Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών (1)

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών οριζόντιας μεταφοράς

Ανθεκτικά, ασφαλή και αξιόπιστα

Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας, ανθεκτική κατασκευή και μέγιστη απόδοση: Αυτά είναι τα μυστικά που καθιστούν τη Jungheinrich ηγέτη της αγοράς, λόγω των υψηλών πωλήσεων και της μεγάλης ικανοποίησης του πελάτη.

Τα ECE της σειράς 1, 2 και 3 αποτελούν τα φαβορί της αποθήκης σας καθώς μπορούν να συλλέξουν παραγγελίες που βρίσκονται μέχρι και στο δεύτερο επίπεδο ραφιών. Όποιος επιθυμεί συλλογή παραγγελιών σε ύψη που φτάνουν μέχρι και τα 4,60 μ πρέπει να μεταβεί στο μηχάνημα συλλογής παραγγελιών μας EKS σειρά 1.

Ο εργονομικός τρόπος για συλλογή περισσότερων τεμαχίων ανά ώρα

Παρά τις μικρές τους διαστάσεις, τα ECE προσφέρουν ευρύχωρη θέση χειριστή και πολλούς πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους στο μπροστινό μέρος, καθώς και στην πλάτη του καθίσματος. Με περόνες μήκους 2,4 m, τα οριζόντια μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μπορούν να παραλάβουν έως και τρεις παλέτες βάρους 2,5 t. Το ατσάλινο πλαίσιο πάχους 8 mm και η ανυψωμένη ποδιά εμπρός, προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια. Προσαρμόστε τα οριζόντια μηχανήματα συλλογής παραγγελιών της επιλογής σας στις δικές σας ανάγκες! Κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε χάρη στο εύρος των πρόσθετων επιλογών που σας προσφέρουμε. 

Συσσωρευτές για λειτουργία σε πολλαπλές βάρδιες

Με διαφορετικούς συσσωρευτές έως και 620 Ah, διασφαλίζουμε ότι τα μηχανήματά μας θα είναι λειτουργικά σε πολλαπλές βάρδιες. Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου (240 Ah ή 360 Ah) σας δίνουν τώρα τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Η σημαντικά βελτιωμένη απόδοση εξασφαλίζει επίσης ότι τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


Content Μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών 4

Το νούμερο 1 μηχάνημα για την αποθήκη σας.

Απολαύστε αποδοτικότερη συλλογή παραγγελιών, με το νέο ECE.

Το Jungheinrich ECE είναι το νούμερο 1 μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών. Από τη βασική του έκδοση, το ECE εντυπωσιάζει με: τη βέλτιστη απόδοση, το βραβευμένο με Red Dot Award τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT και τη μεγάλη άνεση οδήγησης. Χάρη στις «έξυπνες» λειτουργίες, όπως ο απομακρυσμένος έλεγχος easyPILOT, η απόδοση συλλογής παραγγελιών αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία ιόντων λιθίου ή με το δοκιμασμένο συσσωρευτή μολύβδου-οξέος, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.



Τα πλεονεκτήματα του ECE:

Από το νούμερο 1 σάς χωρίζει μόνο μια κλήση!

Κανονίστε τώρα ένα προσωπικό ραντεβού.


jetPILOT

Content ECE 4a
Content Μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών Red Dot 2

Κορυφαία οδήγηση – χάρη στο ECE με jetPILOT.

Κορυφαία αίσθηση οδήγησης. Περισσότερη ασφάλεια. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα και άνεση. Όλα τα παραπάνω συνδυάζει το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών jetPILOT. Το λειτουργικό αυτό εξάρτημα με τις περισσότερες πωλήσεις, βραβεύτηκε το 2016 με το βραβείο Red Dot Design Award «Best of the Best». Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ρυθμιζόμενου ύψους συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του βραχίονα χειρισμού και προσφέρει αίσθηση οδήγησης αυτοκινήτου.


Πλεονεκτήματα του jetPILOT:

  • Αποτελεί εξοπλισμό βασικής εκδοσης κάθε ECE.
  • Εύχρηστος και άνετος χειρισμός, όπως σε ένα Ι.Χ., καθώς επίσης και σταθερό κράτημα.
  • Δεν επιβαρύνονται ο αυχένας και η σπονδυλική στήλη του χειριστή κατά τις στροφές.
  • Χειρισμός με το ένα χέρι και αυτόματη επαναφορά του τιμονιού στην ευθεία πορεία.
  • Δυνατότητα ρύθμισης ανάλογα με το ύψος χειριστή.


