Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERE 225a

Αυτόματο παλετοφόρο

  • 125 mm
  • 2500 kg
  • Συμπαγής σχεδίαση για στενούς διαδρόμους.
  • Αποτελεσματική διεκπεραίωση εργασιών ρουτίνας με ασφάλεια διαδικασίας.
  • Διαχείριση παλετών με ακρίβεια και βελτιστοποιημένες διαδρομές μεταφοράς χάρη στην πλοήγηση αποθήκης με σύστημα λέιζερ ακριβείας.
  • Ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ασφαλείας για χρήση σε μεικτή λειτουργία.

ERE 225a

Τα αξιόπιστα και πολυμορφικά EREa αναλαμβάνουν ως μηχανήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό (FTF) επαναλαμβανόμενες εργασίες μεταφοράς. Χάρη στις μακριές περόνες το EREa είναι σχεδιασμένο για τη μεταφορά πολλών παλετών και συνεπώς η τέλεια επιλογή για να αυξήσετε την απόδοση των διαδικασιών μεταφοράς σας. Ο τριφασικός κινητήρας 2,8 kW εγγυάται σταθερή ισχύ ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις. Η στιβαρή κατασκευή με ατσάλινο πλαίσιο και κλειστή δομή πλαισίου προσφέρει αυξημένη ασφάλεια. Η χρήση των μηχανημάτων μεταφοράς χωρίς οδηγό στη μεικτή λειτουργία εξασφαλίζεται μέσω των συστημάτων ασφαλείας, όπως είναι ο στάνταρ ανιχνευτής προστασίας ατόμων. Τα συστήματα αυτά σαρώνουν τη διαδρομή, σε συνάρτηση με την ταχύτητα, για τον εντοπισμό εμποδίων, στην κατεύθυνση μετάδοσης κίνησης και στην πορεία σε στροφές. Η πλοήγηση αποθήκης πραγματοποιείται με τη βοήθεια λέιζερ. Για τον σκοπό αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανακλαστήρες στη διαδρομή οδήγησης ή ένας συνδυασμός ανακλαστήρων και χαρακτηριστικών του περιβάλλοντος.Το FTF βασίζεται στα μηχανήματα της βασικής μας κατηγορίας και μπορεί να συνδεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στις υπάρχουσες δομές IT ή να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο σύστημα καθώς επίσης μπορεί να τοποθετηθεί στην υπάρχουσα δομή της επιχείρησης ή σε νέες κατασκευές.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
ERE 225a 2.500 kg 125 mm 7,2 km/h 3.666 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;