίες που μέχρι σήμερα έχουν παραμείνει θεμελιώδες στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας. Ανεξάρτητα από το αν είστε πελάτης, προμηθευτής ή υπάλληλος, ο πρωταρχικός στόχος της Jungheinrich είναι να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες, βιώσιμες, σχέσεις εμπιστοσύνης. Αυτό διευκολύνεται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να ικανοποιήσετε τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις.

Για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες συστημάτων μας, παρέχουμε υποστήριξη και συμβουλές για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση των βασικών σας υλικοτεχνικών απαιτήσεων σε τομείς όπως η διαχείριση στόλου, τα συστήματα αποθήκευσης και οι ροές υλικών. Δίνουμε επίσης μεγάλη σημασία στο εργασιακό περιβάλλον και τις δραστηριότητες των υπαλλήλων σας. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν τα πάντα, από την εκπαίδευση των χειριστών σας, επιθεωρήσεις στα ράφια σας έως και συμβουλές για τα σημαντικά θέματα ασφαλείας.

Ανεξάρτητα από το αν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, η Jungheinrich εγγυάται την παροχή του προϊόντος που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε επιτυχία με διάρκεια. Όλοι οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να υπολογίζουν σε μια συνεργασία εμπιστοσύνης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΣ

Χρειάζεστε περονοφόρα μηχανήματα για σύντομο χρονικό διάστημα; Ή σκέφτεστε πιο μακροχρόνια χρήση; Ο στόλος μηχανημάτων σας χρειάζεται αναβάθμιση; Ή θέλετε να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά χρηματοδότησης; Έχουμε τη λύση για όλα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Μπορείτε να εγγυηθείτε την ποιότητα του στόλου σας χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Άμεση παράδοση το επόμενο πρωί!

Εξυπηρέτηση πελατών με υπεραξία

Οι βλάβες και οι χρόνοι παραμονής εκτός λειτουργίας κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα. Το κορυφαίο service μας χαρακτηρίζεται από ποικιλία υπηρεσιών και προσαρμόζεται ιδανικά στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας λειτουργεί ομαλά και αξιόπιστα.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ ΣΑΣ

Μέγιστη ενέργεια για τα logistics σας: Η Jungheinrich προσφέρει άψογο Service για τα μηχανήματά σας. Το οικονομικά αποδοτικό service συσσωρευτών, οι εφεδρικοί συσσωρευτές και το service των φορτιστών, προστατεύουν τις διαδικασίες σας όλες τις ώρες. Όλες οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται εδώ.

Παντού και κάθε στιγμή – πάντα διαθέσιμοι

Η Jungheinrich συνδυάζει την τεχνογνωσία του κατασκευαστή με την εμπειρία του προμηθευτή ολοκληρωμένων λύσεων. Από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέχρι και το service: Τα κάνουμε όλα!

Για μια ασφαλη αποθηκη χωρις ατυχηματα

Από τις εκπαιδεύσεις των χειριστών μέχρι το «SAFEwalk»: Η Jungheinrich προσφέρει διαφορετικές επιλογές υπηρεσιών service για την αύξηση της ασφάλειας στην αποθήκη σας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η υγεία των χειριστών. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την πρόληψη ατυχημάτων.

Αναζητάτε οδηγίες λειτουργίας για ανυψωτικά μηχανήματα μας; Αξιοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης που βρίσκεται παρακάτω και βρείτε τις οδηγίες λειτουργίας για το μηχάνημα ή τον φορτιστή Jungheinrich που σας ενδιαφέρει.

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Vice President After Sales, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

Οι υπηρεσίες service είναι κάτι περισσότερο από απλή απόδοση.

Έχετε ερωτήσεις;