210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Περονοφόρο ανυψωτικό

Μηχανήματα Αντιβάρου

Περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου – δύναμη και απόδοση

Τα περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές εργασίες, καθώς αποδεδειγμένα αποτελούν ισχυρά πολυεργαλεία για κάθε αποθήκη. Είτε επιλέξετε την ηλεκτρική έκδοση μικρών διαστάσεων είτε τον πανίσχυρο κινητήρα εσωτερικής καύσης – με τα ανυψωτικά μηχανήματα αντίβαρου χαμηλής κατανάλωσης έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Το κατάλληλο μηχάνημα αντιβάρου για κάθε ανάγκη

Αναζητάτε υψηλή απόδοση και ταυτόχρονα μεγάλη οικονομία; Τα περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου μας, προσφέρουν και τα δύο. Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μεταφέρουν τα εμπορεύματα με αξιοπιστία στον προορισμό τους τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στην υψηλή τους ικανότητα φόρτωσης ακόμα και τα βαριά φορτία δεν αποτελούν πρόβλημα: Σηκώνουν με μεγάλη άνεση έως και πέντε τόνους. 

Ηλεκτροκίνητα ή με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αντιβάρου καθώς και μηχανήματα αντιβάρου με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Το βέλτιστο μηχάνημα για τις ανάγκες σας εξαρτάται από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της αποθήκης σας.

Σε αποθήκες με στενούς διαδρόμους, τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αντίβαρου μικρών διαστάσεων, επιτυγχάνουν την καλύτερη απόδοση. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τριφασικού ρεύματος ξεχωρίζουν από άποψη οδικής συμπεριφοράς, απόδοσης διαχείρισης εμπορευμάτων και κόστους συντήρησης. Ταυτόχρονα το αναγεννητικό σύστημα πέδησης τροφοδοτεί τα μηχανήματα με επιπλέον ενέργεια, έτσι ώστε με μία φόρτιση του συσσωρευτή να μπορεί να διεκπεραιωθεί ακόμα περισσότερη εργασία. 

Αντιθέτως, με τα μηχανήματα αντιβάρου με κινητήρα εσωτερικής καύσης καθώς και με τα μηχανήματα αερίου, επενδύετε σε δύναμη και αξιοπιστία, καθώς διαθέτουν ικανότητα φόρτωσης από 1,6 έως 5 τόνους και εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Υψηλή απόδοση με μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αντιβάρου μας, είναι κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και ενεργειακά αποδοτικά, με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Μεγάλη απόδοση σε όλη τη βάρδια

Για ασύγκριτη δύναμη: περονοφόρα ανυψωτικά με μηχανισμό κίνησης πετρελαίου ή αέριου καυσίμου. Οι ανθεκτικοί, αποδοτικοί κινητήρες τους είναι δοκιμασμένοι για βιομηχανική χρήση και επιτυγχάνουν μεγάλη διάρκεια ζωής. 

χαμηλες εκπομπες ρυπων


Υπάρχουν δύο εκδόσεις LPG μηχανημάτων: Υδροδυναμικά και Υδροστατικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εσωτερικούς χώρους λόγω των χαμηλότερων εκπομπών ρύπων.

Έχετε ερωτήσεις;