ERC216zi EN

ERC 216zi
Συμπαγές. Εργονομικό. Αποδοτικό.

Το νέο ERC 216zi.

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο stacker παλετών με ενσωματωμένο συσσωρευτή τεχνολογίας ιόντων λιθίου και επαναστατικό, νέο σχεδιασμό πλαισίου.

Μερικές φορές δεν αρκεί απλώς να βελτιώνεις τα πράγματα. Χρειάζεται να τα επανακαθορίζεις συνολικά. Το ERC 216zi, το πρώτο παγκοσμίως μηχάνημα stacker με τεχνολογία ιόντων λιθίου, κάνει ακριβώς αυτό. Ο πλήρως ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου επιτρέπει τη δημιουργία ενός εντελώς νέου, επαναστατικού σχεδιασμού μηχανήματος. Ως αποτέλεσμα, το ERC 216zi έχει πολύ μικρές διαστάσεις και εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία, χαρίζοντάς σας πολύ μεγαλύτερη απόδοση όσον αφορά τον ρυθμό εργασίας, ακόμη και σε περιβάλλοντα αποθήκης με περιορισμένο χώρο. Την ίδια στιγμή, περιλαμβάνει σταθερή πλατφόρμα η οποία προστατεύει τον χειριστή από τρεις πλευρές και αυξάνει την παραγωγικότητα χάρη στην τέλεια εργονομία και άνεση που προσφέρει. Και όλα αυτά συνδυάζονται με εξοικονόμηση ενέργειας και βέλτιστη διαθεσιμότητα, ακόμα και σε λειτουργία με πολλαπλές βάρδιες, χάρη στην τεχνολογία ιόντων λιθίου από την Jungheinrich.

 

Φτιαγμένο με βάση τις ανάγκες σας και όχι τα στερεότυπα:

Το νέο ERC 216zi με ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου.

 

 

 

Το ηλεκτροκίνητο stacker παλετών που ανανεώθηκε ολοκληρωτικά:

 • Συμπαγές:
  Ο πλήρως ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου σάς απελευθερώνει ακόμη περισσότερο από τα κατασκευαστικά στερεότυπα. Το πλαίσιο έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ευελιξία.
 • Εργονομικό:
  Παρά τις εξαιρετικά μικρές του διαστάσεις, το ERC 216zi διαθέτει άφθονο χώρο εργασίας για τον χειριστή.
 • Αποδοτικό:
  Ο πλήρως ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου επιτρέπει τη χρήση του για μεγάλες περιόδους, παρέχοντας παράλληλα ενεργειακή αποδοτικότητα.
 • Ασφαλές:
  Η σταθερή πλατφόρμα χειριστή προστατεύεται από τρεις πλευρές. Το νέο, πανοραμικό προστατευτικό στέγαστρο παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και πλήρη ορατότητα κατά τη στοίβαξη και ανάκτηση των εμπορευμάτων.

 

 

Συμπαγές – για γρηγορότερη μεταφορά εμπορευμάτων.

Κανένα μηχάνημα stacker δεν υπήρξε ποτέ τόσο ευέλικτο.

Ο ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου δημιουργεί έναν εντελώς νέο σχεδιασμό και βελτιστοποιεί την κατανομή του βάρους του μηχανήματος, δίνοντας του πολύ περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Και παρά τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις - περίπου 17 cm πιο συμπαγείς από ένα αντίστοιχο μηχάνημα σταθερής πλατφόρμας - αυτό το μοναδικό stacker προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα και ικανότητα φόρτωσης. Συνολικά η ταχύτητα λειτουργίας είναι επίσης υψηλότερη, χωρίς να επιβαρύνει τον χειριστή με πρόσθετες εργασίες. Αποτέλεσμα: μεγαλύτερες δυνατότητες για καλύτερη απόδοση.

 

 

 

 

Πλεονεκτήματα του ERC 216zi όσον αφορά το σχεδιασμό του πλαισίου:

 • Εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και ευελιξία χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό του και τον  ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου
 • Βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης χάρη στην ιδανική κατανομή βάρους
 • Βελτιωμένη λειτουργική σταθερότητα και ικανότητα φόρτωσης που εξασφαλίζεται από το χαμηλό κέντρο βάρους

Εργονομικό – για εύκολο χειρισμό.

Μεγαλύτερη άνεση για το χειριστή – βελτιωμένη παραγωγικότητα στην αποθήκη.

Ο επαναστατικός, νέος σχεδιασμός πλαισίου του ERC 216zi απελευθερώνει ακόμη περισσότερο χώρο. Η σταθερή πλατφόρμα χειριστή παρέχει υποστήριξη και ευκολία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περιόδων παρατεταμένης λειτουργίας. Η διάταξη των χειριστηρίων είναι ιδανική, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί εύκολα να χειριστεί το μηχάνημα. Στον πίνακα του ταμπλό υπάρχει ενσωματωμένη, ευανάγνωστη οθόνη 4 ιντσών, ενώ το καλοσχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης επιτρέπει στο χειριστή να προσαρμόσει το χώρο εργασίας του. Το υδραυλικό σύστημα έχει επίσης βελτιωθεί τεχνικά, ώστε να υποβοηθά το χειριστή: Το σύστημα απόσβεσης κραδασμών εξομαλύνει τις κινήσεις του ιστού, και η ένταση της ανύψωσης και του κατεβάσματος προσαρμόζεται ανάλογα με το τρέχον φορτίο – τέλεια, γρήγορα, και χωρίς απότομες κινήσεις.

