Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση 7
Ψηφιοποιηση και δικτύωση με τη Jungheinrich

Η τέλεια συντονισμένη αποθήκη δεν ανήκει στο μέλλον αλλά στο παρόν.

Ξεκινήστε τώρα.

Η ψηφιοποίηση και η δικτύωση αποτελούν τα εργαλεία της αύξησης της παραγωγικότητας των διαδικασιών στην αποθήκη σας. Πότε όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε; Ως ηγέτης των Intralogistics αλλά και των έξυπνων λύσεων, πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση, είτε παγκόσμιας εμβέλειας, είτε μεσαία, είτε μικρή, μπορεί να επωφεληθεί άμεσα από τη ψηφιοποίηση των διαδικασιών της. Αυτή η μετάβαση μπορεί να διασφαλίσει μελλοντική βιωσιμότητα αλλά και κερδοφορία.

Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση (5)

Οι τέσσερις αρχές για μια τέλεια συντονισμένη αποθήκη

Με τις τέσσερις αυτές αρχές σας φέρνουμε ακόμα πιο κοντά στην 4η βιομηχανική επανάσταση (Industry 4.0).

Content Ψηφιοποίηση + δικτύωση

Ευκολία

Ένα δικτυωμένο σύστημα μπορεί να είναι σύνθετο, όχι όμως και περίπλοκο.

Κοιτάζοντας μία παρτιτούρα, αντιλαμβάνεσαι πόσο σύνθετη είναι μια μουσική σύνθεση. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα που βιώνεις κατά την εκτέλεσή της, φαντάζει ευκολο. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις διαδικασίες ψηφιοποίησης και δικτύωσης με τη Jungheinrich. Χάρη στις ολοκληρωμένες μας γνώσεις και στο απαράμιλλο ενδιαφέρον για τον πελάτη μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μαζί σας όλες τις προκλήσεις: από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέχρι την καθημερινή διαχείριση.

Η ευκολία που προσφέρουν οι λύσεις της Jungheinrich είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο οι πελάτες μας αποφασίζουν να κάνουν το βήμα προς την ψηφιοποίηση. Ως ο νούμερο ένα πάροχος συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων intralogistics, δεν έχουμε στο επίκεντρο των στόχων μας το όραμα της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, αλλά την έξυπνη δικτύωση και την τέλεια ψηφιοποίηση των διαδικασιών των πελατών μας, είτε αυτοί δραστηριοποιούνται διεθνώς, είτε πρόκειται για μικρότερους πελάτες οι οποίοι επιθυμούν υψηλότερη απόδοση και ασφάλεια.

Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση (6)

Εξατομίκευση

Η σωστή λύση είναι αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η κάθε ορχήστρα είναι μοναδική – το ίδιο συμβαίνει και με τις αποθήκες. Με εμπειρία δεκαετιών και βαθιά γνώση των διαφορετικών αποθηκών και κλάδων παγκοσμίως, μπορούμε να εκτιμήσουμε σωστά τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Η βάση των εξατομικευμένων ΙΤ και αυτοματοποιημένων λύσεων δεν είναι μόνο η εικόνα της αποθήκης σας, αλλά και ολόκληρο το αξιακό σας σύστημα, καθώς και κάθε αλλαγή που μπορεί να προβλεφθεί. Η ψηφιοποίηση και οι αυτοματισμοί δεν αποτελούν πλέον προνόμιο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων. Η Jungheinrich χρησιμοποιεί μηχανήματα και εξαρτήματα που έχουν επιβεβαιώσει στην πράξη ότι προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός των μηχανημάτων και του εξοπλισμού μας, καθώς και οι λύσεις λογισμικού μας,  προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, γρήγορη δυνατότητα προσαρμογής και ασφάλεια.

Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση (2)

Αυτοματισμός

Ο αυτοματισμός είναι καινοτομία. Και αξίζει.

Μερικώς ή πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα σας προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες βελτιστοποίησης όσον αφορά τους χρόνους των διαδικασιών, την ασφάλεια, την ευελιξία και τη μείωση σφαλμάτων. Για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσο αφορά τις διαδικασίες intralogistics, θα χρειαστείτε διαδικασίες που ταιριάζουν απόλυτα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Ειδικότερα σήμερα που ολοένα και μικρότερα μεγέθη παραγγελιών πρέπει να διακινούνται γρηγορότερα και με χαμηλότερο κόστος.

