Ιστορία

Ο όμιλος της Jungheinrich αποτελεί έναν από τους 4 μεγαλύτερους προμηθευτές ανυψωτικών μηχανημάτων, υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, σε παγκόσμια κλίμακα. Στην Ευρώπη η Jungheinrich είναι ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας εξοπλισμού αποθηκών. Από το 1953 η πολυεθνική πλέον υπερδύναμη με έδρα της το Αμβούργο Γερμανίας και τέσσερα εργοστάσια παραγωγής, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε αποθηκευτικό χώρο.

Όλα ξεκίνησαν το 1953, όταν ο Dr Friedrich Jungheinrich κατασκεύασε το πρώτο τετράτροχο ηλεκτροκίνητο ανυψωτικό μηχάνημα και ίδρυσε την εταιρεία του. Η μικρή οικογενειακή επιχείρηση των 30 ατόμων εξελίχθηκε σε μία παγκόσμια δύναμη, με υποκαταστήματα σε 31 χώρες, εντός και εκτός Ευρώπης. Η Jungheinrich έχει ισχυρή παρουσία από τη Νορβηγία μέχρι την Ισπανία, από τις ΗΠΑ μέχρι την Ρωσία και την Κίνα, ενώ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων, στην Αυστραλία, τη Νότια Αφρική και την Ινδία. Σήμερα στην Ευρώπη, η Jungheinrich έχει πάνω από 600 συμβούλους πωλήσεων και τουλάχιστον 3500 κινητά συνεργεία δημιουργώντας έτσι ένα πυκνό δίκτυο εξυπηρέτησης των συνεργατών της.

Διευρύνοντας και τελειοποιώντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Jungheinrich μεταμορφώθηκε από έναν απλό κατασκευαστή ανυψωτικών σε μια εταιρεία που δίνει ολοκληρωμένες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.

Η ανάπτυξη της Jungheinrich Hellas 

2005   Νέες εγκαταστάσεις με εκθεσιακό χώρο και στοκ καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων  

2005   Δημιουργία τμήματος Key Account πελατών   

2003   Δημιουργία τμημάτων Μεταχειρισμένων και  Μακροχρόνιας/Βραχυπρόθεσμης Μίσθωσης  

2003   Δημιουργία στόλου πλήρως εξοπλισμένων κινητών συνεργείων με στοκ ανταλλακτικών   

2002   Συγχώνευση με την " Δ.Καλλονάς & Υιος ΕΠΕ"  

2000   Ίδρυση της Jungheinrich Hellas ΕΠΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Jungheinrich Hellas ΕΠΕ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της; Επικοινωνήστε μαζί μας.
Αίτημα οnline

NEWSLETTER