210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Συστήματα 2

Logistics systems - εξατομικευμένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Οι όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις οδηγούν σε σύνθετες διαδικασίες intralogistics.  Οι έξυπνες λύσεις ψηφιοποίησης και διασύνδεσης της Jungheinrich είναι εδώ για να μειώσουν την πολυπλοκότητα και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.  

ΕΞΥΠΝΑ INTRALOGISTICS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΑΣ

Για κάθε πρόκληση υπάρχει η κατάλληλη λύση. Ως προμηθευτής συστημάτων αποθήκευσης αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις μαζί με εσάς, για εσάς. Και κάτι ακόμα: Υλοποιούμε τις λύσεις μας, ακριβώς στο πλαίσιο του στρατηγικού σας σχεδίου και του προϋπολογισμού σας, ως μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Οι αυτοματοποιημένες λύσεις μεταφοράς αποτελούν το κύριο αντικείμενο των AGV’s (Automated Guided Vehicles). Χρησιμοποιούμε έξυπνα συστήματα αυτοματισμού για να αυτοματοποιήσουμε τα δοκιμασμένα μηχανήματα παραγωγής μας και να τα προσαρμόσουμε στις προσωπικές σας ανάγκες.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Με τα συστήματα ραουλόδρομών, αυξάνετε την παραγωγικότητα στην αποθήκη σας. Η Jungheinrich προσφέρει έξυπνες λύσεις μεταφοράς παλετών και κιβωτίων για νέες ή υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Διαμορφώνουμε αποτελεσματικά, γρήγορα και αξιόπιστα συστήματα προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

Οι διαδικασίες μεταφοράς των εμπορευμάτων σας, ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που θέτει η εποχή της ψηφιοποίησης; Οι αυτοματοποιημένες αποθήκες, ενισχύουν τους μικρούς κύκλους παραγγελίας, τις μικρότερες παραγγελίες και του ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Γνωρίζουμε ότι ένα τέλεια σχεδιασμένο ράφι είναι το θεμέλιο μιας αποθήκης. Γι’ αυτό εδώ και 60 χρόνια δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη, με εξατομικευμένες λύσεις και ύψιστη ποιότητα.

εξυπνη συλλογη παραγγελιων

Η αποτελεσματική συλλογή παραγγελιών αυξάνει την παραγωγικότητα. Η φωνητική συλλογή αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της τεχνολογίας συλλογής παραγγελιών. Διαθέτουμε τα σωστά συστήματα και την τεχνογνωσία των διαδικασιών, για την αύξηση της παραγωγικότητας στην αποθήκη σας.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ LOGISTICS ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ

Θέλετε να μειώσετε τους χρόνους διακίνησης εμπορευμάτων και να αυξήσετε την απόδοση, τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και την αξιοπιστία των διαδικασιών intralogistics σας; Έχουμε αναπτύξει έναν ισχυρό «εγκέφαλο» για τη βέλτιστη διαχείριση των διαδικασιών σας: Jungheinrich WMS.

Έχετε ερωτήσεις;