210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
press

Δελτία Τύπου

σημαντικες ανακοινωσεις

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ INTRALOGISTICS

Δύο εταιρείες – αφοσιωμένες στην επίτευξη βιωσιμότητας και υψηλής απόδοσης– γίνονται ένα για τη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων αυτοματισμού για την επιχείρησή σας.

Μάθετε περισσότερα
EFG σειρά 2 & 3

• Αναβάθμιση για τα μηχανήματα αντιβάρου της σειράς 2 και 3

• Βελτιωμένη απόδοση και ασφάλεια

Μάθετε περισσότερα
EKS 215a

H Jungheinrich παρουσίασε το νέο αυτόματο μηχάνημα μεταφοράς (AGV) στο ετήσιο online press conference “INNOVATIONS & HIGHLIGHTS 2021”.

Μάθετε περισσότερα
Fortune Greece

H Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas, Έλενα Καλλονά, δίνει στο Fortune Greece ένα πολύτιμο μάθημα για το πώς οφείλουν οι επιχειρηματικές διοικήσεις να φροντίσουν για την ορθή μετάβαση στη νέα εποχή.


Μάθετε περισσότερα
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η πρωτοβουλία «50 Ηγέτες Βιωσιμότητας & Κλίματος» έχει ως στόχο την ανάληψη ηγετικού ρόλου στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, συμβάλλοντας στην επίτευξη των 17 πυλώνων Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Μάθετε περισσότερα

Όλες οι τοποθεσίες της Jungheinrich στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των έξι γερμανικών μονάδων παραγωγής της εταιρίας, θα λειτουργούν αποκλειστικά με πράσινη ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα

Η εταιρεία DEKRA, η οποία προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης ασφάλειας και διασφάλισης ποιοτικού ελέγχου σε παραπάνω από 50 χώρες, πιστοποίησε τη Jungheinrich Hellas με το σχήμα πιστοποίησης DEKRA Standard Trusted Facility.

Μάθετε περισσότερα
έκτακτη χρηματική αμοιβή

Η Jungheinrich AG αποφάσισε να επιβραβεύσει τους ανθρώπους της, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στην εταιρεία, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, κάθ’ ολη τη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε, καταβάλλοντας μία έκτακτη χρηματική αμοιβή (bonus), για τη σημαντική τους συνεισφορά.


Μάθετε περισσότερα

Η Jungheinrich αντιμετωπίζει την κρίση του κορωνοϊού καλύτερα από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Μάθετε περισσότερα
Δρώντας υπεύθυνα

Η αναγνωρισμένη πλατφόρμα αξιολόγησης για την εταιρική βιωσιμότητα, EcoVadis, ανέδειξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Jungheinrich, ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο, αναφορικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μάθετε περισσότερα

Ο γερμανικός πολυεθνικός όμιλος Jungheinrich AG, απέκτησε μειοψηφικό πακέτο στη νεοφυή επιχείρηση ρομποτικής Magazino, η οποία εδρεύει στο Μόναχο της Γερμανίας.

Μάθετε περισσότερα

Στη Jungheinrich αποδεικνύουμε διαχρονικά και με συνέπεια, ότι «πυξίδα» των επιχειρηματικών μας αποφάσεων αποτελεί η ασφάλεια των ανθρώπων μας, των συνεργατών μας και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου.

Μάθετε περισσότερα
Κάθε παιδικό χαμόγελο έχει ξεχωριστή αξία!

Η Jungheinrich Hellas στο πλευρό του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μάθετε περισσότερα

Έχετε ερωτήσεις;