210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Καινούργια οχήματα

Καινούργια Μηχανήματα

Μηχανήματα που ανεβάζουν τις διαδικασίες intralogistics σας σε άλλο επίπεδο.

Κορυφαία, Γερμανικά περονοφόρα μηχανήματα τα οποία εξυπηρετούν αξιόπιστα τις διαδικασίες σας 24/7. Για οποιαδήποτε εφαρμογή, διαθέτουμε το κατάλληλο μηχάνημα για εσάς.
Τα υψηλής ποιότητας περονοφόρα μηχανήματά μας αποτελούν τη λύση στις διαδικασίες intralogistics. Όπου η μεταφορά εμπορευμάτων σας μπορεί να πραγματοποιηθεί - είτε στην αποθήκη σας είτε στις εγκαταστάσεις παραγωγής σας - μπορείτε να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας ως γερμανικός κατασκευαστής.Χρειάζεστε λύσεις ανύψωσης, στοίβαξης, ρυμούλκησης ή συλλογής παραγγελιών; Προτιμάτε ηλεκτροκίνητα, πετρελαιοκίνητα ή LPG μηχανήματα; Ή μήπως ένα παλετοφόρο είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς;

Σε συνεργασία με εσάς, προσδιορίζουμε την τέλεια τεχνολογία που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Η Jungheinrich παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα εξελιγμένων τεχνολογικά προϊόντων, που περιλαμβάνει χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου, μηχανήματα συλλογής παραγγελιών, μηχανήματα έλξης, και μηχανήματα στενών διαδρόμων  αλλά και ειδικές κατασκευές. Με μια σωστή επιλογή κινητήρα καθώς και παραμετροποίησης, μπορούμε πάντα να βρούμε την ιδανική λύση έτσι ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε καθημερινά κατά την εφαρμογή των διαδικασιών intralogistics σας.

ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΑ

Είτε θέλετε να μεταφέρετε χαρτοκιβώτια είτε φιάλες κρασιού από την αποθήκη στο μαγαζί σας, είτε να μεταφέρετε εργαλεία στην αποθήκη του σπιτιού σας, τα παλετοφόρα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς.

Ιδανικά εργαλεία αποθήκης για όλες τις χρήσεις

Με του ανυψωτικούς μεταφορείς συλλογής παραγγελιών αυξάνετε τον ρυθμό συλλογής παραγγελιών σε ύψη προσεγγίσιμα από τον άνθρωπο έως και έντεκα μέτρα. Επιπλέον επιλέγετε περισσότερη ασφάλεια οδήγησης και αποδοτικότητα – ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες χρήσης. 

Κορυφαια αποδοση στους πιο στενους χωρους

Τα Περονοφόρα Μηχανήματα μετατοπιζόμενου ιστού, υψηλής εναπόθεσης (Reach Trucks), εντυπωσιάζουν με την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους. Ειδικά σε στενούς διαδρόμους ραφιών, χάρη στις μικρές διαστάσεις τους και τη μεγάλη ικανότητα ανύψωσης, εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις.

Απαραίτητα εργαλεία εξοικονόμησης χώρου

Στοίβαξη παλετών ή συλλογή μεμονωμένων προϊόντων – με τα ανυψωτικά μας οχήματα ψηλών ραφιών γίνονται και τα δύο πανεύκολα. Ανακαλύψτε ποιο από τα ανυψωτικά μας οχήματα ψηλών ραφιών ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις της αποθήκης σας.

Περονοφορα μηχανηματα αντιβαρου–δυναμη και αποδοση

Τα περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές εργασίες, καθώς αποδεδειγμένα αποτελούν ισχυρά πολυεργαλεία για κάθε αποθήκη. Ηλεκτροκίνηση ή κινητήρας εσωτερικής καύσης – σε εμάς θα βρείτε το καλύτερο μηχάνημα για τις ανάγκες σας.

Αποτελεσματικότητα και μικρές διαστάσεις

Είναι πανίσχυροι, μικρών διαστάσεων και δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου συντήρηση. Οι Τράκτορές μας εντυπωσιάζουν κατά τη μεταφορά τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Δύο μοντέλα, αμέτρητες δυνατότητες

Είναι ανθεκτικά, σηκώνουν σχεδόν κάθε φορτίο, χρειάζονται λίγη ενέργεια και παραμένουν στην τροχιά τους: Τα trailers της Jungheinrich υποστηρίζουν μια αποδοτική εργασίας στην παραγωγή και την αποθήκη. 

Αποτελεσματική αποθήκευση

Υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων, εισαγωγή και εξαγωγή παλετών χωρίς συγκρούσεις – με τη βέλτιστη αξιοποίηση χώρου: Το σύστημα φορείου μας το καταφέρνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά με κάθε ανυψωτικό όχημα Jungheinrich.

Έξυπνες λύσεις. Αποτελεσματική λειτουργία.

Χρόνια εμπειρίας συγκεντρώνονται στο ευρύ φάσμα των συστημάτων υποβοήθησης της Jungheinrich. Κάθε μεμονωμένη λύση έχει μελετηθεί μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια - όλα για την εξασφάλιση μεγαλύτερης απόδοσης και προστασίας για ανθρώπους, μηχανήματα και προϊόντα.

Έχετε ερωτήσεις;