Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ράφια αποθήκης + εγκατάσταση αποθήκης

Ράφια / Συστήματα Αποθήκευσης

Ράφια και εξοπλισμός αποθήκης

Τα τέλεια σχεδιασμένα και στοιβαρά ράφια αποτελούν τα θεμέλια της αποθήκης σας. Τοποθετούνται μία φορά μόνο και πρέπει όχι μόνο να αντέχουν τα φορτία αλλά και να επιδέχονται τυχόν αλλαγές. Γι’ αυτό, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός είναι το Α και το Ω. Εδώ και 60 χρόνια, στη Jungheinrich δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό, στις εξατομικευμένες λύσεις και στην ύψιστη ποιότητα. Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αποθηκευτικού εξοπλισμού παλετών, δοχείων, πλακών, χαρτοκιβωτίων, ακόμα και φορτίων μεγάλου μήκους, διασφαλίζουμε ότι όλα είναι τακτοποιημένα και άμεσα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή. Πελάτες από όλον τον κόσμο και από διαφορετικούς κλάδους προτιμούν τα συστήματά μας για να στοιβάξουν την... επιτυχία τους!

Εδώ και 60 χρόνια, με πάθος και καινοτομία εμπλουτίζουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Πιστεύουμε ότι ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα ραφιών είναι η ραχοκοκαλιά της αποθήκης σας.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Οι παλέτες και τα κουτιά πλέγματος μπορούν να αποθηκευτούν με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα χώρου στις εγκαταστάσεις σας. Μια στατική αποθήκευση προσφέρεται αν πρέπει να μετακινείται τα εμπορεύματά σας μόνο κατά την αποθήκευση, την ανάκτηση ή τη μεταφορά αποθεμάτων.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Εαν έχετε εμπορεύματα, που διακινούνται συχνά στην αποθήκη, η δυναμική αποθήκευση παλετών είναι για εσάς η βέλτιστη λύση. Είμαστε προετοιμασμένοι για τις ξεχωριστές σας ανάγκες και μπορούμε να σας προσφέρουμε τα σωστά παλετόραφα για τις διαφορετικές σας εργασίες αποθήκευσης και συλλογής.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

Η Jungheinrich διαθέτει λύσεις για κάθε ανάγκη και σας προσφέρει τα κατάλληλα ράφια μικροεξαρτημάτων για κάθε εργασία αποθήκευσης και συλλογής παραγγελιών.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ & ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Όσον αφορά την αποθήκευση των μικρών σας εξαρτημάτων, υπάρχουν διάφορες επιλογές ανάλογα με την εφαρμογή. Μαζί σας βρίσκουμε μια λύση για όλες τις περιπτώσεις – προσαρμοσμένη στις δικές σας προδιαγραφές.

Αποδοτική αξιοποίηση του χώρου

Αν πρέπει να αποθηκεύσετε φορτία μεγάλου μήκους όπως ράβδους, σωλήνες και πλάκες, προσφέρεται το σύστημα προβολικών ραφιών. Με τις πλατφόρμες ραφοπάταρων, δημιουργείτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Τα συστήματα ραφιών είναι κάτι πολύ περισσότερο από χάλυβα και σίδηρο. Είναι το κλειδί για τη βέλτιστη απόδοση της αποθήκης σας, με την προϋπόθεση ότι είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Επωφεληθείτε από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας ως προμηθευτή εξοπλισμού αποθήκης.

FAQ - Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα ράφια αποθήκης

Έχετε ερωτήσεις;