Ανταλλακτικά

Η Jungheinrich παραμένει ο μόνος εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης σας και μετά την αγορά ενός ανυψωτικού μηχανήματος. Μόνον σε εμάς θα βρείτε την πλήρη γκάμα των αυθεντικών ανταλλακτικών Jungheinrich για κάθε τύπο μηχανήματος και κάθε χρονολογία κατασκευής. Η χρήση των γνησίων ανταλλακτικών της Jungheinrich αυξάνει το χρόνο ζωής των μηχανημάτων σας και διασφαλίζει την αξία τους σε περίπτωση ακόμα που επιλέξετε να τα μεταπωλήσετε.

Η Jungheinrich Hellas, στις αποθήκες των νέων της εγκαταστάσεων, διατηρεί ευρύτατο stock ανταλλακτικών. Σε περίπτωση ακόμα που χρειαστεί να προμηθευτείτε κάποιο πιο σπάνιο ανταλλακτικό και πάλι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας το παραδώσουμε εντός 24 ωρών, χάρη στην ανεξάντλητη και υπερπλήρη γκάμα ανταλλακτικών των κεντρικών μας στη Γερμανία.

Ας μην ξεχνάμε ότι και τα κινητά μας συνεργεία είναι εξοπλισμένα με επιλεγμένα ανταλλακτικά, ένα προνόμιο που πολλές σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις επιλέγουν να αξιοποιήσουν, εγκαταλείποντας τις γραφειοκρατικές τακτικές. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το απαραίτητο ανταλλακτικό, μπορείτε να παρακάμψετε τη χρονοβόρα διαδικασία της γραπτής προσφοράς και παραγγελίας του και να το προμηθευτείτε επί τόπου από τον τεχνικό μας που θα βρίσκετε στις εγκαταστάσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότεροι συνεργάτες μας εξοικονομούν χρόνο για την αποκατάσταση μιας βλάβης και δεν διαταράσσουν τους υψηλούς ρυθμούς εργασίας της αποθήκης τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Jungheinrich Hellas ΕΠΕ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της; Επικοινωνήστε μαζί μας.
Αίτημα οnline

NEWSLETTER