 

 

 

 

 

 

Τα εργονομικά πλεονεκτήματα του ERC 216zi:

 • Ιδανική υποστήριξη και ευκολία για το χειριστή, χάρη στη σταθερή πλατφόρμα θέση

 • Εύκολος χειρισμός χάρη στην ιδανική διάταξη των χειριστηρίων και το μεγάλο εύρος επιλογών

 • Σαφείς και πλήρεις ενδείξεις , χάρη στην ενσωματωμένη οθόνη 4 ιντσών στον πίνακα του ταμπλό

 • Περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης του χώρου εργασίας, χάρη στο καλοσχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης

Αποδοτικό – για κορυφαίες επιδόσεις στην αποθήκη.

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου.

Ο πλήρως ενσωματωμένος συσσωρευτής ιόντων λιθίου συνδυάζεται και συνεργάζεται αρμονικά με το μηχάνημα, δημιουργώντας έναν εντελώς νέο τρόπο εργασίας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία ιόντων λιθίου, ειδικά η δυνατότητα για ταχεία αλλά και ενδιάμεση φόρτιση, με εξαιρετικά σύντομους χρόνους φόρτισης, παρέχουν ευελιξία στη χρήση ανά πάσα στιγμή. Ένα ακόμη πλεονέκτημα για τους χρήστες είναι το μικρών διαστάσεων πλαίσιο του ERC 216zi, που το καθιστά πολύ πιο ευέλικτο, με εντυπωσιακά υψηλή ταχύτητα λειτουργίας ακόμη και σε περιβάλλον αποθήκης με περιορισμένο χώρο.

Τα πλεονεκτήματα του ERC 216zi όσον αφορά την απόδοση:

 • Σταθερά υψηλή απόδοση χάρη στην ιδανική συνεργασία ανάμεσα στον πλήρως ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου και το υπόλοιπο μηχάνημα

 • Υψηλή διαθεσιμότητα του μηχανήματος χάρη στους εξαιρετικά σύντομους χρόνους φόρτισης

 • Περισσότερος χρόνος παραγωγικής χρήσης καθώς δεν απαιτείται συντήρηση και αντικατάσταση των συσσωρευτών

 • 100% ικανοποίηση χάρη στη διάρκειας 6 μηνών εγγύηση ικανοποίησης πελάτη που προσφέρουμε, αλλά και την εγγύηση 5 ετών για το συσσωρευτή ιόντων λιθίου

Τεχνολογία Li-ion από την Jungheinrich

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ιόντων λιθίου που αναπτύξαμε για εσάς, θα ξεπεράσετε εύκολα τους ανταγωνιστές σας: απόδοση που διαρκεί, σύντομοι χρόνοι φόρτισης και μηδενική συντήρηση. Επιλέξτε τη λύση της τεχνολογίας ιόντων λιθίου, με διάρκειας 6 μηνών εγγύηση ικανοποίησης και εγγύηση 5 ετών για το συσσωρευτή ιόντων λιθίου.Ασφαλές – για τους εργαζόμενους αλλά και τα προϊόντα σας.

Προστασία σε συνδυασμό με μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

Παρά τις μικρές διαστάσεις του πλαισίου, η σταθερή πλατφόρμα του ERC 216zi με προστασία από τρεις πλευρές παρέχει στο χειριστή άφθονο χώρο εργασίας και κίνησης. Αυτή η μοναδική σχεδίαση του μηχανήματος είναι εφικτή μόνο χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου. Το προαιρετικό, πανοραμικό στέγαστρο, παρέχει επιπλέον προστασία έναντι της πτώσης φορτίων, ενώ εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα προς τα επάνω. Επίσης, διατίθεται πληθώρα προαιρετικού εξοπλισμού, ο οποίος βελτιώνει ακόμη περισσότερο το σχεδιασμό ασφαλείας του ERC 216zi. Ο προαιρετικός εξοπλισμός,  όχι μόνο αυξάνει την ακρίβεια και ταχύτητα των εργασιών σας, αλλά και το επίπεδο ασφάλειας για τους χειριστές, τα εμπορεύματα και την αποθήκη σας.

Τα πλεονεκτήματα του ERC 216zi όσον αφορά την ασφάλεια:

 • Προστασία από τρεις πλευρές και μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη στη σταθερή πλατφόρμα

 • Προστασία στο επάνω μέρος και ανεμπόδιστη ορατότητα προς τα επάνω χάρη στο προστατευτικό πανοραμικό στέγαστρο που διατίθεται προαιρετικά

 • Βελτιωμένη ασφάλεια και παραγωγικότητα με τα πολυάριθμα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης

Ξεκινήστε τώρα την επανάσταση των ιόντων λιθίου στην αποθήκη σας!

Κλείστε σήμερα ένα προσωπικό ραντεβού με ένα σύμβουλο πωλήσεων