Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Lithium-Ionen-Produkte

Προϊόντα Ιόντων Λιθίου που θα συμβάλουν στην επιτυχία σας.

Ψάχνετε για μία ενεργειακή λύση που δεν πείθει μόνο όσον αφορά την απόδοση, αλλά και την βιωσιμότητα και την ασφάλεια; Τότε είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich στην επιχείρησή σας. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, σας προσφέρουμε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο σύστημα που αποτελείται από το μηχάνημα, το συσσωρευτή, το φορτιστή και φυσικά τις πολύτιμες  συμβουλές των ειδικών μας. Είτε πρόκειται για νέα αγορά είτε για μετατροπή ολόκληρου του στόλου μηχανημάτων, σας παρέχουμε ολιστική υποστήριξη.

Συσσωρευτές Ιόντων Λιθίου: Ισχυροί και ανθεκτικοί.

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου της Jungheinrich εντυπωσιάζουν με τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την υψηλή απόδοση, τους γρήγορους χρόνους φόρτισης, καθώς και τη μηδενική ανάγκη συντήρησης. 65 χρόνια εμπειρίας στην ηλεκτροκίνηση, καθώς και 10 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας ιόντων λιθίου, μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε συσσωρευτές μεγάλης διάρκειας ζωής για εσάς, οι οποίοι όχι μόνο σας προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση πόρων!

Τεχνολογία φόρτισης Ιόντων Λιθίου: Πάντα έτοιμη για λειτουργία.

Λάβετε τη μέγιστη απόδοση από τα μηχανήματα ιόντων λιθίου με τη σωστή τεχνολογία φόρτισης υψηλής συχνότητας από τη Jungheinrich. Η βέλτιστη αλληλεπίδραση όλων των εξαρτημάτων και η άψογη επικοινωνία μεταξύ συσσωρευτή και φορτιστή, σας επιτρέπουν να επιτύχετε εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου σας. Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικά οικονομικές διαδικασίες φόρτισης και τις εντυπωσιακές αποδόσεις με τους φορτιστές ιόντων λιθίου.

ΑΠΟΔΟΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Ως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων intralogistics με δική μας έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παρέχουμε συσσωρευτές, μονάδες φόρτισης, μηχανήματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες που είναι απόλυτα συγχρονισμένες μεταξύ τους.

Όσο πιο αποδοτικά γίνεται

Επιλέξτε τη σωστή τεχνολογία φόρτισης. Όσο πιο έξυπνα ρυθμίζεται η διαδικασία φόρτισης, τόσο πιο γρήγορα είναι ξανά διαθέσιμα τα μηχανήματα και τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής του συσσωρευτή.

Έχετε ερωτήσεις;