210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ανυψωτικό όχημα

Παλετοφόρα

Παλετοφόρα για κάθε εφαρμογή

Με τα εύκολα στον χειρισμό παλετοφόρα της Jungheinrich, μπορείτε να μεταφέρετε τα προϊόντα σας γρήγορα και με ασφάλεια από ράφι σε ράφι ή απευθείας στην απαιτούμενη θέση. Τα παλετοφόρα μας αντιπροσωπεύουν μια οικονομικά αποδοτική και αξιόπιστη λύση για όλες τις εφαρμογές, ειδικά για χρήση σε μικρές αποστάσεις.

Με την μεγάλη μας γκάμα, παρέχουμε το ιδανικό προϊόν για τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν μεταφέρετε μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων και βαριά φορτία, σε μικρές αποστάσεις καθημερινά, θα αποκομίσετε τα οφέλη από τη χρήση των χειροκίνητων παλετοφόρων. Χάρη στην υψηλή δυνατότητα φόρτωσης και την εξαιρετική ευελιξία τους, τα παλετοφόρα προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια σε οποιαδήποτε αποθήκη. Εάν οι καθημερινές σας εργασίες περιλαμβάνουν και ανύψωση, θα πρέπει να αλλάξετε κατηγορία και να επιλέξετε τα εξειδικευμένα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα μας, με δυνατότητα ανύψωσης. Εναλλακτικά, εάν οι ανάγκες σας περιλαμβάνουν και στοίβαξη αγαθών σε μεγάλα ύψη, τα ηλεκτροκίνητα stacker μας είναι μια τέλεια επιλογή.

Πάντα στη σωστή θέση

Εάν οι υπάλληλοί σας υποχρεούνται τακτικά να ανασηκώνουν και να μεταφέρουν βαριά εμπορεύματα, είναι αναμφίβολα ενήμεροι για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ψαλιδωτά παλετοφόρα μας, αποτελούν την ιδανική λύση. Με δυνατότητα φόρτωσης έως 1000 κιλά και δυνατότητα ανύψωσης έως και 80 εκατοστά, επιτρέπουν άνετη εργασία ενώ παράλληλα παρέχουν ευελιξία στην χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψαλιδωτό παλετοφόρο σαν πάγκο εργασίας αλλά και σαν χειροκίνητο παλετοφόρο μεταφοράς εμπορευμάτων. Τα πλευρικά στηρίγματα που διαθέτει του προσφέρουν ιδιαίτερη σταθερότητα.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ JUNGHEINRICH

Για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, για πεζούς χειριστές ή για χρήση πλατφόρμας χειριστή: τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Jungheinrich καλύπτουν κάθε ανάγκη. Βρείτε τώρα τα κατάλληλα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα για την αποθήκη σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΣΗ - ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης (stackers) της Jungheinrich, μεταφέρουν τα προϊόντα σας, με ασφάλεια στον προορισμό τους - ανεξάρτητα από τα ύψη ανύψωσης και τις αποστάσεις μεταφοράς που υπάρχουν στην αποθήκη σας.

ο σημαντικος "βοηθος" της αποθηκης σας

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις: για βαριά φορτία, για επίπεδες παλέτες, για ειδικά μεγέθη, για ταυτόχρονη ζύγιση και πολλά άλλα. Η Jungheinrich διαθέτει μια ποικιλία μοντέλων τα οποία ικανοποιούν κάθε ανάγκη.

Έχετε ερωτήσεις;