Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage new safety page EN

Ασφάλεια 360°: η ιδανική προστασία για όλη την αποθήκη σας

Μπορούν οι αποθήκες να γίνουν όλο και πιο ασφαλείς; Φυσικά, με έναν αξιόπιστο συνεργάτη που παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε για να σας προτείνουμε λύσεις ασφάλειας που παρέχουν στην αποθήκη σας τη μέγιστη δυνατή προστασία: προσωπικού, υποδομών, εμπορευμάτων και δεδομένων. Βελτιστοποιήστε την ασφάλεια, ενώ παράλληλα επωφεληθείτε από τη μεγαλύτερη απόδοση, παραγωγικότητα και έλεγχο του κόστους. Ακόμα και όταν οι αποθήκες είναι αυτοματοποιημένες ή ιδιαίτερα πολύπλοκες, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς!


seperator protection of personnel

Προστασία Προσωπικού

Επειδή οι άνθρωποι είναι αυτοί  που μετράνε περισσότερο.

Οι άνθρωποι είναι ο πολυτιμότερος παράγοντας κάθε εταιρείας. Γι' αυτό εστιάζουμε με πάθος στην ανάπτυξη λύσεων ασφάλειας που τους παρέχουν τα βέλτιστα επίπεδα προστασίας. Για να προστατεύσετε τους εργαζόμενούς σας από συγκρούσεις με μηχανήματα ή άλλα ατυχήματα στην αποθήκη, προσφέρουμε μια ποικιλία λύσεων και συστημάτων υποβοήθησης. Αναγνωρίζουν και αποφεύγουν πιθανούς κινδύνους ακόμη και μέσα στο δυναμικό περιβάλλον μιας αυτοματοποιημένης αποθήκης. Και επειδή η υγεία των ανθρώπων είναι σημαντική για εμάς, φροντίζουμε ο χώρος εργασίας να είναι εργονομικά σχεδιασμένος. Συνεπώς, οι χειριστές σας μπορούν να παραμένουν ασφαλείς και αποδοτικοί ανά πάσα στιγμή κατά την εργασία τους.


Safety collection arculee

Ασφαλείς Αυτοματισμοί

Η αυτοματοποίηση καθιστά την αποθήκη σας ταχύτερη και πιο δυναμική. Λύσεις όπως η καλά σχεδιασμένη τεχνολογία αισθητήρων ασφαλείας με προσωπική προστασία 360° των κινητών ρομπότ μας αποτρέπουν τα ατυχήματα σε περιβάλλοντα που περιέχουν ανθρώπους και μηχανήματα. Γνωρίστε το αυτοκινούμενο ρομπότ arculee S.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


Asset Safety Picture Konstruiert für optimalen Schutz Σχεδιασμένο για βέλτιστη προστασία

Η μέγιστη ασφάλεια που χαρακτηρίζει τα μηχανήματά μας επεκτείνεται πέρα από τα ψηφιακά συστήματα υποβοήθησης: θεωρούμε θεμελιώδη απαίτηση τη στιβαρότητα της οροφής μέχρι και την πλευρική προστασία. Τα μηχανήματά μας είναι επίσης κατασκευασμένα έτσι ώστε να διατηρούν όσο το δυνατόν πιο καθαρή την εικόνα του περιβάλλοντος.

μαθετε περισσοτερα 


Asset Safety Picture Kontrollierte Geschwindigkeit

Ελεγχόμενη Ταχύτητα

Η τήρηση της κατάλληλης ταχύτητας ενός μηχανήματος είναι σημαντικός παράγοντας για τη διασφάλιση της ασφάλειας σε μια αποθήκη. Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης μας παρέχουν απαραίτητη υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


Quote Schutz von Infrastruktur
Tobias Kramer
Διευθυντής Logistics στη LOGOCOS

"Ένα σύστημα όπως το zoneCONTROL μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση ότι δεν θα συμβούν ατυχήματα και ότι δεν θα επηρεαστεί το προσωπικό και τα εμπορεύματα".

Infrastruktur

Προστασία Υποδομών

Προσέχουμε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της αποθήκης σας.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για τη διατήρηση των καθημερινών διαδικασιών και την ομαλή ροή εργασιών από μια άθικτη υποδομή. Οι ζημιές στον εξοπλισμό ή τα μηχανήματα της αποθήκης κοστίζουν χρόνο και χρήμα, όπως για παράδειγμα όταν ένα μηχάνημα με βλάβη δεν είναι διαθέσιμο. Προστατεύουμε όλα τα μέρη σε μη αυτοματοποιημένες ή αυτοματοποιημένες αποθήκες, με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης και την υπηρεσία επιθεώρησης ραφιών από τους ειδικούς της Jungheinrich.

Infrakstruktur1

Ασφάλεια εκεί όπου ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος

Κάθε αποθήκη έχει ζώνες που κινδυνεύουν ιδιαίτερα από ατυχήματα: διασταυρώσεις κυκλοφορίας, περιοχές με κακή ορατότητα ή μικτές εργασίες σε περιορισμένους χώρους. Το zoneCONTROL είναι η εξελιγμένη λύση ασφαλείας μας που αποσκοπεί στην πρόληψη των συγκρούσεων σε αυτές τις περιοχές και στην υψηλή απόδοση της αποθήκης σας.

μαθετε περισσοτερα


Infrastruktur2

Περιμετρική ορατότητα

Όποιος θέλει να μεταφέρει, να αποθηκεύσει και να ανακτήσει εμπορεύματα με ασφάλεια, χρειάζεται μερικές φορές περισσότερα από ένα ζευγάρι μάτια. Το ψηφιακό μας σύστημα κάμερας 360° addedVIEW κάνει κυριολεκτικά πράξη τον ισχυρισμό μας ότι παρέχουμε "ασφάλεια 360°".

