Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Τρόφιμα & ποτά

Τρόφιμα και ποτά

Το μέλλον της βιομηχανίας των τροφίμων και των ποτών, απαιτεί αυτοματοποίηση, ταχύτητα και ευελιξία. Για την έγκαιρη παραγωγή και την αποτελεσματική διανομή τροφίμων, ποτών ή ζωοτροφών προσφέρουμε λύσεις για κάθε ανάγκη και μέγεθος επιχείρησης: από χειροκίνητα παλετοφόρα μέχρι αυτοματοποιημένα συστήματα.

Η Adriaan Goede B.V. βελτιώνει την απόδοση

Καθώς η προσφορά αυγών μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή, τα προϊόντα πρέπει να αποθηκεύονται στην Adriaan Goede B.V. Ο εξοπλισμός αποθήκης μας διασφαλίζει την αξιοπιστία των διαδικασιών logistics

AVO, ο ειδικός των μπαχαρικών

Το σλόγκαν «Γεύση και Τεχνολογία» είναι το μυστικό της επιτυχίας της AVO, ενός από τους κορυφαίους ειδικούς μπαχαρικών της Ευρώπης. Η βούληση για καινοτομία και ανανέωση έδωσε έναυσμα στην AVO να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες ενδοεφοδιαστικής, με τη βοήθεια της κατάλληλης τεχνολογίας.

Μεγαλύτερη απόδοση χαρη στα συστήματα αποθήκευσης

Δεν υπήρχε πλέον διαθέσιμος χώρος για τα 25 εκατομμύρια κιλά ψωμιού που παράγονται κάθε χρόνο από την ολλανδική εταιρεία ECS Paneermeel. Εμείς μπορούσαμε να διασφαλίσουμε τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα, με ένα σύστημα αποθήκευσης πολλαπλού βάθους.

Οικολογικά σχεδιασμένη αποθήκη

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι σημαντική για την ελβετική εταιρεία - από την επιλογή των φυσικών συστατικών έως τα logistics. Η κεντρική αποθήκη είναι χτισμένη με πηλό. Οι διαδικασίες είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Ολοκληρωμένη λύση για την αποθήκη της Arla Foods

Η Arla Foods είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως συνεταιρισμούς γαλακτοκομικών προϊόντων, με ευρεία προϊοντική γκάμα σε γάλα, τυρί, γιαούρτι, βούτυρο και μαργαρίνη. Οι διαδικασίες logistics στις αποθήκες του Holstebro στη Δανία βελτιστοποιήθηκαν, με στόχο την καλύτερη χρήση του χώρου.

HelloFresh dishes up with Jungheinrich.

To deliver more than 21 million meals annually, HelloFresh Australia relies on our agile hire and service package. The worldwide leading supplier of cooking boxes with fresh, local ingredients particularly praises the high responsiveness and flexibility in the customer relationship.

Αυτοματισμός στη Nutkao.

Η Nutkao πέτυχε σημαντική αύξηση των πωλήσεων της τα τελευταία χρόνια. Τα προϊόντα της έχουν διαφοροποιηθεί με αποτέλεσμα αύξηση των απαιτήσεων κατά τις διαδικασίες παραγωγής. Η Jungheinrich εφάρμοσε εκτεταμένους αυτοματισμούς με σκοπό να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις. 

Βασιστείτε στην τεχνογνωσία: Λύσεις για απαιτητικούς πελάτες

Ο κλάδος των τροφίμων ο οποίος αποτελείται από τα τρόφιμα, τα ποτά και τις ζωοτροφές, είναι ένας από τους μεγαλύτερους τομείς της αγοράς των logistics και ένας από τους πιο απαιτητικούς. Ως ένας από τους πιο έμπειρους και πρωτοπόρους προμηθευτές υπηρεσιών logistics και intralogistics, αναπτύξαμε ισχυρές λύσεις οι οποίες βασίζονται σε προηγμένες τεχνολογίες και σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Θέλετε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της ψηφιοποίησης με τον βέλτιστο τρόπο; Προτιμάτε τη δικτύωση, τη διαφάνεια και τις απόλυτα αποδοτικές διαδικασίες στην αποθήκη; Θέλετε να μάθετε πώς το Internet of Things (ΙοΤ) μπορεί να ανανεώσει το επιχειρηματικό μοντέλο σας; Την απάντηση δίνει ο αυτοματισμός και η ταχύτητα. Εμείς σας προσφέρουμε διαμορφώσιμες ειδικά για εσάς, αποδοτικές και ευέλικτες λύσεις logistics. Αυτά μπορούν να διαμορφωθούν μεμονωμένα ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης και μπορούν επίσης να αυτοματοποιηθούν πλήρως με έξυπνο έλεγχο από το Jungheinrich Warehouse Management System.

One-Stop-Shop: Ολοκληρωμένες λύσεις από έναν προμηθευτή.

Ειδικές λύσεις για αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων εξασφαλίζουν γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε μικρά τεμάχια τροφίμων, ενώ τα αυτόματα περονοφόρα, εκτός από σημαντική εξοικονόμηση χρόνου εξασφαλίζουν επίσης τον βέλτιστο βαθμό αξιοποίησης χώρου. Αυτό ισχύει για αλλοιώσιμα τρόφιμα ακόμα και σε αποθήκες ψυγεία, όπου με τα συστήματα ραφιών της Jungheinrich μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε τετραγωνικό. Τα συστήματα ραφιών για μεγάλα ύψη που χρησιμοποιούνται κυρίως στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στη βιομηχανία τροφίμων, είναι ιδανικά για τη γρήγορη διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων εμπορευμάτων – όπου η διεκπεραίωση πραγματοποιείται με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγγελίας. Μια μεγάλη ποικιλία ανυψωτικών μηχανημάτων και παλετοφόρων, συμπληρώνει την γκάμα προϊόντων. Τα μηχανήματα μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα εάν απαιτείται, καθώς επίσης και να δικτυωθούν με ολόκληρη την υποδομή της αποθήκης και την κεντρική διαχείριση.


Η ευελιξία είναι το κλειδί της επιτυχίας: logistics τροφίμων για όλες τις απαιτήσεις

Ο αυτοματισμός δημιουργεί θετικά αποτελέσματα στην απόδοση των logistics σας. Όχι μόνο σας εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και κόστος, αλλά αυξάνει επίσης την ευελιξία σας όταν αντιμετωπίζετε εποχιακές διακυμάνσεις στη διαθεσιμότητα και τη ζήτηση.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα  και άλλες τεχνολογίες αποθήκευσης για να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσετε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο και θα παραμείνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε αυτήν την έντονα απαιτητική αγορά.

Έχετε ερωτήσεις;