210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Κλάδος

Κλάδοι

Λύσεις κατάλληλες για το λιανικό ή το χοντρικό εμπόριο, την εφοδιαστική αλυσίδα ή τη βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών ή τη βιομηχανία φαρμάκων. Η Jungheinrich διαθέτει βαθιά γνώση όλων των κλάδων και τις σωστές λύσεις σε ένα και μόνο ολοκληρωμένο πακέτο. Γιατί για εμάς είναι σημαντικό οι λύσεις αυτές να εξειδικεύονται όχι μόνο για τον κλάδο σας, αλλά και για τις πολύ συγκεκριμένες ανάγκες σας. Με τους ειδικούς συμβούλους μας έχετε εξειδικευμένους υπεύθυνους επικοινωνίας στο πλευρό σας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες της εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας του κλάδου σας. Έτσι σας εγγυόμαστε τη βέλτιστη αλληλεπίδραση ανθρώπου, μηχανημάτων και λογισμικού – για χειροκίνητη, ημιαυτόματη ή πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία. Για μεγάλες, μεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις.


ταχυτητα διαδικασιων

Σε μια εποχή όπου το e-commerce ανθίζει, απαιτείται κυρίως ταχύτητα, ευελιξία και μείωση κόστους είτε στον κλάδο του λιανικού ειτε στον κλάδο του βιομηχανικού εμπορίου. Η Jungheinrich σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τις απαιτήσεις των Logistics 4.0.

Σωστή λειτουργία και ευελιξία

Στη βιομηχανία τροφίμων το μέλλον ορίζουν ο αυτοματισμός, η ταχύτητα και η ευελιξία. Για την έγκαιρη παραγωγή και την αποτελεσματική διανομή τροφίμων, ποτών ή ζωοτροφών έχουμε αναπτύξει τις κατάλληλες λύσεις. Αποτελεσματικά, υγιεινά και με ασφάλεια.

Βελτιστοποίηση διαδικασίας με σύστημα

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης η οικονομική παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας έχει γίνει κανόνας. Σας υποστηρίζουμε με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προιόντων που προσφέρει ακόμα και εξατομικευμένες λύσεις αυτοματισμού.

Αυτοματισμος για μεγαλυτερη επιτυχια

Η βιομηχανία του αύριο σήμερα: Οι κατασκευαστές της βαριάς βιομηχανίας, της επεξεργασίας μετάλλων και της μηχανολογίας αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις κάλυψης των μελλοντικών αναγκών τους.


σωστα προετοιμασμενοι για το μέλλον

Πολυεθνικές αλυσίδες εφοδιασμού, νέες τάσεις όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόματη οδήγηση: Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε μια περίοδο θεμελιωδών αλλαγών. Έτσι, οι λύσεις logistics υψηλής τεχνολογίας είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Απο την αντιεκρηκτικη προστασια στον αυτοματισμο

Η μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με τη μέγιστη ασφάλεια – δύο σημαντικές απαιτήσεις στις διαδικασίες εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο της χημικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Όταν δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, εμείς προσφέρουμε τις σωστές λύσεις για το μέλλον.

Έχετε ερωτήσεις;