Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Οι λύσεις σας

Οι λύσεις μας για εσάς

Η Jungheinrich είναι ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων intralogistics. Με μία πλήρη γκάμα μηχανημάτων και συστημάτων αποθήκευσης διασφαλίζουμε ότι κάθε πελάτης βρίσκει τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες του – ανεξάρτητα από τον κλάδο και το μέγεθος της επιχείρησης του. Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο, να συνδυάζουμε τα χαρακτηριστικά της αποθήκης σας με τις ειδικές απαιτήσεις του κλάδου. Γιατί η σωστή λύση είναι πάντα η εξατομικευμένη λύση

Λύσεις αναλογα με τις απαιτησεις σας

Λύσεις κατάλληλες για το λιανικό ή το χοντρικό εμπόριο, την εφοδιαστική αλυσίδα ή τη βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών ή τη βιομηχανία φαρμάκων. Η Jungheinrich διαθέτει βαθιά γνώση όλων των κλάδων και τις σωστές λύσεις σε ένα και μόνο ολοκληρωμένο πακέτο.

ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LOGISTICS

Για γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση, αποτελεσματική μεταφορά, ασφαλή αποθήκευση, αποστολή εμπορευμάτων και για τη γρήγορη και ακριβή συλλογή παραγγελιών – για όλες τις εφαρμογές των logistics η Jungheinrich έχει την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Αυτοματοποιήστε επιτυχώς τις διαδικασίες σας με τον σωστό συνεργάτη. Ως έμπειρος προμηθευτής και κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης, υλοποιούμε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας αυτοματοποιημένο σύστημα, με το οποίο αυξάνετε την απόδοση στην αποθήκης σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΟΝΤΩΝ ΛΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ JUNGHEINRICH

Με τη δύναμη της τεχνολογίας των ιόντων λιθίου της Jungheinrich, θα βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η επιτυχια των πελατων μας μιλα απο μονη της

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων intralogistics προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες από μία μόνο πηγή. Ανεξάρτητα από τον κλάδο και το μέγεθος της επιχείρησης, τα παραδείγματά μας δείχνουν πόσο σημαντική είναι για εμάς η επιτυχία και η ικανοποίηση των πελατών μας. 

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τμήμα ανταλλακτικών

Τηλέφωνο

210 244 7794

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;