Content ECE Καμπάνια 6a

easyPILOT: κάνει το νούμερο 1 ακόμη πιο αποδοτικό

Το ECE με easyPILOT είναι η πιο αποδοτική λύση συλλογής παραγγελιών στην αγορά. Χάρη στην έξυπνη λύση απομακρυσμένου ελέγχου easyPILOT έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, εξοικονομείτε χρόνο και μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στη συλλογή παραγγελιών. Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας ανάμεσα στο νέο easyPILOT Follow και το easyPILOT Control. Με το easyPILOT Follow το ECE σάς ακολουθεί σε κάθε σας βήμα, για ακόμα πιο αποδοτική συλλογή παραγγελιών. Το easyPILOT Control σάς προσφέρει από την άλλη διαφορετικές πρωτοποριακές δυνατότητες για τον απομακρυσμένο έλεγχο του ECE. Έτσι απλοποιούνται οι διαδικασίες και αυξάνεται η απόδοση συλλογής παραγγελιών έως και 30% ανά ώρα.

Πλεονεκτήματα του easyPILOT:

  • Βελτιωμένη απόδοση χάρη στην αύξηση των παραλαβών ανα ώρα έως και 30%.
  • Βελτιστοποιημένες και απλοποιημένες διαδικασίες κατά τη συλλογή παραγγελιών.
  • Εύκολος χειρισμός.
  • Άμεση εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών οδήγησης easyPILOT και jetPILOT.
  • Υψηλή ασφάλεια για τον χειριστή και το περιβάλλον χάρη στις πλευρικές ενδεικτικές λυχνίες, τις λυχνίες DayLED και την προστασία από σύγκρουση.
  • Υψηλή διαθεσιμότητα: Όλες οι συσκευές της οικογένειας ECE διατίθενται με το easyPILOT.

Content Μηχάνημα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών 5

easyPILOT Follow – Ο νούμερο 1 μόνιμος συνοδός σας.

Με το νέο easyPILOT Follow η απόδοσή σας δεν έχει όρια. Με την αυτόματη σύνδεση ο χειριστής μπορεί να συνδεθεί εύκολα με το επιθυμητό μηχάνημα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης. Για τον σκοπό αυτό πρέπει απλώς να έχει μαζί του το easyPILOT Follow Bar. Τώρα το μηχάνημα ακολουθεί αυτόματα στις κινήσεις προς τα εμπρός ακόμα και σε υψηλά φορτία χάρη στην 100% ασφαλή σύνδεση με τον χειριστή. Έτσι το μηχάνημά σας είναι πάντα δίπλα σας και επιτυγχάνετε το βέλτιστο αποτέλεσμα συλλογής παραγγελιών.


easyPILOT Control – χάρη στο νούμερο 1 έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.


Με το easyPILOT Control επιτυγχάνετε περισσότερες παραλαβές ανά ώρα μόνο με μία κίνηση. Οι διαισθητικές επιλογές χειρισμού easyPILOT Control Bar, easyPILOT Control Band και η βηματική λειτουργία easyPILOT Control συμβάλλουν στην πιο αποδοτική συλλογή παραγγελιών. Με μονά, διπλά και τριπλά πατήματα στο Control Bar το ECE τίθεται σε κίνηση. Μετά από μια προρυθμιζόμενη διαδρομή, που παραμετροποιείται ελεύθερα, το ECE ακινητοποιείται αυτόματα και σταματάει αμέσως με μονό πάτημα στο Control Bar. Ο έλεγχος του ECE μπορεί επίσης να γίνει με αξιοπιστία μέσω του Control Band στον καρπό. Με διπλό πάτημα και κράτημα το μηχάνημα ξεκινά μια προκαθορισμένη διαδρομή και σταματάει, μόλις απελευθερωθεί ξανά το πιεστικό κουμπί. Ο έλεγχος μέσω βηματικής λειτουργίας ολοκληρώνει τον χειρισμό του ECE. Χρησιμοποιήστε τα βέλη του τηλεχειριστηρίου για να κινήσετε το μηχάνημα εμπρός και πίσω (ιδανικό για μικρού μήκους διαδρομές)


Content ECE Καμπάνια
Content ECE Καμπάνια (1)

Με την τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich προπορεύεστε του ανταγωνισμού: μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Τριπλάσια διάρκεια ζωής. Σύντομοι χρόνοι φόρτισης. Μηδενική ανάγκη συντήρησης. Μειώστε το κόστος λειτουργίας του στόλου σας μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;