Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Στατική αποθήκευση παλετών

Στατική αποθήκευση παλετών

Οι παλέτες και οι παλετοκαλαθούνες μπορούν να αποθηκεύονται με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο στην αποθήκη σας. Μια στατική αποθήκευση προσφέρεται αν πρέπει να μετακινείτε τα εμπορεύματά σας μόνο κατά την αποθήκευση, την ανάκτηση ή τη μεταφορά αποθεμάτων.

Τα ράφια μονής σειράς ειδικά για παλετοκαλαθούνες, εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου. Χάρη στα ράφια πολλαπλών σειρών έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα σας. Έτσι μπορείτε να αποθηκεύετε πολλές παλέτες ανάμεσα σε δύο ορθοστάτες ραφιών σε κάθε επίπεδο. Τα ράφια παλετών παραδίδονται εργοστασιακά για χειρισμό από ανυψωτικά μηχανήματα με ιστό και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών σε ύψη από οκτώ έως δέκα μέτρα. Μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ψηλά ράφια έως και δώδεκα μέτρων, με πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία ακόμα και έως τα 40 μέτρα. Τα ράφια πολλαπλών θέσεων για στενούς διαδρόμους, διακρίνονται για τα εξαιρετικά μεγάλα ύψη ανύψωσης και μικρές απαιτήσεις χώρου για τους διαδρόμους εργασίας.

Εξοικονόμηση χώρου με ψηλά ράφια

Τα ράφια μεγάλου ύψους της Jungheinrich, επιτρέπουν την εξοικονόμηση χώρου στην αποθήκη σας. Με πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο, μπορούν να φτάσουν έως και τα 40 μέτρα ύψος. Τα ράφια στερεώνονται απ’ ευθείας στους τοίχους και στην οροφή της αποθήκης.

Συστήματα ραφιών για FIFO και LIFO

Αν η αποθήκευσή σας με παλέτες λειτουργεί σύμφωνα με τη μέθοδο FIFO (first in first out), η λύση μπορεί να είναι τα συστήματα ραφιών drive in. Ή χρησιμοποιείτε τη μέθοδο LIFO (last in first out); Για αυτή την περίπτωση έχουμε τα ράφια ώθησης με διατεταγμένους στη σειρά ορθοστάτες ραφιών – συστήματα ραφιών για παλέτες με κλίση 3-5%.

Έχετε ερωτήσεις;