210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Προϊόντα

Προϊόντα

Οι καλύτερες λύσεις και τα καλύτερα προϊόντα δημιουργούνται, όταν συνδυάζεται η τεχνογνωσία με την εμπειρία. Έτσι ακριβώς προκύπτουν τα νέα, τα μεταχειρισμένα και τα ενοικιαζόμενα μηχανήματα μας καθώς επίσης και τα ράφια, τα συστήματα αποθήκευσης και οι ειδικές / εξατομικευμένες κατασκευές μας.

Χρειάζεστε λύση για τη μεταφορά παλετών, τη στοίβαξη ή τη συλλογή των παραγγελιών σας; Προσδίδετε υψηλή αξία στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, τη μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση και τη βιωσιμότητα; Τότε πρέπει να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας, η οποία αποτελείται από χειροκίνητα παλετοφόρα, τεχνολογικά εξελιγμένα  περονοφόρα, πλήρως ανακατασκευασμένα μηχανήματα, ράφια και εξοπλισμό αποθήκευσης, αυτόματα μηχανήματα μεταφοράς και συλλογής παραγγελιών και λύσεις μίσθωσης.

Εκτός από την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση καινούργιων μηχανημάτων και συστημάτων αποθήκευσης, εστιάζουμε επίσης στο service, τη συντήρηση, την επισκευή και το εμπόριο  γνήσιων ανταλλακτικών. Τέλος σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα επιλογών χρηματοδότησης μπορούμε να αναλάβουμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός προϊόντος, ως μοναδικός προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ανύψωση, στοίβαξη ή μεταφορά ; Στην ευρεία γκάμα προϊόντων μας, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το νέο μηχάνημά σας με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που εσείς επιθυμείτε!

ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Είτε είναι για μία μέρα είτε για έναν χρόνο – η μίσθωση στη Jungheinrich είναι η λύση για να αποκτήσετε το κατάλληλο μηχάνημα την κατάλληλη στιγμή.

Σαν καινουργια. Με την ποιοτητα της Jungheinrich.

Τα Jungheinrich JUNGSTARS δεν φαίνονται μόνο καινούργια, αλλά έχουν και αντίστοιχη απόδοση, καθώς διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή ακολουθώντας τα αυστηρά, ποιοτικά πρότυπα της Εταιρείας!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ LOGISTICS

Προσφέρουμε στους πελάτες μας όλα τα οφέλη ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού μοντέλου το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα, από την κατασκευή όλων των εξαρτημάτων που σχετίζονται με το σύστημα αυτοματισμού, μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας προσαρμοσμένης λύσης για τις ανάγκες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ

Βασική προτεραιότητα των προϊόντων μας είναι η αποδοτική χρήση της ενέργειας. Είμαστε ο μοναδικός προμηθευτής που αναπτύσσει και κατασκευάζει μηχανήματα, μονάδες ελέγχου, καθώς και λογισμικό, συσσωρευτές και φορτιστές. Το σύνολο του πακέτου είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα από έναν προμηθευτή.

ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Γνωρίζουμε ότι ένα τέλεια σχεδιασμένο ράφι είναι το θεμέλιο μιας αποθήκης. Γι’ αυτό εδώ και 60 χρόνια δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη, με εξατομικευμένες λύσεις και ύψιστη ποιότητα.

Διαχειριση στολου για μεγαλυτερη αποδοση

Με τα ψηφιακά προϊόντα διαχείρισης στόλου, η Jungheinrich σας παρέχει ισχυρά εργαλεία για τη μείωση του κόστους στην αποθήκη σας. Το σύστημα αποτελείται από πέντε μονάδες, οι οποίες επίσης ενισχύουν τα επίπεδα ασφάλειας αποθήκης - όπως το σύστημα ελέγχου πρόσβασης EasyAccess.

LOGISTICS ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Με τις ειδικές κατασκευές, η Jungheinrich επιτρέπει σε πελάτες από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες λύσεις για τις διαδικασίες Logistics τους. Έτσι τα προϊόντα προσαρμόζονται απολύτως στις ανάγκες τους και προσφέρουν μέγιστη απόδοση, ασφάλεια και βιωσιμότητα.

Αξιοπιστια και ασφαλεια

Με τη χρήση συστημάτων ασύρματης μετάδοσης δεδομένων μπορείτε να μειώσετε αισθητά το κόστος, καθώς και να ανταποκρίνεστε με ευελιξία στις διάφορες αλλαγές που προκύπτουν κατά τη διαδικασία των παραγγελιών.

Έχετε ερωτήσεις;