Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Assistenzsysteme
Έξυπνες λύσεις. Αποτελεσματική λειτουργία.

Jungheinrich assistance systems (συστήματα υποβοήθησης)

Χρόνια εμπειρίας συγκεντρώνονται στο ευρύ φάσμα των συστημάτων υποβοήθησης της Jungheinrich. Κάθε μεμονωμένη λύση έχει μελετηθεί μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια - όλα για την εξασφάλιση μεγαλύτερης απόδοσης και προστασίας για ανθρώπους, μηχανήματα και προϊόντα.

Η σωστή λύση για κάθε περίπτωση:

Διατηρήστε τις λειτουργίες της αποθήκης σας ασφαλείς.

Τα συστήματα υποβοήθησης της Jungheinrich είναι εκεί για να διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες και να αυξήσουν την ασφάλεια στην αποθήκη. Εκτός από την προστασία των ανθρώπων και των μηχανημάτων, προστατεύουν ενεργά και τον εξοπλισμό της αποθήκης σας. Βελτιωμένη ασφάλεια σε κάθε λειτουργία.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις ασφαλείας που προσφέρει η Jungheinrich.


Content_Picture_Assistenzsysteme_Safety_dummy

Καλά προστατευμένοι σε κάθε στροφή: curveCONTROL

Η επιτάχυνση κατά τις στροφές αποτελεί κύριο παράγοντα κινδύνου για ατυχήματα, σε περίπτωση ανατροπής. Το curveCONTROL ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του μηχανήματος κατά τη στροφή, ανάλογα με το φορτίο και τη γωνία διεύθυνσης: Όσο βαρύτερο είναι το φορτίο, τόσο χαμηλότερη είναι η ταχύτητα στρέψης του μηχανήματος. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ανατροπής ή ολίσθησης, ενώ παράλληλα ενισχύει την ασφάλεια της αποθήκης για τους εργαζόμενους, τα μηχανήματα και τα προϊόντα.


Μεταφέρετε τα προιόντα σας γρηγορότερα και ευκολότερα.

Τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης όχι μόνο κάνουν τις καθημερινές εργασίες της αποθήκης σας ασφαλέστερες, αλλά και ταχύτερες και οικονομικότερες! Η έξυπνη πρόληψη και  η αποφυγή ατυχημάτων έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Content_Picture_Assistenzsysteme_addedVIEW

Διαχειρίσου τα φορτία ευκολότερα: positionCONTROL

Το σύστημα υποβοήθησης positionCONTROL, επιτρέπει τη ρύθμιση συγκεκριμένων επιπέδων ύψους, σε οποιοδήποτε περιβάλλον αποθήκης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα γρηγορότερες μετακινήσεις και βελτιστοποιημένες λειτουργίες ανύψωσης, καθώς και μείωση του χρόνου μεταξύ των εργασιών στοίβαξης και αύξηση της διαθεσιμότητας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια. Ως αποτέλεσμα μπορεί να αυξηθεί η παραγωγικότητα έως και 15%.


Παραγωγική διαχείρηση παραγγελιών.

Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης της Jungheinrich όχι μόνο αυξάνουν την ασφάλεια στην αποθήκη σας, αλλά χάρη στη σύνδεση με το WMS αυξάνουν την παραγωγικότητα κατά τις διαδικασίες αποθήκευσης, παραλαβής και συλλογής παραγγελιών.

Content_Picture_Assistenzsysteme_Warehouse_navigation

Για στοχευμένη ακρίβεια: warehouseNAVIGATION

Για κάθε μετακίνηση προϊόντων, ο χειριστής του μηχανήματος πρέπει να πλοηγηθεί εντός του συστήματος ραφιών. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το warehouseNAVIGATION. Μεταδίδει τη σωστή θέση του ραφιού στο μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια προσεγγίζει τη θέση αυτόματα και με μεγάλη ακρίβεια. Αυτό μειώνει σημαντικά τη δουλειά του χειριστή, ο οποίος ασχολείται μόνο με τη λειτουργία της ανύψωσης. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη συλλογή παραγγελιών και κατ’ επέκταση αύξηση της απόδοσης έως και 25%.


Η εκτεταμένη γνώση είναι η βάση της δημιουργίας πρακτικών λύσεων.

Η ανάπτυξή μας βασίζεται στην ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου των intralogistics. Ταυτόχρονα, είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τις μεμονωμένες προκλήσεις που θέτει κάθε βιομηχανία και εφαρμογή. Μόνο με αυτές τις γνώσεις μπορούμε να αυξήσουμε αποτελεσματικά την απόδοση και την ασφάλεια στην αποθήκη.

Η Jungheinrich εντοπίζει τα προβλήματα και παρέχει τη βέλτιστη λύση υπό μορφή προσαρμοσμένων συστημάτων υποβοήθησης. Η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία υπαγορεύεται από την καταλληλότητα και την πρακτικότητα της. Τα απλά συστήματα, χωρίς παρέμβαση ελέγχου, είναι εξίσου σημαντικά με τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης, με ολοκληρωμένους αισθητήρες και πολύπλοκη αξιολόγηση σήματος.

Επιπλέον συστήματα υποβοήθησης που θα κάνουν την αποθήκη σας πιο ασφαλή.

Επιπλέον συστήματα υποβοήθησης που θα κάνουν τη μεταφορά των προιόντων σας ευκολη και γρήγορη.

Επιπλέον συστήματα υποβοήθησης που κάνουν τις διαδικασίες εκτέλεσης παραγγελιών πιο αποδοτικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά!

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;