Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Niederhub_EJE

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο πεζού χειριστή EJE

Εύκολος χειρισμός. Εξαιρετική ευελιξία χάρη στις πολύ μικρές του διαστάσεις. Απόλυτη ασφάλεια. Έως και 25% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Αυτά είναι μόνο τέσσερα από τα πολυάριθμα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων EJE. Για μεταφορές εμπορευμάτων από 1,4 έως 3,5 τόνους σε μικρές αποστάσεις.

Για κοντινές αποστάσεις με αποκλειστική λειτουργία πεζού χειριστή

Stage EJE Μικρού μήκους διαδρομή

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή EJE

Είναι θέμα ποιότητας. Η νέα γενιά των ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων πεζού χειριστή EJE είναι εδώ.

Πάντα αξιόπιστα και εξαιρετικά αποδοτικά, τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή της Jungheinrich είναι ιδανικά για την εύκολη μεταφορά φορτίων - είτε χρησιμοποιούνται σε αποθήκες είτε σε καταστήματα λιανικής πώλησης με περιορισμένους χώρους. Η ποιότητα είναι απαραίτητη καθώς τα παλετοφόρα σας πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν, ανά πάσα στιγμή στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ως ηγέτης της τεχνολογίας, ανεβάζουμε και πάλι τον πήχη της ποιότητας και της αξιοπιστίας με τη νέα γενιά ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων πεζού χειριστή EJE. Το νέο EJE 114 – αποτελεί ένα μικρών διαστάσεων, ισχυρό παλετοφόρο, ιδανικό για τη μεταφορά φορτίων μέχρι 1,4 τόνων. Με την εμφάνισή του τον Ιούλιο του 2018, το ολοκαίνουργιο EJE 222 είναι μια ακόμη προσθήκη στη σειρά EJE 2.

Ανακαλύψτε από μόνοι σας: αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, στοιβαρότητα και ευκολία στο χειρισμό - τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή EJE, ξεχωρίζουν σε όσες εργασίες η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Τα νέα μοντέλα EJE


EJE C20 με δυνατότητα ανύψωσης

EJE C20 Μικρού μήκους διαδρομή

Σειρά EJE 2

Content Μικρού μήκους διαδρομή 2 EJE 220

EJE 114 για φορτία έως 1,4 τόνους

Content Μικρού μήκους διαδρομή 2 EJE 114

Θέλω να μάθω περισσότερα!


Θέλω να αγοράσω!

Ενημερωθείτε τώρα σχετικά με τις επιλογές σας.

Content EJE 2

Βέλτιστη ενεργειακή απόδοση από τη Jungheinrich: Έως και 25% λιγότερη κατανάλωση.

Τα ενεργειακά αποδοτικά παλετοφόρα μας, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σταθερή μείωση του κόστους. Είτε με τον δοκιμασμένο συσσωρευτή μολύβδου-οξέος και την εγγύηση 2Shifts1Charge είτε με την απόλυτα σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή της Jungheinrich, ξεχωρίζουν για τις μοναδικές επιδόσεις τους. Και οι δύο επιλογές ενδείκνυνται για ακούραστη χρήση σε λειτουργία με πολλαπλές βάρδιες.

Τα νέα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή EJE με την πανίσχυρη τεχνολογία τριφασικού ρεύματος, επιτρέπουν αύξηση απόδοσης 14% (EJE 116), 23% (EJE 120) ακόμα και 25% (EJE 118).

Αλλά η απόδοση στη Jungheinrich δεν περιορίζεται στο θέμα της ενέργειας. Γιατί όλα, όσα διευκολύνουν την εργασία, αυξάνουν τελικά την απόδοση στην αποθήκη σας, εξοικονομούν κόστος και αυξάνουν την απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων.

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich προπορεύεστε του ανταγωνισμού: μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Τριπλάσια διάρκεια ζωής. Σύντομοι χρόνοι φόρτισης. Μηδενική ανάγκη συντήρησης. Μειώστε το κόστος λειτουργίας του στόλου σας μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα.

Content EJE 3 (1)

Content EJE 5 Απόλυτη ασφάλεια.

Νοιαζόμαστε πραγματικά για την ασφάλεια των εργαζομένων. Και στο EJE η προστασία ποδιών είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Όσο γρήγορα και ευέλικτα κινούνται τα μηχανήματα, εξίσου γρήγορα πρέπει να μπορούν να σταματήσουν.

Αυτό το φροντίζουν οι βραχίονες χειρισμού ασφαλείας μεγάλου μήκους με προστασία ποδιών 4 βαθμίδων. Ανάλογα με την κλίση του βραχίονα χειρισμού η ταχύτητα οδήγησης προσαρμόζεται ή το μηχάνημα σταματάει αυτόματα.

 

Content EJE 5 (1)

Κατασκευασμένα για τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ένα ηλεκτροκίνητο μηχάνημα πεζού χειριστή πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικούς χρήστες χωρίς περιορισμούς. Πολύ σημαντικό ρόλο λοιπόν παίζουν η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία.

Κάθε λεπτομέρεια – από το ατσάλινο πλαίσιο μέχρι τα διάφορα εξαρτήματα, όπως οι πανίσχυροι τριφασικοί κινητήρες, που αναπτύχθηκαν και κατασκευάζονται από τη Jungheinrich – πρέπει να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Οι πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν τακτικά την υψηλή ποιότητα κατασκευής στα εργοστάσια της Jungheinrich.


Content EJE 4

Μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ.

Ο εύκολος χειρισμός είναι καθοριστικής σημασίας για τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή, καθώς πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από σύντομη εκπαίδευση με ασφάλεια.

Με τις μικρότερες διαστάσεις σασί στην αγορά, τα EJE πραγματοποιούν ελιγμούς σε στενούς χώρους, εύκολα και γρήγορα. Η πανίσχυρη τεχνολογία τριφασικού ρεύματος προσφέρει στον χειριστή άνεση κατά την εργασία και υψηλή ευελιξία, για παράδειγμα κατά την αλλαγή κατεύθυνσης πορείας.

Ανάλογα με την κατασκευαστική σειρά μπορούν να μεταφέρουν φορτία από 1,4 έως 3,5 τόνων, ακόμα και σε διαδρομές μεσαίου μήκους. Χάρη στις πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές μπορείτε να προσαρμόσετε τα EJE στις ανάγκες σας.


Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;