Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μηχάνημα κάθετης συλλογής παραγγελιών

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών στενων διαδρόμων

Αποτελεσματική συλλογή παραγγελιών σε μεγάλα ύψη

Ανεβάστε την παραγωγικότητά στην αποθήκη σας σε άλλο επίπεδο! Με τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών στενών διαδρόμων, αυξάνετε σταθερά τον ρυθμό συλλογής παραγγελιών σας. Για τη βέλτιστη συνεργασία ανθρώπου/μηχανής και στα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών  στενών διαδρόμων, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην οδηγική ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών σε αποθήκες υψηλών ραφιών

Χρειάζεστε προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της αποθήκης σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές πρακτικές εφαρμογές τις ιδανικές επιλογές για εσάς! Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών  στενών διαδρόμων ξεχωρίζουν για τη μέγιστη απόδοση συλλογής παραγγελιών σε αποθήκες ψηλών ραφιών.

Όσον αφορά την ευελιξία, την αποδοτικότητα και την εργονομία αποτελούν πρότυπα. Η τεχνολογία κατασκευής της Jungheinrich προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων προσαρμογής. Με το (προαιρετικά) ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης αποθήκης, τα μηχανήματα επικοινωνούν απευθείας με το σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS). Η καμπίνα παρέχει στους χειριστές ένα ευρύχωρο περιβάλλον εργασίας, με εξαιρετική ορατότητα.

Δυνατότητα πλήρους αυτόματης χρήσης

Χάρη στις έξυπνες τεχνολογίες αυτοματισμού τα μηχανήματά μας μεταμορφώνονται σε αυτόματα μηχανήματα χωρίς οδηγό. Σε συνεργασία με το έξυπνο λογισμικό διατηρείτε την αποθήκη σας μελλοντικά βιώσιμη, μειώνετε τις χρονοβόρες διαδικασίες και επιτυγχάνετε αποτελεσματικότητα άλλου επιπέδου. Ως ικανός συνεργάτης αυτοματισμού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αυτόματα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, με τα οποία αυξάνετε άμεσα την απόδοση της αποθήκης σας. 

Έχετε ερωτήσεις;