Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Λιανικό και χοντρικό εμπόριο

Λιανικό και χοντρικό εμπόριο

Η ταχύτητα, η ευελιξία και η βέλτιστη απόδοση κόστους, είναι καθοριστικής σημασίας όταν αναφερόμαστε σε logistics στο λιανικό και το χονδρικό εμπόριο. Η άνθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου κατέστησε τις έξυπνες λύσεις βασική απαίτηση όλων των πελάτων. Ούτως ή αλλιώς, κάθε λεπτό μετράει!

προστασία από σεισμούς και απόδοση

Η Birner είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Αυστρία. Οι τελευταίες εξελίξεις στην αγορά ανάγκασαν την εταιρεία να χτίσει ένα νέο κέντρο διανομής. Το κέντρο αυτό βρίσκεται σε Ζώνη Σεισμικής Επικινδυνότητας 4.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ διαδικασιων E-commerce

Αυτοματοποιήσαμε και κάναμε πιο αξιόπιστη τη διαδικασία μεταφοράς για λογαριασμό πελάτη μας, πρωτοπόρου στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Αμερική.

Keller & Kalmbach

Η Keller & Kalmbach είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές υπηρεσιών διαχείρισης εξαρτημάτων σύνδεσης. Κατασκευάσαμε και επεκτείναμε την κεντρική αποθήκη στο Hilpoltstein για την εταιρεία με έδρα το Μόναχο.

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον στόλο της KÄRCHER.

Η Kärcher, παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες λύσεις καθαρισμού, βασίζεται σε έναν μεγάλο στόλο 17 αυτόματων μηχανημάτων τύπου EKS 215a στην πιο σύγχρονη αποθήκη της στο Bühlertal. Η υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη εφοδιαστική αλυσίδα παραγωγής εντυπωσιάζει με την ταχύτητα και την απόδοσή της.

Ο κόσμος τρέχει γρήγορα – Το ίδιο και τα εμπορεύματά σας.

Οι πελάτες μας από το λιανικό και το χοντρικό εμπόριο, δεδομένης της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου, αναμένουν δύο πράγματα: πιο γρήγορες διαδικασίες logistics για τους όλο και πιο σύντομους χρόνους παράδοσης και επιστροφών καθώς και πρόσθετη δυνατότητα επέκτασης για την εποχιακή αύξηση της ζήτησης ή τη ζήτηση λόγω προωθητικών ενεργειών. Και τα δύο μαζί απαιτούν την υψηλότερη δυνατή ελαστικότητα διαδικασιών στην αποθήκη και υψηλή τεχνολογία κατά τη συλλογή παραγγελιών.

Αναζητάτε μια ολοκληρωμένη και κλιμακωτή λύση; Ένα διακαναλικό κέντρο διανομής για όλους τους τύπους εισερχόμενων παραγγελιών; Τότε οι εξατομικευμένες λύσεις μας που αφορούν το λιανικό και το χοντρικό εμπόριο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Logistics 4.0 – με τη Jungheinrich παίρνετε προβάδισμα.

Σε μια Logistics 4.0 εποχή, σάς προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση, με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης Jungheinrich WMS. Το Jungheinrich WMS είναι ο εγκέφαλος της λειτουργίας της αποθήκης σας. Παρακολουθεί όλες τις διαδικασίες από την είσοδο έως την έξοδο των εμπορευμάτων και μπορεί για παράδειγμα να ελέγχει ως δια μαγείας μια (μερικώς) αυτοματοποιημένη αποθήκη με στενούς διαδρόμους και με αυτόματα μηχανήματα. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

Επιπλέον πλεονεκτήματα των λύσεων που έχουμε αναπτύξει ειδικά για το λιανικό και το χοντρικό εμπόριο: η κατάλληλη για την εκάστοτε διαδρομή προετοιμασία παλετών ενός είδους ή μικτών, ο συνυπολογισμός της παράδοσης αυθημερόν/την επόμενη ημέρα ή η επαγγελματική διαχείριση υψηλών ποσοστών επιστροφής προϊόντων. Οι εργονομικές μας λύσεις συλλογής παραγγελιών εξασφαλίζουν επιπλέον τη βέλτιστη αξιοποίηση χώρου και μεγαλύτερη ασφάλεια στην αποθήκη σας. 

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ενεργειακά αποδοτικά παλετοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα. Το πρωτοποριακό ανυψωτικό υψηλών ραφιών EKX 516 είναι για παράδειγμα ανθεκτικό σε ανώμαλα εδάφη και χαρίζει περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη απόδοση σε αποθήκες με στενούς διαδρόμους. Φυσικά τα μηχανήματά μας στην εποχή των πράσινων logistics, διατίθενται και με την πρωτοποριακή τεχνολογία ιόντων λιθίου, για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Όλα αυτά για ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές στο λιανικό και το χοντρικό εμπόριο.


Έχετε ερωτήσεις;