Κινητό σύστημα ραφιών

Κινητό ράφι ως ολοκληρωμένη λύση συστήματος εφοδιαστικής αλυσίδας

Προσαρμοσμένες λύσεις - η ολοκληρωμένη πρόταση για συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας

Μεγεθύνετε την εικόνα με το δείκτη του ποντικιού

Υποβολή αιτήματος οnline

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Εξοικονόμηση έως και 90% σε διαδρόμους με ράφια
  • Σύνδεση Warehouse Management System και ασύρματη μετάδοση δεδομένων
  • Διαχείριση εμπορευμάτων χωρίς χαρτιά
  • Αποδοτική εκμετάλλευση χώρου και εξοικονόμηση χρόνου
  • Δυνατότητα εφαρμογής First in first out
  • Για ράφια εναπόθεσης παλετών, αρθρωτά συστήματα ραφιών και συστήματα προβολικών ραφιών

Τα κινητά συστήματα ραφιών Jungheinrich αποτελούνται από ράφια παλετών (συστήματα ραφιών μίας θέσης/πολλών θέσεων) ή συστήματα προβολικών ραφιών, που είναι συναρμολογημένα πάνω σε κινητές βάσεις. Εξοπλισμένα με μοτέρ, τα ράφια μετακινούνται πάνω σε ράγες, ώστε να ανοίγει ο απαιτούμενος διάδρομος ραφιών. Βάσει αυτής της αρχής εξοικονομούνται 9 από τους 10 διαδρόμους εργασίας, οι οποίοι μπορούν να αξιοποιηθούν ως επιπλέον χώρος αποθήκευσης. Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης για την αποθήκευση και διανομή εμπορευμάτων που παρέχει το Jungheinrich WMS (Warehouse Management System), επιτυγχάνεται στην αποθήκη και στο χειρισμό εμπορευμάτων σημαντική εξοικονόμηση χρόνου αλλά και υψηλός βαθμός αξιοποίησης χώρου.

Συνοπτική παρουσίαση πλεονεκτημάτων

  • Χρήση
  • Χειρισμός

Εμφάνιση λεπτομερειών πλεονεκτημάτων

Αναλυτική παρουσίαση πλεονεκτημάτων

Χρήση

Τα κινητά ράφια εξοικονομούν διαδρόμους εργασίας και επιτυγχάνουν υψηλό βαθμό αξιοποίησης χώρου. Με το άνοιγμα του απαιτούμενου διαδρόμου ραφιών έχετε ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση στη μονάδα φορτίου. Επειδή το Jungheinrich WMS διαθέτει διεπαφές για τον αυτόματο έλεγχο του συστήματος κινούμενων ραφιών, οι οδηγοί των ανυψωτικών μηχανημάτων δεν χρειάζεται να αποβιβαστούν από το όχημα ή να χρησιμοποιήσουν τον τηλεχειρισμό, προκειμένου να ανοίξουν τον επιθυμητό διάδρομο. Μέσω της ενσωμάτωσης του Jungheinrich WMS και της ασύρματης μεταφοράς δεδομένων, η ταχύτητα χειρισμού αυξάνεται.

Χειρισμός

Ο χειρισμός των κινητών ραφιών είναι εφικτός από το ανυψωτικό μηχάνημα χωρίς μεγάλη απαίτηση χώρου, καθώς μόνο ο εκάστοτε ανοιχτός διάδρομος χρειάζεται το πλήρες πλάτος διαδρόμου εισόδου. Ο έλεγχος των σειρών ραφιών μπορεί να γίνει αποκεντρωμένα από το κάθε ράφι, μέσω τηλεχειρισμού από το μηχάνημα ή μέσω του συστήματος διαχείρισης αποθήκης (Jungheinrich WMS). Τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με ασύρματα τερματικά δεδομένων και σαρωτές. Το σύστημα διαχείρισης αποθήκης (Jungheinrich WMS) ελέγχει την είσοδο εμπορευμάτων, την εισαγωγή και εξαγωγή και την παραλαβή, τον ανεφοδιασμό, τη συλλογή παραγγελιών και την αποστολή. Επικοινωνεί με τους οδηγούς των ανυψωτικών μηχανημάτων και τους υπεύθυνος παραλαβής μέσω ενός συστήματος ασύρματης μεταφοράς δεδομένων, που επιτρέπει διαδικασίες χωρίς έντυπες λίστες.

Υποβολή αιτήματος οnline

NEWSLETTER