Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Χημική & φαρμακευτική βιομηχανία

Χημική και Φαρμακευτική βιομηχανία

Η μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με τη μέγιστη ασφάλεια – δύο σημαντικές απαιτήσεις των διαδικασιών logistics στον κλάδο της χημικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Εμείς σας προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις. Από αποθήκες επικίνδυνων υλικών με αντιεκρηκτική προστασία, μέχρι λύσεις αυτοματισμού, προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας.

Η υψηλότερη αποθήκη της Ελβετίας

Η EMS-Chemie AG στο Domat/Ems είναι παγκόσμιος παίκτης σε διάφορους κλάδους. H εταιρεία συνεργάστηκε με την Jungheinrich, για την κατασκευή και λειτουργία της τρίτης αποθήκης με σύστημα ραφιών πολλαπλών θέσεων μεγάλου ύψους. Έργο σταθμός, από άποψη στόχου και χρόνου κατασκευής.

Δυναμική διαχείριση όλο το εικοσιτετράωρο

Η Henkel, κατασκευαστής απορρυπαντικών με γνωστά εμπορικά σήματα, όπως αυτά της Persil, της Schwarzkopf και της Pritt, είναι ηγέτης της αγοράς στη Ρωσία. Ένα κέντρο διανομής υψηλών επιδόσεων κατασκευάστηκε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες στο Perm της Ρωσίας.

Applications for a clean, safe and healthy world.

To successfully supply services in more than 170 countries for markets like food, energy, healthcare, industrial and hospitality markets we offered a tailor-made combination of trucks and racking systems to our client, a global leader in water, hygiene and energy technologies.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΨΟΥΣ

Η Sauer GmbH & Co.KG, που προηγουμένως κατείχε ηγετική θέση στην εγχώρια βιομηχανία παιχνιδιών, αναπτύσσει και παράγει, μεταξύ άλλων, φιάλες και δοχεία για τις βιομηχανίες καλλυντικών, χημικών, φαρμακευτικών και τροφίμων. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει επίσης και τεχνικά εξαρτήματα.

Η ασφάλεια είναι το παν

Η εφοδιαστική αλυσίδα για τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία έχει απαιτήσεις. Οι αυστηρές νομικές διατάξεις και η ύψιστη προτεραιότητα της ασφάλειας και της υγιεινής στον χειρισμό ευαίσθητων, και συχνά επικίνδυνων προϊόντων, θέτουν στον κλάδο αυτό αμετακίνητα όρια. Αυτό ισχύει τόσο για τη μεταφορά, την αποθήκευση και τον σωστό χειρισμό επικίνδυνων ουσιών, όσο και για την προτεραιότητα της ασφάλειας της εργασίας και του περιβάλλοντος. 

Παρόλα αυτά οι πελάτες της εφοδιαστικής αλυσίδας της χημικής βιομηχανίας, απαιτούν όλο και πιο γρήγορη παράδοση των προϊόντων τους, με τήρηση όλων των νομικών προτύπων ασφαλείας. Στη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία ακόμη περισσότερο από ό,τι σε άλλους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας ισχύει ένα πράγμα: Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Η Jungheinrich είναι άψογα προετοιμασμένη για αυτές τις προκλήσεις. Εμείς σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που βελτιστοποιούν και διαμορφώνουν αποτελεσματικά τις διαδικασίες logistics σας, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. 

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: Προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος

Εξαιρετικό παράδειγμα προιοντικής λύσης για τη χημική βιομηχανία αποτελούν τα περονοφόρα μηχανήματά μας, με αντιεκρηκτική προστασία. Προμηθεύουμε εξατομικευμένα προϊόντα και συστήματα για τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία, που επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία των ηλεκτροκίνητων και πετρελαιοκίνητων ανυψωτικών μηχανημάτων, σε περιβάλλον με εύφλεκτα αέρια, σωματίδια και σκόνες. Με τον τρόπο αυτό προστατεύετε τους ανθρώπους στην επιχείρησή σας αλλά και το περιβάλλον. Με το σύστημα προστασίας της Jungheinrich ικανοποιούμε επίσης τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής οδηγίας ATEX (ATEX = Atmosphères Explosibles) . 

Κατά βάση παραδίδουμε τα μηχανήματά μας για τους κλάδους της χημικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας με επιπλέον λύσεις ασφαλείας, όπως είναι για παράδειγμα η προστασία φορτίου, η προστασία από σύγκρουση και τα ειδικά εξαρτήματα σταθερότητας. Ακόμη περισσότερη ασφάλεια στην αποθήκη σας από την είσοδο έως την έξοδο των εμπορευμάτων εξασφαλίζουν οι (μερικώς) αυτοματοποιημένες λύσεις μας με μηχανήματα αυτόματης μεταφοράς (Automated Guided Vehicles –AGVs), τα οποία ελέγχονται πλήρως από το σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS της Jungheinrich. Έτσι ελαχιστοποιείται το ενδεχόμενο ανθρώπινου σφάλματος. 

Επιπλέον η δυνατότητα χρήσης όλο το εικοσιτετράωρο αυξάνει την οικονομική απόδοση. Ως πελάτης από τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία έχετε πρόσβαση σε μια μακροπρόθεσμη λύση. Σε συνδυασμό με τα αποτελεσματικά συστήματα αποθήκευσης, μπορείτε να απολαμβάνετε αυξημένη απόδοση στη συλλογή παραγγελιών, η οποία με τη σειρά της, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις προκλήσεις που παρουσιάζει το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων σας. Ως περαιτέρω πλεονέκτημα, το WMS μπορεί να διαθέσει ειδικές περιοχές αποθήκευσης για επικίνδυνες ουσίες ή ευαίσθητα προϊόντα υγιεινής, διασφαλίζοντας έτσι ότι τηρούνται αυτομάτως οι νομικές ρυθμίσεις που διέπουν τη διαχείριση τέτοιων προϊόντων.


Έχετε ερωτήσεις;