μαθετε περισσοτερα


Infrastruktur3

Τακτικές επιθεωρήσεις – διαρκή ασφάλεια

Οι επιθεωρήσεις των ραφιών είναι απαραίτητες στην αποθήκη όταν πρόκειται για την εξασφάλιση της ασφάλειας. Οι διαπιστευμένοι επιθεωρητές ραφιών μας πραγματοποιούν εξειδικευμένες επιθεωρήσεις σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15635.

μαθετε περισσοτερα


Stage SAFEwalk

SAFEwalk

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα και δυναμική στις διαδικασίες της αποθήκης αυξάνουν το ημερήσιο δυναμικό κινδύνου σε περιβάλλοντα logistics. Το Jungheinrich SAFEwalk σάς βοηθά να βελτιώσετε την ασφάλεια της αποθήκης σας – ώστε να μπορείτε να μειώσετε το κόστος και να προστατεύσετε τους πόρους της εταιρείας σας.

μαθετε περισσοτερα

Trennbild Schutz von Waren

Προστασία των αγαθών

Φροντίζουμε την επένδυσή σας - από την παραλαβή έως την παράδοση των εμπορευμάτων

Η αποτελεσματική προστασία των εμπορευμάτων αποτελεί στέρεο θεμέλιο για την επιτυχία της επιχείρησής σας: αν δεν υπάρχουν ζημιές στα εμπορεύματα, τότε έχετε πλήρη έλεγχο του κόστους σας, μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των παραπόνων και να απολαμβάνετε τη φήμη των αξιόπιστων παραδόσεων στους πελάτες σας. Παρέχουμε υποστήριξη για την αναγνώριση των κινδύνων για τα εμπορεύματά σας σε ολόκληρη την αποθήκη και τη διαχείριση αυτών των κινδύνων με τις λύσεις ασφαλείας μας. Eίμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν το 100% των εμπορευμάτων σας μεταφέρονται με ασφάλεια στον προορισμό τους, χωρίς ζημιές.

Exakt und sicher ein- und auslagern

Ακριβής και ασφαλής αποθήκευση και ανάκτηση

Η ψηφιακή κάμερα περονών addedVIEW και οι χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες, σας φέρνουν κοντά στη διαδικασία αποθήκευσης και ανάκτησης. Αυτό επιτρέπει πιο εργονομική, αποτελεσματική και ασφαλή εργασία.

μαθετε περισσοτερα


Kontrolle auf Knopfdruck

Έλεγχος με το πάτημα ενός κουμπιού

Πραγματοποιείτε ακριβείς χειροκίνητους ελέγχους για το σωστό ύψος των ραφιών για κάθε κύκλο εργασίας; Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό - και επομένως επικίνδυνο μακροπρόθεσμα. Αυτό το βήμα εργασίας μπορεί να αυτοματοποιηθεί με το positionCONTROL.

μαθετε περισσοτερα


Optimale Auslastung statt Überlastung

Βέλτιστη χρήση αντί υπερφόρτωσης

Η υπερφόρτωση ενός περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τα εμπορεύματα, τις υποδομές και το προσωπικό. Το σύστημα υποβοήθησης operationCONTROL αποτρέπει τέτοια περιστατικά και εξασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση των μηχανημάτων σας.

μαθετε περισσοτερα



Trennbild Schutz von Personen

Προστασία Δεδομένων

Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας στα logistics με τα πιο αυστηρά πρότυπα πληροφορικής.

Τα δεδομένα είναι το θεμέλιο μιας σύγχρονης αποθήκης - δικτυώνουν, ελέγχουν και επιτρέπουν πιο αποτελεσματικές διαδικασίες. Η συνεχώς αυξανόμενη σημασία των δεδομένων σημαίνει επίσης ότι είναι όλο και πιο σημαντική η προστασία τους από απώλεια ή κατάχρηση. Επομένως, οι καλά σχεδιασμένες λύσεις λογισμικού μας δεν είναι απλώς προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των intralogistics σας, αλλά ικανοποιούν και τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας.

Zertifizierte Qualität Πιστοποιημένη ποιότητα

Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες δοκιμάζουν όλες τις λύσεις ασφαλείας μας, ώστε οι χάκερς να μην έχουν καμία ελπίδα. Οι ψηφιακές λύσεις της Jungheinrich συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, καθώς είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001 και έχουν ελεγχθεί από τη γερμανική TÜV. Ανακαλύψτε το σύστημα διαχείρισης του στόλου μας.



Fraunhofer-Institut validiert WMS-Software

Το Ινστιτούτο Fraunhofer επικυρώνει το λογισμικό WMS

Το Ινστιτούτο Fraunhofer εξετάζει πάνω από 3.700 επιμέρους πτυχές των συστημάτων διαχείρισης αποθηκών.Οι ετήσιες επιθεωρήσεις ελέγχουν τη λειτουργία και την ποιότητα του λογισμικού WMS της Jungheinrich. Ανακαλύψτε το σύστημα διαχείρισης αποθήκης μας.



Οι 5 μεγαλύτεροι κίνδυνοι σε μια αποθήκη - και οι λύσεις μας

Θέλετε να βελτιστοποιήσετε την ασφάλεια στην αποθήκη σας;

Κλείστε μια συνάντηση σήμερα!

Έχετε ερωτήσεις;