210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage 24V Campaign 2020

Παλετοφόρα & stackers Ιόντων λιθίου

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας αφορικά την απόδοση, την άνεση, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα.

Τα παλετοφόρα της Jungheinrich, με σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου 24 V και τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών, δεν αποτελούν το μέλλον μιας επιτυχημένης επιχείρησης αλλά το παρόν. Άμεσα διαθέσιμα για εσάς. Για μια πιο αποδοτική ροή εργασιών, χάρη στο επαναστατικό σύστημα φόρτισης με εύκολο χειρισμό και οικολογικά οφέλη. Η σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου / Li-ion, είναι μονόδρομος για τη βελτίωση της καθημερινότητας της επιχείρησής σας.


Picture 24V Do not just buy


Γνωρίστε όλες τις επιλογές σας εκ των προτέρων.

Δείτε κάποια από τα μέλη της οικογένειας των ιόντων λιθίου / Li-ion:

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα, παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης (stackers) και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών - είναι μόνο κάποια από τα μοντέλα της οικογένειας των Ιόντων λιθίου. Μερικά από αυτά είναι κορυφαία στο είδους τους παγκοσμίως (με ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου). Ορισμένα άλλα σπάνε ρεκόρ (με την υψηλότερη απόδοση συλλογής παραγγελιών) και μερικά από αυτά κέρδισαν ακόμη και βραβεία σχεδιασμού. Απλώς επιλέξτε ποιο ταιριάζει στην επιχείρησή σας.


Lithium-ion order pickers and pallet trucks

Lithium-ion pallet stackers

More Lithium-ion pallet stackers

Επιλέξτε ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα και stackers με σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Τα παλετοφόρα με σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου σας υποστηρίζουν στις καθημερινές σας εργασίες, όπως η φόρτωση, η αποθήκευση και η μεταφορά εμπορευμάτων σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Τα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης (stackers) με τεχνολογία ιόντων λιθίου, είναι κατάλληλα για στοίβαξη και  μεταφορά παλετών καθώς και για περιστασιακή συλλογή παραγγελιών - σε οποιοδήποτε ύψος ανύψωσης και απόσταση μεταφοράς.

Εκτός από την ηλεκτρική οδήγηση, μπορείτε να βασιστείτε στα πλεονεκτήματα των συσσωρευτών ιόντων λιθίου! Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα λειτουργίας σε πολλαπλές βάρδιες, χάρη στους σύντομους χρόνους φόρτισης και τη μέγιστη απόδοση των συσσωρευτών. Αυτό εξασφαλίζει 24/7 διαθεσιμότητα των μηχανημάτων σας. Μέγιστη απόδοση με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου με μηδενική ανάγκη συντήρησης εξαλείφουν το κόστος συντήρησης.

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ!!


Λάβετε γρήγορα απαντήσεις και λύσεις: Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου, για τις δυνατότητες αγοράς και ενοικίασης ή για το στόλο σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι ειδικοί μας στον τομέα της ενέργειας, ανυπομονούν να σας συμβουλεύσουν για το τι σας ταιριάζει καλύτερα.

.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;