Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EasyAcces
Εύκολη πρόσβαση, αποτελεσματική προστασία

EasyAccess

Με το προϊόν διαχείρισης στόλου EasyAccess ελέγχετε την πρόσβαση στα μηχανήματά σας, χωρίς κλειδί γενικής χρήσης, απευθείας μέσω της οθόνης του μηχανήματος. Με τον τρόπο αυτό προστατεύετε ολόκληρο τον στόλο σας από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Το EasyAccess συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και την αύξηση της ασφάλειας στην αποθήκη σας. Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας και στο μέγεθος της επιχείρησής σας το EasyAccess είναι διαθέσιμο σε τρεις παραλλαγές και για μηχανήματα άλλων κατασκευαστών.

Τόσο απλό. Περισσότερη ασφάλεια

Τα πλεονεκτήματα του EasyAccess

Με το EasyAccess μπορείτε να ελέγχετε ποιοι από τους εργαζόμενους πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποια μηχανήματα. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε την ασφάλεια στην αποθήκη σας και ταυτόχρονα να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα, από ζημιές στα μηχανήματα και στα ράφια.

Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά:

  • Προστασία από μη εξουσιοδοτημένη χρήση μηχανημάτων
  • Δεν απαιτείται κλειδί γενικής χρήσης
  • Διαχείριση πρόσβασης των μηχανημάτων απευθείας στην οθόνη κάθε μηχανήματος
  • Δυνατότητα ανάκτησης στην οθόνη των τελευταίων 10 χρηστών

Ο κατάλληλη λύση για όλους

Ανακαλύψτε τη βέλτιστη για εσάς έκδοση του EasyAccess

Τα διαφορετικά μεγέθη επιχειρήσεων και οι διαφορετικές απαιτήσεις επιβάλλουν ευέλικτες λύσεις. Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε το EasyAccess σε τρεις εκδόσεις: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinCode και EasyAccess Transponder. Εσείς επιλέγετε ποια λύση ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τον στόλο σας.

EasyAccess softkey

Η έκδοση EasyAccess Softkey λειτουργεί μέσω της οθόνης του μηχανήματος, στην οποία εισάγεται ένας κωδικός πρόσβασης. Μπορείτε να ρυθμίσετε έως 10 διαφορετικούς κωδικούς.

EasyAccess PinCode

Για μεγαλύτερους στόλους ανυψωτικών μηχανημάτων προσφέρεται η έκδοση EasyAccess PinCode, στην οποία μπορούν να ρυθμιστούν στο μηχάνημα έως εκατό διαφορετικοί κωδικοί πρόσβασης με τη βοήθεια ενός επιπλέον πεδίου PinCode.

EasyAccess Transponder

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτες πρόσβασης, προσφέρεται η έκδοση Transponder EasyAccess. Αυτή η πρόσθετη συσκευή επιτρέπει τη χρήση έως εκατό διαφορετικών καρτών. Αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη ως αυτόνομο προϊόν για περονοφόρα  μηχανήματα διαφορετικών κατασκευαστών.

Έχετε ερωτήσεις;