Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Ανύψωση και στοίβαξη

Φόρτωση και εκφόρτωση – υπόθεση για επαγγελματίες.

Φόρτωση, εκφόρτωση, ανύψωση και στοίβαξη: η ουσία βρίσκεται εδώ. Γιατί εάν η διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης ολοκληρώνεται γρήγορα και χωρίς λάθη, μπορούν να προχωρήσουν και όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες.
Η Jungheinrich σάς προσφέρει πανίσχυρα και ενεργειακά αποδοτικά ανυψωτικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη. Με πολυάριθμες επιλογές και εκδόσεις για τις εκάστοτε συνθήκες χρήσης.

Ανύψωση και στοίβαξη - αξιόπιστα από το 1953.

Στοιβάζουμε και ανυψώνουμε εμπορεύματα με αξιοπιστία για δεκαετίες, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η προιοντική γκάμα της Jungheinrich περιλαμβάνει πάνω από 600 διαφορετικά μοντέλα ανυψωτικών μηχανημάτων. Έχουμε το κατάλληλο προϊόν για κάθε εφαρμογή. Και αν έχετε ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε και πάλι να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένο εξοπλισμό στοίβαξης και ανύψωσης κατά παραγγελία. Τα ισχυρά περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα μας είναι εξοπλισμένα με τους τέλειους τύπους κίνησης για τις ανάγκες σας - είτε πρόκειται για πετρελαιοκίνητα / LPG, ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα stackers. Αυτά σας επιτρέπουν να ανυψώσετε φορτία βάρους ενός έως και εννέα τόνων.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι τα εξαιρετικά ανυψωτικά μας μηχανήματα μπορεί να ανεβάσουν τα προϊόντα σας σε ύψος έως και 12 μέτρων. Τα λειτουργικά σας έξοδα, αντιθέτως μειώνονται, καθώς θα μπορείτε να απολαύσετε εξοικονόμηση που μακροπρόθεσμα μπορεί να φτάσει έως και το 20%. Τα συστήματα αποθήκευσης υψηλών ραφιών, είναι σχεδιασμένα ειδικά για συνδυασμένη λειτουργία σε στενούς και πλατύτερους διαδρόμους. Και με τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μας, μπορείτε εύκολα να αυξήσετε την απόδοση στην αποθήκη σας.

Είναι αυτονόητο ότι τα μηχανήματά μας είναι επίσης διαθέσιμα ως αυτόματα (automated guided vehicles -AGVs), τα οποία αυξάνουν στο μέγιστο την απόδοση των διαδικασιών σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αναβάθμισή τους,  με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπως οι σαρωτές RFID οι οποίοι αυτομάτως επικοινωνούν με το WMS (Warehouse Management System).

Στοίβαξη και Ανύψωση: Υψηλή τεχνολογία για την ασφάλειά σας

Η ασφάλεια αποτελεί το Α και το Ω κατά τη διάρκεια των διαδικασιών στοίβαξης και ανύψωσης. Αυτό ισχύει τόσο για τα αυτόματα μηχανήματα, που ανυψώνουν και στοιβάζουν εμπορεύματα χωρίς χειριστή, όσο και για τα συμβατικά ανυψωτικά. Πολυάριθμα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης βοηθούν το χειριστή να αναγνωρίζει εγκαίρως κρίσιμες καταστάσεις και να μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και λανθασμένων χειρισμών. 

Σε αυτά προστίθενται διάφορες λειτουργίες, όπως η κάμερα οπισθοπορείας με αναγνώριση ανθρώπων και άλλες ψηφιακές λύσεις. Αναφορικά με το θέμα της προστασίας και της σταθερότητας των φορτίων, η φιλοσοφία μας είναι «η ασφάλεια πάνω από όλα». Για συγκεκριμένους κλάδους, όπως η χημική και η φαρμακευτική βιομηχανία, τα εξειδικευμένα μηχανήματά μας για ανύψωση και στοίβαξη, διαθέτουν κατόπιν αιτήματος, αντιεκρηκτική προστασία. Έτσι η στοίβαξη και η ανύψωση γίνονται πάντα με ασφάλεια και σε κάθε περίπτωση αποδοτικά και οικονομικά.

Έχετε ερωτήσεις;