Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αποθήκευση

Αποθήκευση εμπορευμάτων και αξιοποίηση χώρων.

Βέλτιστη αξιοποίηση χώρων, ταχύτατη συγκέντρωση προϊόντων και παραγγελιών – η αποθήκευση είναι μια από τις βασικότερες διαδικασίες των logistics. Η Jungheinrich σάς προσφέρει μια πλήρη και ευρεία γκάμα μηχανημάτων, ραφιών και συστημάτων αποθήκευσης, για αποτελεσματική αποθήκευση: από χειροκίνητη μέχρι αυτόματη.

Βέλτιστη αποθήκευση – ακούγεται εύκολο αλλά γίνεται όλο και πιο περίπλοκο.

Την εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου και των παγκόσμιων διαδικασιών logistics πρέπει να υπάρχει δυνατότητα γρήγορης αποθήκευσης και ανάκτησης για την όλο και μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Συνεπώς η βελτιστοποιημένη από άποψη χρόνου, κόστους και χώρου αποθήκευση γίνεται όλο και πιο σημαντική για την επιτυχία των επιχειρήσεων. 

Η Jungheinrich με την εμπειρία 60 χρόνων σάς προσφέρει ένα πλήρες πακέτο μηχανημάτων, ραφιών και συστημάτων αποθήκευσης. Από απλά ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μέχρι αυτόματα μηχανήματα υψηλών ραφιών και στενών διαδρόμων EKX. Από χειροκίνητα παλετοφόρα μέχρι μερικώς ή πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα αποθήκευσης και εξειδικευμένο λογισμικό για τον έλεγχο της συνολικής ροής των εμπορευμάτων σας και των διαδικασιών σας. Μπορούμε να διαχειριστούμε ολόκληρη την αποθήκη σας.

Συστήματα αποθήκευσης και ράφια: το κλειδί της επιτυχημένης αποθήκευσης

Τα συστήματα αποθήκευσης μας εντυπωσιάζουν χάρη στην κατασκευή τους ανάλογα με τις ανάγκες σας και τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου. Αποθήκες για παλέτες, αποθήκες μικροεξαρτημάτων ή αποθήκες με στενούς διαδρόμους. Χειροκίνητα ή αυτόματα. Τα ράφια είναι η ραχοκοκαλιά της αποθήκης σας και το κλειδί για τη βέλτιστη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης αποθήκης, η οποία θεωρεί ότι τα συστήματα ραφιών, τα μηχανήματα και οι αυτοματισμοί είναι αλληλοεξαρτώμενα. Για την αποθήκευση παλετών, κιβωτίων, δοχείων, μέχρι και φορτίων μεγάλου μήκους στη Jungheinrich θα βρείτε τεράστια ποικιλία συστημάτων ραφιών, ειδικών κατασκευών και silos. Για να είστε πλήρως εξοπλισμένοι για τις προκλήσεις του μέλλοντος και να μπορείτε να αποθηκεύετε ανά πάσα στιγμή με τον βέλτιστο τρόπο.

Έχετε ερωτήσεις;