Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Your Goals. Our Solution

Ο όμιλος Jungheinrich αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από το 1953 η πολυεθνική πλέον υπερδύναμη με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας και παράγωγη σε πέντε χώρες, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε αποθηκευτικό χώρο καθώς προσφέρει στους πελάτες της απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις από έναν προμηθευτή.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη και όχι να προωθεί μία κοινή λύση για όλους. Έχοντας μία cross-industry προσέγγιση των Intralogistics, κύρια δέσμευση της Jungheinrich είναι να εξελίσσεται και να αναπτύσσει νέες λύσεις για τους πελάτες της!

Σχετικα με εμάς

Η Jungheinrich κοντά σας

Μέσω της αναζήτησης θα βρείτε την πλησιέστερη τοποθεσία μας. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά!

Διαφάνεια και συνέπεια

Θέματα όπως η απόδοση, η τεχνολογία ιόντων λιθίου, η ασφάλεια, η ψηφιοποίηση και ο αυτοματισμός κινούν τον κόσμο και τον κλάδο. Σε αυτά τα θέματα η στάση μας είναι σαφής: Δικαίωμα λόγου έχει μόνο όποιος προσφέρει λύσεις. Μάθετε πώς σκέφτεται και δρα η Jungheinrich σε σχέση με τα τρέχοντα ζητήματα.

Επιτυχία στον πιο συναρπαστικό κλάδο

Ο όμιλος Jungheinrich αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως κορυφαίος εργοδότης η Jungheinrich προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές σε πολλά επαγγελματικά πεδία. 

Τρέχουσες δημοσιεύσεις και εκδηλώσεις

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη Jungheinrich, μπορείτε να κατεβάσετε άρθρα και έντυπα και να επικοινωνήσετε με την ομάδα υπεύθυνων επικοινωνίας.

jungheinrich hellas ltd

Μάθετε περισσότερα για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας

Βασικό μέρος της διαχείρισης κινδύνων μας

Η συμμόρφωση (compliance) αποτελεί διαχρονικά ένα θέμα μεγάλης σημασίας για τον όμιλο Jungheinrich. Η συμμόρφωση ουσιαστικά σχετίζεται με την τήρηση των νομικών διατάξεων και των εσωτερικών κατευθυντήριων γραμμών της εταιρείας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας εργασίας.


Μάθετε τα τελευταία νέα της Jungheinrich & διαβάστε σημαντικά άρθρα για τον κλάδο των logistics και τις τρέχουσες εξελίξεις!

Έχετε ερωτήσεις;