Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage RBG Αποθήκη ψηλών ραφιών
Μέγιστη ταχύτητα διακίνησης εμπορευμάτων

Stacker Cranes για αποθήκη παλετών

Σε μια αυτοματοποιημένη αποθήκη παλετών, οι εργασίες αποθήκευσης και ανάκτησης με υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια, είναι απαραίτητες. Η μέγιστη απόδοση και η βελτιστοποιημένη χρήση του χώρου, μπορούν να επιτευχθούν μόνο με έναν εξοπλισμό, ιδανικά προσαρμοσμένο στην αποθήκη σας.

Αύξηση απόδοσης στην αυτόματη αποθήκη για παλέτες

Η ταχύτητα και η απόδοση παίζουν καθοριστικό ρόλο, αν θέλετε να επιτύχετε τη βέλτιστη διαχείριση εμπορευμάτων. Οι αυτόματες αποθήκες για παλέτες αποτελούν πάντα μια εξαιρετική λύση, ειδικά όταν πρέπει να αποθηκευτεί και να μεταφορτωθεί μεγάλος αριθμός προϊόντων σε λειτουργία με πολλαπλές βάρδιες (έως 24/7) ή/και σε περιορισμένο χώρο. Το σύστημα ραφιών, το λογισμικό και όλες οι χρησιμοποιούμενες συσκευές πρέπει να συνεργάζονται τέλεια. Γι’ αυτό η σχεδίαση και η υλοποίηση της αυτόματης αποθήκης σας πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο ειδικό όπως η Jungheinrich.

Καλύτερη δυνατή αξιοποίηση χώρου

Οι αυτόματες αποθήκες παλετών, μπορούν να σχεδιαστούν ως ενσωματωμένες αποθήκες ή ως ανεξάρτητες αποθήκες silo, με ύψος έως 45 m. Συνεπώς ο βαθμός αξιοποίησης χώρου είναι εξαιρετικά υψηλός. Οι θέσεις τοποθέτησης για παλέτες, παλετοκαλαθούνες και εξατομικευμένα συστήματα στήριξης αντέχουν φορτίο έως 7,5 t. Σε έκδοση μονού, διπλού ή πολλαπλού βάθους οι αποθήκες αυτές είναι κατάλληλες σχεδόν για όλα τα είδη εμπορευμάτων. Ως αποθήκη κανονικής θερμοκρασίας, αποθήκη με ελεγχόμενη θερμοκρασία ή ψυκτική αποθήκη έως –35 °C.

Η διακίνηση των εμπορευμάτων σας απογειώνεται 

Στις αυτόματες αποθήκες παλετών, τα stacker cranes εξασφαλίζουν ότι η αποθήκευση και η ανάκτηση των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται πολύ γρήγορα. Με ικανότητα φόρτωσης έως και 7,5 τόνους, τα stacker cranes είναι αξιόπιστα και παρέχουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Έτσι αξιοποιείται στο έπακρο την αυτοματοποιημένη αποθήκη παλετών σας.

Δυνατότητα επέκτασης: stacker cranes κατάλληλα για κίνηση σε στροφές

Τα stacker cranes μας κινούνται σε στροφές και εξυπηρετούν πολλαπλούς διαδρόμους. Με αυτό τον τρόπο, η χωρητικότητα της αποθήκης αξιοποιείται πλήρως. Για μεγαλύτερη απόδοση διακίνησης εμπορευμάτων μπορούν να ενσωματωθούν κι άλλες συσκευές στο σύστημα αποθήκης. Το σύστημα αλλαγής διαδρόμων εξασφαλίζει τη γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση του stacker crane. Έτσι ξεχνάτε το κόστος για στοιχεία παρακολούθησης, σταθμούς χειρισμού, διατάξεις ασφαλείας ή βοηθητικές συσκευές για αλλαγή ράγας.

One-stop shop για την αυτόματη αποθήκη παλετών σας

Ανεξάρτητα από το αν εστιάζετε στην παραλαβή ή αποστολή εμπορευμάτων, στα συστήματα ραφιών, στους διάφορους σταθμούς ή στα αυτόματα συστήματα μεταφοράς: Εμείς αναλύουμε μαζί σας τις δομές μεταφορών σας, βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σας και σχεδιάζουμε από κοινού τη καλύτερη δυνατή εφαρμογή της αυτόματης αποθήκη παλετών. 


Έχετε ερωτήσεις;