Ωστόσο, δεν μπορούν όλες οι λύσεις αυτοματισμού να αποσβεσθούν άμεσα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να βρείτε τον βαθμό αυτοματισμού που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκινάμε αναλύοντας τις μεμονωμένες απαιτήσεις σας και διασφαλίζοντας ότι οι χειροκίνητες, εν μέρει αυτοματοποιημένες και πλήρως αυτοματοποιημένες περιοχές της αποθήκης σας συνεργάζονται αρμονικά. Σημαντικό είναι επίσης η λύση που σας προσφέρουμε να προσαρμόζεται γρήγορα και ευέλικτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Να προσαρμόζεται σε περιπτώσεις μειωμένης ή αυξημένης ζήτησης, καθώς και σε προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την ανάπτυξή σας στο μέλλον.

Οι αυτοματοποιημένες λύσεις που προσφέρουμε, περιλαμβάνουν από αυτόματα μηχανήματα και τεχνολογίες μεταφοράς, μέχρι αυτόματες αποθήκες μικρών εξαρτημάτων, αποθήκες παλετών και το συμβατό με νεότερες εκδόσεις σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS της Jungheinrich, που αναμφίβολα είναι αυτό το οποίο ρυθμίζει τη λειτουργία των πάντων στην αποθήκη σας. Όπως σε κάθε έργο έτσι και εδώ, βρισκόμαστε στο πλευρό σας με εξειδικευμένους συνεργάτες και υποστήριξη.

Μάθετε περισσότερα για τον αυτοματισμό με τη Jungheinrich

Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση (3)

Τα πάντα από έναν προμηθευτή

Κάθε νέο ξεκίνημα απαιτεί έμπειρους συνεργάτες.

Ως ο δικός σας έμπιστος συνεργάτης με εμπειρία και διορατικότητα, συνδυάζουμε όλες τις βασικές ικανότητες για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων ψηφιοποίησης και αυτοματοποίησης για την αποθήκη σας. Ένας προσωπικός υπεύθυνος επικοινωνίας της Jungheinrich συντονίζει το σύνολο των εργασιών και έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο όλων. Από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση. Ακόμα και μετά από την παράδοση του έργου, είμαστε δίπλα σας με ένα οργανωμένο δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών παγκοσμίως και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις και υποστήριξης, τα πάντα από έναν προμηθευτή. Ως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων αποθήκευσης, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και συντηρούμε ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης για εσάς, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε ότι η επιχείρησή σας θα παραμένει βιώσιμη και στο μέλλον. Μελετάμε και κατανοούμε διαδικασίες και επιχειρηματικούς τομείς και συνεχώς βελτιστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο όλοι συνεργάζονται - όπως ένας έμπειρος μαέστρος σε μια ορχήστρα. Το έξυπνο WMS της Jungheinrich βοηθά ενεργώντας σαν ένας ψηφιακός μετρονόμος.


Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση 6

Jungheinrich WMS: δίνει το ρυθμό

Το αποτελεσματικό interface μεταξύ όλων των επιχειρηματικών τομέων.

Το Jungheinrich WMS ρυθμίζει τέλεια την αυτοματοποιημένη αποθήκη σας . Αυτό το αξιόπιστο λογισμικό είναι ιδανικό για κάθε κλάδο και διαχειρίζεται, ελέγχει και βελτιστοποιεί την αποθήκη σας , διασφαλίζοντας ότι οι διαδικασίες σας παραμένουν αποδοτικές και απλές. Η αξιοπιστία είναι ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό. Το Jungheinrich WMS είναι μια καλά μελετημένη πλατφόρμα, η οποία αναπτύσσεται συνεχώς, μπορεί να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή και εξελίσσεται σταθερά ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Χάρη στο σχεδιασμό του, μπορεί να εξατομικευτεί τέλεια και να προσαρμοστεί ευέλικτα σε τυχόν μελλοντικές τροποποιήσεις στην αποθήκη σας. Όπως ακριβώς ένας μαέστρος φροντίζει πάντα την άψογη αρμονία στην ορχήστρα του. Σε όλον τον κόσμο, περισσότερες από 150 επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων έχουν κέρδος χάρη στην αποτελεσματική διαχείριση των διαδικασιών που προσφέρει το Jungheinrich WMS. Για μια εύκολη μετάβαση στην ψηφιακή διαχείριση μικρών και μεσαίων αποθηκών, προσφέρουμε επιπλέον το σύστημα διαχείρισης αποθήκης Jungheinrich WMS Series 2 με δοκιμασμένες και τυποποιημένες διαδικασίες.

