Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Προμηθευτής συστημάτων
Έξυπνα Intralogistics για την αποθήκη σας

Προμηθευτής συστημάτων logistics με εμπειρία

Βασιζόμενοι στη βαθιά γνώση των διαδικασιών αναπτύσσουμε ένα ειδικό για εσάς σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας, ανεξαρτήτως βαθμού αυτοματισμού. Έτσι ανυψώνουμε, από κοινού με εσάς, την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά σας σε άλλο επίπεδο.

Συστηματική αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας

Θεωρούμε ότι έξυπνα intralogistics σημαίνει εξαιρετική αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων, μηχανών και λογισμικού. Έτσι μια μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση επωφελείται ακριβώς το ίδιο με μια πολυεθνική, με πολύπλοκα δίκτυα αποθηκών και υψηλό βαθμό αυτοματισμού. Γιατί όταν εστιάζετε συστηματικά στην αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα, του συνολικού συστήματος, προκύπτουν εντελώς καινούργιες δυνατότητες. Εμείς σχεδιάζουμε τη ροή των εμπορευμάτων και υλικών στην αποθήκη σας ειδικά για εσάς: με χειροκίνητες, ημιαυτοματοποιημένες ή πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε δηλαδή.


Content Πάροχος συστημάτων Καλύτερη μάρκα εφοδιαστικής αλυσίδας

Καλύτερο Logistics Brand

H Jungheinrich κέρδισε στην κατηγορία “Materials handling systems, picking”

"Αυτό δεν αφορά μόνο την απόδοση αλλά και τη βιωσιμότητα"

Τα κορυφαία συστήματα αποθήκευσης δημιουργούνται με συνεργασία

Εξασφαλίστε για το έργο σας έναν έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργάτη, βιώσιμες και έξυπνες λύσεις, καθώς και κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτηση και after sales service. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σας σε αυτή τη διαδρομή, από την πρώτη ανάλυση ροής υλικών, μέχρι τα logistics, το σχεδιασμό του έργου και την υλοποίηση του στις εγκαταστάσεις σας.

Ως γενικός διαχειριστής του έργου σας, θα σας προσφέρουμε έναν προσωπικό υπεύθυνο επικοινωνίας ο οποίος θα συντονίζει όλους τους εμπλεκόμενους και θα εποπτεύει όλες τις διαδικασίες. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου, μπορείτε να βασιστείτε στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών μας μετά την πώληση (after sales) με ένα εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία σας θα παραμείνει σε μια βιώσιμη πορεία προς την επιτυχία.

Ποιότητα και αξιοπιστία στο σύνολο των εργασιών

Η Jungheinrich διαθέτει μοναδική εμπειρία παγκοσμίως στα συστήματα logistics και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Από ανυψωτικά μηχανήματα και stackers υψηλών ραφιών, μέχρι αυτόματα συστήματα αποθήκευσης παλετών. Για να διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των λύσεων μας, δεν αναθέτουμε την κατασκευή των σημαντικών εξαρτημάτων intralogistics και το service τους σε τρίτους. Έτσι μπορούμε να σας στηρίζουμε αξιόπιστα, μακροπρόθεσμα και χωρίς συμβιβασμούς για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας.

"Ο αυτοματισμός αυξάνει την απόδοση."

Λύσεις αυτοματισμού – ξεχωριστές όπως η αποθήκη σας

Σε μια ψηφιακή εποχή, με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και ραγδαία αλλαγή του ρυθμού των μεταφορών των εμπορευμάτων, ο σωστός συντονισμός της αποθήκης είναι το κλειδί για την επιτυχία. Σε συνεργασία μαζί σας, θα βρούμε το κατάλληλο επίπεδο αυτοματισμού για την συγκεκριμένη ανάγκη σας.

3 βήματα για μια προσαρμοσμένη λύση αυτοματισμού

Μάθετε περισσότερα

Stage Υπηρεσίες έργου

Οργανωμένα βήματα για μεγαλύτερη απόδοση.

Έχετε ερωτήσεις;