Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Δυναμική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων

Δυναμική αποθήκευση μικροεξαρτημάτων

Σε ό,τι αφορά την αποθήκευση των εμπορευμάτων σας, είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις εφαρμογές σας και σας προσφέρουμε το κατάλληλο σύστημα ραφιών για διαφορετικές εργασίες αποθήκευσης και συλλογής παραγγελιών – προσαρμοσμένο αν χρειάζεται στις δικές σας προδιαγραφές.

Τα Jungheinrich drive-through συστήματα ραφιών για αποθήκες διακίνησης μικρών τεμαχίων, universal reserve zones,  είναι οι πλέον κατάλληλες για τον διαχωρισμό της στοίβαξης και της ανάκτησης σύμφωνα με τη μέθοδο FIFO (First in-out-out). Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αναδρομικά.

Αποδοτικό σύστημα ραφιών Paternoster

Το σύστημα ραφιών Paternoster ξεχωρίζει κυρίως για την αποδοτικότητά του. Προσαρμόζεται χάρη στην ευέλικτη σχεδίασή του στις δικές σας προδιαγραφές και εντυπωσιάζει με την υψηλή ταχύτητα και την ισχυρή απόδοση συλλογής παραγγελιών.

Φτάστε σε μεγάλα ύψη χάρη στο σύστημα ραφιών LRK

Αν έχετε λίγο χώρο στη διάθεσή σας, το κάθετο ανελκυόμενο σύστημα ραφιών LRK σάς προσφέρει τη μέγιστη δυνατή αποθηκευτική επιφάνεια. Λόγω της κατασκευής του μπορείτε να το προσαρμόσετε οποιαδήποτε στιγμή είτε πριν είτε μετά την εγκατάστασή του στο επιθυμητό ύψος. Επιπλέον η σύνδεση του σε συστήματα διαχείρισης αποθήκης(WMS) κάνει το ανελκυόμενο σύστημα ραφιών LRK εξαιρετικά αποδοτικό.

Έχετε ερωτήσεις;