210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο

Μίσθωση Μηχανημάτων

Μέγιστη ευελιξία και άμεση διαθεσιμότητα

Στον κόσμο των logistics, οι ξαφνικές βλάβες, οι εποχιακές διακυμάνσεις στον όγκο της διακίνησης προϊόντων ή οι μη προγραμματισμένες μεγάλες παραγγελίες, είναι καθημερινότητα. Παραμείνετε ευέλικτοι και ενοικιάστε όσα περονοφόρα μηχανήματα χρειάζεστε. Με τη μίσθωση μηχανημάτων εξυπηρετείτε άμεσα τις ανάγκες σας και δεν δεσμεύετε περιττό κεφάλαιο. Εμείς σας προσφέρουμε πάνω από 600 διαφορετικές εκδόσεις μηχανημάτων και συνολικά 60.000 άμεσα διαθέσιμα προς ενοικίαση μηχανήματα παγκοσμίως.


Stage Μίσθωση 1

Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά

Stage Content Ενοικιαζόμενο ανυψωτικό μηχάνημα Πλεονεκτήματα 1

Άμεση διαθεσιμότητα.

Η επιχείρησή σας είναι εποχιακή; Έχετε αναλάβει ένα έργο διάρκειας δύο μηνών; Δουλεύετε σε διαφορετικές τοποθεσίες; Όταν υπάρχουν επιπλέον ανάγκες μεταφοράς ή υπάρχει χρονικός περιορισμός, τα ενοικιαζόμενα ανυψωτικά μας μηχανήματα είναι η καλύτερη επιλογή. Είτε είναι για μία μέρα, για έναν μήνα είτε για έναν χρόνο – η μίσθωση από τη Jungheinrich είναι η ιδανική λύση.

Stage Content Ενοικιαζόμενο ανυψωτικό μηχάνημα Πλεονεκτήματα 2

Πάντα το σωστό μηχάνημα.

Για βαριά χρήση σε εξωτερικούς χώρους ή για καθημερινή χρήση στην αποθήκη, για ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανήματα συλλογής παραγγελιών ή μηχανήματα στενών διαδρόμων, για να μετακινήσετε λίγα κιλά ή μερικούς τόνους– η μίσθωση από τη Jungheinrich είναι η ιδανική λύση.

Stage Content Πλεονεκτήματα ενοικίασης 3

Μακρόχρονη εμπειρία.

Οι προσφορές ενοικίασης ξεκινούν με την παροχή πολύτιμων συμβουλών, για να διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας με τον βέλτιστο τρόπο. Εξίσου σημαντικός είναι ο αξιόπιστος σχεδιασμός χρήσης και η διεκπεραίωση παράδοσης, καθώς και η επαγγελματική εκπαίδευση στον χώρο σας. Και όλα αυτά σε λογικές τιμές ενοικίασης, που περιλαμβάνουν όλα τα κόστη.

Content Ενοικιαζόμενο ανυψωτικό μηχάνημα Πλεονεκτήματα 4

Ευελιξία για την επιτυχία.

Εμείς δεν σας περιορίζουμε. Προσαρμοζόμαστε ακριβώς στις ανάγκες σας. Αυτό ισχύει για τα διαστήματα ενοικίασης, καθώς και για τις απαραίτητες αλλαγές μηχανημάτων. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα μηχανήματά μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή και μόνιμα, σας προσφέρουμε διάφορες ελκυστικές δυνατότητες.

Stage Content Ενοικιαζόμενο ανυψωτικό μηχάνημα Πλεονεκτήματα 2


Το μηχάνημα που επιθυμείτε σε τέσσερα βήματα.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

άμεσα

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;