210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ανυψωτικό με πρόωση σκελετού ανύψωσης

Περονοφόρα Μηχανήματα μετατοπιζόμενου ιστού, υψηλής εναπόθεσης (Reach Trucks)

Reach Trucks – ευέλικτα και ισχυρά

Για πάνω από 60 χρόνια τα ανυψωτικά μηχανήματα της Jungheinrich, παρέχουν αξιοπιστία και εντυπωσιάζουν για τις μοναδικές τους επιδόσεις σε αποθήκες ανά τον κόσμο. Ειδικά σε στενούς χώρους τα ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά θέτουν νέα πρότυπα – χάρη στις μικρές διαστάσεις τους σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ικανότητα ανύψωσης.

Η αρχή λειτουργίας των ανυψωτικών μηχανημάτων

Το ανυψωτικά μας μηχανήματα προσφέρουν δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: Το πρώτο είναι η συμπαγής κατασκευή τους, ενώ το δεύτερο είναι το εκπληκτικό ύψος ανύψωσης μέχρι τα 13.000 χιλιοστά. Κατά την παραλαβή των φορτίων, τα reach trucks μετακινούν τον ιστό του προς τα εμπρός μέχρι να τοποθετηθούν οι περόνες μπροστά από την παλέτα. Αυτό είναι γνωστό ως "προσέγγιση προς τα εμπρός". Στη συνέχεια, τα προϊόντα «τραβιούνται πίσω» έτοιμα για μεταφορά. Αυτή η αρχή λειτουργίας μειώνει το συνολικό μήκος του οχήματος, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο. Επίσης, βελτιώνει την σταθερότητα στην οδήγηση και ελαχιστοποιεί την ανάγκη για αντιστάθμιση. Αυτό επιτρέπει στα ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματά μας, να μεταφέρουν φορτία βάρους μέχρι 2,5 τόνους γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Ηλεκτροκίνητα reach trucks: οι ειδικοί των στενών διαδρόμων 

Όσο μικρότερο είναι το πλάτος του διαδρόμου, τόσο περισσότερα είναι τα ράφια που τοποθετούνται στο ίδιο εμβαδόν. Συνεπώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου τους χρησιμοποιώντας στενούς διαδρόμους ραφιών. Σε αυτές τις συνθήκες, τα reach trucks αποδεικνύουν όλες τους τις δυνατότητες. Γιατί χάρη στο μακρύ τους ιστό και τις μικρές τους διαστάσεις, μπορούν να μετακινηθούν εύκολα σε στενούς διαδρόμους αποθήκης. Επίσης, επιτυγχάνουν ιδιαιτέρως υψηλή επιτάχυνση, καθώς και ταχύτητες ανύψωσης και ώθησης και εξασφαλίζουν αυξημένη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων. Τέλος, προσφέρουμε αρκετά προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού όπως ο εξοπλισμός «Efficiency» και «drive&liftPLUS» έτσι ώστε τα μηχανήματα να προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι συγκεκριμένες επιλογές σας εξασφαλίζουν γρήγορη διαχείριση παλετών – ακόμα και σε μεγάλα ύψη ανύψωσης – καθώς και κάλυψη μεγάλων διαδρομών με υψηλές ταχύτητες οδήγησης.

Μηχανήματα ανύψωσης για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Εκτός από διαφορετικές ανυψωτικές ικανότητες και ικανότητες φόρτωσης, η γκάμα των ανυψωτικών μας μηχανημάτων περιλαμβάνει επίσης μοντέλα για διαφορετικές συνθήκες εδάφους. Εάν χρησιμοποιείτε τα μηχανήματά σας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, για παράδειγμα, θα επωφεληθείτε από τους πολλούς διαφορετικούς τροχούς που προσφέρουμε. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια ταξιδιού σε οποιοδήποτε έδαφος - είτε πρόκειται για ομαλά δάπεδα από σκυρόδεμα είτε για άσφαλτο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε καμπίνες για εξωτερική χρήση.

Μειώστε το κόστος σας με τα ανυψωτικά μηχανήματα της Jungheinrich

Με τα ανυψωτικά μηχανήματα επωφελείστε από μια πληθώρα τεχνικών και εργονομικών πλεονεκτημάτων. Ένα από αυτά είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, η οποία μειώνει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας. Τα λειτουργικά έξοδά σας μειώνονται μακροπρόθεσμα έως και 20%. Για μεγαλύτερη απόδοση και ασφάλεια έχετε επίσης στη διάθεσή σας πολυάριθμες λειτουργίες ελέγχου: από διαφορετικά προγράμματα οδήγησης και δικαίωμα πρόσβασης με τη χρήση PIN, μέχρι την προεπιλογή ύψους

ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ REACH TRUCK 1,6T

Το πρώτο ανυψωτικό μηχάνημα παγκοσμίως με ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου.
 

Έχετε ερωτήσεις;