Υπηρεσίες After Sales


Συντήρηση και service με τους ειδικούς
Ασφάλεια – Αξιοπιστία – Ταχύτητα

Στη Jungheinrich κύριος στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της εταιρείας σας, πριν αλλά και μετά την αγορά του αποθηκευτικού εξοπλισμού σας. Έχουμε διαμορφώσει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών, με σκοπό όχι μόνο τη διατήρηση της αξίας της επένδυσής σας για πολύ καιρό, αλλά και τη συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας στην αποθήκη σας.

Tο υψηλό ποιοτικά επίπεδο των υπηρεσιών After Sales της Jungheinrich Hellas, βραβεύθηκε  για 2 συνεχή έτη με τον τίτλο “After Sales Service-Εξαιρετική Επίδοση" στα Transport & Logistics Awards 2015 & 2014.

Όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες, η Jungheinrich, ως ο πλέον αξιόπιστος και ολοκληρωμένος προμηθευτής logistics, ξέρει και μπορεί να είναι ο συνεργάτης εκείνος που θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Full Service

Προσαρμόζουμε το πακέτο ολοκληρωμένου service στις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε απόλυτη ασφάλεια στην επένδυση σας, με το προβλεπόμενο κόστος.

Περισσότερα

Service on the Road από την Jungheinrich

Ελαχιστοποιήστε τους χρόνους ακινησίας του εξοπλισμού σας: Το ολοκληρωμένο δίκτυο service και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Jungheinrich φροντίζουν γι' αυτό, όπου και αν βρίσκεστε.

 

Περισσότερα

Συντήρηση

Η τακτική φροντίδα και συντήρηση μεγιστοποιούν την ετοιμότητα λειτουργίας των ανυψωτικών μηχανημάτων σας. Το service μας προσφέρει ασφάλεια, προγραμματισμό και ειδικά προσαρμοσμένα διαστήματα συντήρησης.

Περισσότερα

Συσσωρευτές και φορτιστές

Αυξήστε τη διάρκεια ζωής και την απόδοση των μπαταριών σας – με το εξειδικευμένο service της Jungheinrich.

Περισσότερα

Αλλαγή λαδιών

Τηρώντας το πρόγραμμα αλλαγής λαδιών του κατασκευαστή και υιοθετώντας μεθόδους απόρριψής τους, φιλικών προς το περιβάλλον, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας άριστα και αποφεύγουμε τις άσκοπες επισκευές και τα περιττά κόστη.

Περισσότερα

Ανταλλακτικά

Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των μηχανημάτων και καλύπτουν τις απαιτήσεις του στόλου σας. Στη Jungheinrich σας παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά, οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε.

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Jungheinrich Hellas ΕΠΕ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της; Επικοινωνήστε μαζί μας.
Αίτημα οnline

NEWSLETTER