210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτόματα συστήματα αποθήκης

Αυτόματα συστήματα αποθήκευσης

Οι αυτόματες αποθήκες παλετών ή μικροεξαρτημάτων συνδυάζουν συστήματα ραφιών, λογισμικό και συσκευές χειρισμού σε ένα σύστημα αποθήκης μικρών διαστάσεων. Εδώ η ύψιστη δυναμική και η ακρίβεια μετράνε – με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση. Όλα αλληλεπιδρούν άψογα μεταξύ τους, η αυτοματοποιημένη λύση αποδεικνύεται γρήγορα σωστή επένδυση. 

Μέγιστη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων

Μικροί κύκλοι παραγγελίας, μικρότερα μεγέθη παρτίδων και γρήγοροι χρόνοι παράδοσης: Οι αυτόματες αποθήκες ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς. Το θετικό: υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια διακίνησης εμπορευμάτων.

Αποτελεσματική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων

Στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων η ταχύτητα και η ακρίβεια σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, καθορίζουν την επιτυχία. Το σύστημα ραφιών, το λογισμικό, το συνδεδεμένο σύστημα μεταφοράς και το stacker crane ως κεντρικό στοιχείο της εγκατάστασης συνεργάζονται άψογα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ & ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Όσον αφορά την αποθήκευση των μικρών σας εξαρτημάτων, υπάρχουν διάφορες επιλογές ανάλογα με την εφαρμογή. Μαζί σας βρίσκουμε μια λύση για όλες τις περιπτώσεις – προσαρμοσμένη στις δικές σας προδιαγραφές.

Έχετε ερωτήσεις;