Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
If award ERE 225i
DESIGN AWARD 2022

iF Design Award για το ERE 225i της Jungheinrich

Βραβευμένο για την αντοχή και τον εξαιρετικό σχεδιασμό

Μοναδικός συνδυασμός ευελιξίας, ασφάλειας, εργονομίας και βιωσιμότητας

270 mm μικρότερη διάσταση L2 χάρη στον ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου

Το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο ERE 225i της Jungheinrich, κέρδισε το παγκοσμίου φήμης iF Design Award στην κατηγορία «Automobiles and Vehicles». Το μηχάνημα εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή για το υψηλό επίπεδο καινοτομίας και για την εξαιρετικό σχεδιασμό. Με τον πλήρως ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου, το ERE 225i συνδυάζει μοναδικά την ευελιξία, την ασφάλεια, την εργονομία και τη βιωσιμότητα.

«Ο καινοτόμος σχεδιασμός αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και ταυτόχρονα, τη σημασία που έχει δοθεί στην εργονομία του μηχανήματος», αναφέρει ο Andreas Knie, industrial designer στη Jungheinrich. «Με το ERE 225i, όλες οι υποσχέσεις επιδόσεων στις οποίες μπορούν να βασιστούν οι πελάτες της Jungheinrich γίνονται ξεκάθαρες, με την πρώτη ματιά: Είναι πιο συμπαγές, πιο άνετο στη χρήση και ασφαλέστερο, από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα στην κατηγορία του και αυτό είναι εμφανές».

Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του ERE 225i, η διάσταση L2 του μηχανήματος είναι 270 mm μικρότερη από τον προκάτοχό του. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κύκλο στροφής του μηχανήματος. Οι χειριστές επωφελούνται από τη σημαντικά βελτιωμένη ευελιξία, η οποία επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά σε περιορισμένους χώρους. Τα σταθερά πλαϊνά προστατευτικά παρέχουν βέλτιστη προστασία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο άνεσης εργασίας.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του iF Design Award, όλα αυτά καθιστούν το ERE 225i ένα από τα καλύτερα μηχανήματα στην κατηγορία του από πολλές απόψεις. Αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στους σταθερά υψηλούς βαθμούς που του απονέμονται. Σε μια τριήμερη διαδικασία επιλογής, η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 75 καταξιωμένους διεθνείς design experts  καθόρισε τους φετινούς νικητές. Συνολικά, το 2022, τα iF Design Awards τίμησαν δημιουργικά brands και νεοφυείς επιχειρήσεις, σε 9 κλάδους και συνολικά 81 κατηγορίες.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το αναγνωρισμένο βραβείο σχεδιασμού με το ERE 225i. Δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό βραβείο για εμάς ως ομάδα σχεδιασμού, αλλά και μια αναγνώριση και ένα κίνητρο για όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του προϊόντος, " επισημαίνει ο Knie.

Έχετε ερωτήσεις;