Μάθετε περισσότερα για το Jungheinrich WMS

Το Jungheinrich WMS χαρίζει αρμονία στην αποθήκη

Content Ψηφιοποίηση περιεχομένου & δικτύωση (7)

Jungheinrich WMS

Το σύστημα διαχείρισης αποθήκης Jungheinrich WMS έχει τον πλήρη έλεγχο της τοποθεσίας, της ποιότητας και της ποσότητας των αποθηκευμένων προϊόντων.

Με αυτό τον τρόπο επιβλέπει τα πάντα. Όλες οι διαδικασίες intralogistics από την παραλαβή των αγαθών έως και την αποθήκευση και φόρτωση, χαρτογραφούνται και προγραμματίζονται πιο αποτελεσματικά και επομένως πιο οικονομικά.

Διαδικασίες διαχείρισης

Για τη διαχείριση της αποθήκης, παίζουν σημαντικό ρόλο οι διαδικασίες διαχείρισης του Jungheinrich WMS από την είσοδο των εμπορευμάτων μέχρι την έξοδό τους. Διαχειρίζονται, ελέγχουν και βελτιστοποιούν την αποθήκη στο σύνολό της και έτσι διασφαλίζουν συνεχώς την ευκολία και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών – προσαρμοσμένα με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες σας.

Παραλαβή εμπορευμάτων

Η παραλαβή των εμπορευμάτων περιλαμβάνει διαδικασίες, όπως η συλλογή, η διανομή, ο ποιοτικός έλεγχος και τελικά η αποθήκευση. Για την τέλεια αλληλεπίδραση των διαδικασιών στην αποθήκη κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, φροντίζει όχι μόνο το Jungheinrich WMS αλλά και τα απαραίτητα εξαρτήματα, όπως ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα, οι εκτυπωτές, τα ασύρματα τερματικά περονοφόρων και οι κινητοί σταθμοί εργασίας.

Διαδικασίες αποθήκευσης

Με τη βοήθεια του Jungheinrich WMS όλες οι διαδικασίες της αποθήκης συνδέονται και διαχειρίζονται κεντρικά, από τα ράφια και τα μηχανήματα μέχρι τα πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα ή τις συσκευές ασύρματης μετάδοσης δεδομένων.

Αποστολή εμπορευμάτων

Η αποστολή των εμπορευμάτων περιλαμβάνει διαδικασίες, όπως η συλλογή παραγγελιών, η συσκευασία και η φόρτωση. Το Jungheinrich WMS προσφέρει τη δυνατότητα συντονισμού όλων των εργασιών και διαμορφώνει τις εκάστοτε διαδικασίες με τέλειο τρόπο ανάλογα με τον εξοπλισμό της αποθήκης σας.

Content Ψηφιοποίηση & δικτύωση

Δικτυώστε και ψηφιοποιήστε τέλεια τις διαδικασίες σας και αυξήστε το κέρδος

Η ψηφιοποίηση και η δικτύωση είναι μέρος ήδη της καθημερινότητάς μας σε πολλούς τομείς. Ως ειδικοί με εμπειρία 60 χρόνων στον τομέα των Intralogistics, γνωρίζουμε ότι η ψηφιοποίηση και η δικτύωση παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αποθήκη σας. Με αυτά τα δεδομένα, ο αυτοματισμός αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία. Ο Hermann Ammermann, Head of Logistics Systems, στο παράρτημα της εταιρείας μας στο Bensheim, εκφράζει τη γνώμη του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Do you have questions about digitalisation and connectivity?

Make an appointment now!


Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Logistic Systems

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;