210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων

Αυτόματη αποθήκη παλετών

Μικροί κύκλοι παραγγελίας, μικρότερα μεγέθη παρτίδων και γρήγοροι χρόνοι παράδοσης: Οι αυτόματες αποθήκες ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς. Το θετικό: υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια διακίνησης εμπορευμάτων.

Αύξηση απόδοσης στην αυτόματη αποθήκη για παλέτες

Η ταχύτητα και η απόδοση παίζουν καθοριστικό ρόλο, αν θέλετε να επιτύχετε τη βέλτιστη διαχείριση εμπορευμάτων. Οι αυτόματες αποθήκες για παλέτες αποτελούν πάντα μια εξαιρετική λύση, ειδικά όταν πρέπει να αποθηκευτεί και να μεταφορτωθεί μεγάλος αριθμός προϊόντων σε λειτουργία με πολλαπλές βάρδιες (έως 24/7) ή/και σε περιορισμένο χώρο. Το σύστημα ραφιών, το λογισμικό και όλες οι χρησιμοποιούμενες συσκευές πρέπει να συνεργάζονται τέλεια. Γι’ αυτό η σχεδίαση και η υλοποίηση της αυτόματης αποθήκης σας πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο ειδικό όπως η Jungheinrich.

Καλύτερη δυνατή αξιοποίηση χώρου

Οι αυτόματες αποθήκες παλετών, μπορούν να σχεδιαστούν ως ενσωματωμένες αποθήκες ή ως ανεξάρτητες αποθήκες silo, με ύψος έως 45 m. Συνεπώς ο βαθμός αξιοποίησης χώρου είναι εξαιρετικά υψηλός. Οι θέσεις τοποθέτησης για παλέτες, παλετοκαλαθούνες και εξατομικευμένα συστήματα στήριξης αντέχουν φορτίο έως 7,5 t. Σε έκδοση μονού, διπλού ή πολλαπλού βάθους οι αποθήκες αυτές είναι κατάλληλες σχεδόν για όλα τα είδη εμπορευμάτων. Ως αποθήκη κανονικής θερμοκρασίας, αποθήκη με ελεγχόμενη θερμοκρασία ή ψυκτική αποθήκη έως –35 °C.

Εξατομικευμένος αυτοματισμός των διαδικασιών intralogistics

Οι λύσεις αυτοματισμού, που λειτουργούν με ακρίβεια και απόλυτη αξιοπιστία στο πλαίσιο του επιχειρηματικού μοντέλου σας, αποτελούν βασικό στοιχείο για την ικανοποίηση των πελατών και αποδίδουν πολλαπλά οφέλη: Με τη δυνατότητα επέκτασης διασφαλίζονται οι επενδύσεις σας. Έτσι είστε ανοιχτοί σε μελλοντικές προκλήσεις. Τελικά, μια οικονομικά αποδοτική λύση αυτοματισμού, εγγυάται γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI). Συμβουλευτείτε μας για το ποια λύση αυτοματισμού ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης ψηλών ραφιών: Κορυφαίες επιδόσεις σε αυτοματοποιημένες αποθήκες παλετών

Τα αυτόματα ανυψωτικά μηχανήματα, ψηλών ραφιών μας, είναι ουσιαστικά τα μηχανήματα της βασικής μας σειρας, τα οποία αναβαθμίζονται με τα αντίστοιχα εξαρτήματα αυτοματισμού και ασφαλείας. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική σειρά αυτόματων μηχανημάτων (AGVs), κατάλληλων για τις εργασίες της αποθήκης σας, σε ύψη που φτάνουν έως και 13 m. Τα AGVs προσφέρουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα, αποτελεσματικότητα και απόδοση στην αυτόματη αποθήκη παλετών σας. Και για λειτουργία 24/7 υπάρχει επίσης η δυνατότητα σχεδιασμού συστήματος παροχής ενέργειας, μέσω αγωγών που τοποθετούνται στα ράφια. 

Stacker cranes: Λειτουργίες υψηλής ταχύτητας σε αυτόματες αποθήκες παλετών

Τα stacker cranes εξασφαλίζουν έναν σταθερό ρυθμό στην αυτόματη αποθήκη παλετών κατά την είσοδο και την έξοδο των εμπορευμάτων σας, με δυνατότητα φόρτωσης έως και 7 t. Επιπλέον έχετε στη διάθεσή σας διάφορα εξαρτήματα παραλαβής φορτίου, για διαφορετικό βάθος τοποθέτησης. Για την πλήρη αξιοποίηση της χωρητικότητας της αποθήκης σας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν stacker cranes που κινούνται σε στροφές, εξυπηρετώντας πολλoύς διαφορετικούς τύπους διαδρόμων. Καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις απόδοσης, μπορεί κανείς να ενσωματώσει επιπλέον εξαρτήματα στο υπάρχον σύστημα αποθήκης.


Έχετε ερωτήσεις;