Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ηλεκτρικός ελκυστήρας

Τράκτορες (ηλεκτροκίνητα μηχανήματα έλξης)

Τράκτορες με τεχνολογία τριφασικού ρεύματος

Με τους τράκτορες μπορείτε να μεταφέρετε αποτελεσματικά φορτία έως και 28 τόνων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τριφασικού ρεύματος τα μηχανήματά μας εκτός του ότι παράγουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, επιπλέον δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου συντήρηση, έχουν χαμηλή παραγωγή θορύβου, μικρές διαστάσεις και ισχυρή απόδοση.

Για οποιαδήποτε δουλειά, σε οποιοδήποτε χώρο: Με τους ηλεκτροκίνητους τράκτορές μας είστε προετοιμασμένοι για κάθε πρόκληση. Φορτία βάρους μέχρι 28 τόνων μεταφέρονται από το σημείο παραλαβής, μέχρι τη διανομή και την παραγωγή με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Σε αντίθεση με τα μηχανήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους. Η στιβαρή κατασκευή, οι ελατηριωτοί τροχοί και οι ελαστικοί τροχοί κίνησης εξασφαλίζουν τη βέλτιστη πρόσφυση τόσο σε ομαλά βιομηχανικά δάπεδα όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό κάνει τους ηλεκτροκίνητους τράκτορές ιδανικούς για εφαρμογές intralogistics σε αποθήκες και εγκαταστάσεις παραγωγής

Μηδενικές εκπομπές ρύπων με πρωτοποριακή τεχνολογία τριφασικού ρεύματος

Οι ηλεκτροκίνητοι τράκτορές μας με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας τριφασικού ρεύματος. Σε σύγκριση με τους κινητήρες συνεχούς ρεύματος, οι τριφασικοί κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος αποτελούνται από μικρότερο αριθμό εξαρτημάτων και έχουν μεγαλύτερή ανοχή στη φθορά. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας ουσιαστικά δεν χρειάζεται συντήρηση και έτσι έχει σημαντικά χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Επίσης άλλο ένα πλεονέκτημα των τρακτόρων είναι ο ευέλικτος χειρισμός τους. Συγκεκριμένα, μπορούν να πραγματοποιηθούν γρήγορες αλλαγές στην κατεύθυνση χωρίς τη συνήθη καθυστέρηση στην απόκριση. Τέλος, η άνεση και η ασφάλεια κατά την οδήγηση μπορούν να ενισχυθούν σημαντικά με αυτόματους μηχανισμούς ελέγχου όπως το curveCONTROL και το speedCONTROL.

Τράκτορες με υψηλή σταθερότητα

Οι εξατομικευμένες λύσεις διαφορετικών συνδέσμων επιτρέπουν τη χρήση των τρακτόρων με διάφορους τύπους trailer. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνηθισμένοι σύνδεσμοι (για παράδειγμα σύνδεσμοι με βύσματα), αλλά και προσαρμοσμένοι. Οι τράκτορες κινούνται σύμφωνα με το μοντέλο «milk run» βάσει μιας καθορισμένης πορείας από τον ένα σταθμό στον άλλον. Σε κάθε στάση φορτώνονται και εκφορτώνονται εμπορεύματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μεταφερθεί ένας μεγάλος αριθμός φορτίων από λίγα μόνο μηχανήματα και να μειωθούν οι χρόνοι οδήγησης. Το πλεονέκτημα των τρακτόρων με υψηλή σταθερότητα και ακρίβεια τροχιάς είναι προφανές: Τα trailers ακολουθούν με ακρίβεια την τροχιά, που έχει ορίσει ο τράκτορας και έτσι μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια εντός και εκτός του διαδρόμου ραφιών και να αποφεύγετε εύκολα ενδεχόμενα εμπόδια.

Εξοπλισμένα και για πλήρως αυτοματοποιημένη χρήση

Χάρη στα έξυπνα εξαρτήματα αυτοματισμού τράκτορές μας μεταμορφώνονται σε αυτόματα μηχανήματα μεταφοράς χωρίς χειριστή. Σε συνεργασία με το έξυπνο λογισμικό διατηρείτε την αποθήκη σας μελλοντικά βιώσιμη, μειώνετε τις διαδικασίες και επιτυγχάνετε αποτελεσματικότητα άλλου επιπέδου. Ως ικανός συνεργάτης αυτοματισμού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα μεταφοράς χωρίς χειριστή με το οποίο αυξάνετε αυτόματα την απόδοση της αποθήκης σας. 

Έχετε ερωτήσεις;