210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
48V Teaser Picture

Μηχανήματα τεχνολογίας ιόντων λιθίου - αυξάνουν την απόδοση

Επιλέξτε μηχανήματα με σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρουν.

Η Jungheinrich διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο μηχανημάτων με τεχνολογία ιόντων λιθίου: από ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή μέχρι reach trucks.

Τα stackers πεζού χειριστή με τεχνολογία ιόντων λιθίου, είναι ιδανικά για στοίβαξη και μεταφορά παλετών, καθώς και για περιστασιακή συλλογή παραγγελιών, σε οποιοδήποτε ύψος και απόσταση μεταφοράς: μικρές αποστάσεις – πεζοί χειριστές, μεσαίες αποστάσεις συνδυασμός πεζού χειριστή αλλά και  / ride-on χρήση, μεγάλες αποστάσεις- εποχούμενος χειριστής. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε μοντέλα entry-level για ελαφριές εφαρμογές.

Έχοντας αποδείξει τις πολλαπλές τους χρήσεις, τα μηχανήματα τεχνολογίας ιόντων λιθίου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά περιβάλλοντα αποθήκης. Τα reach trucks θέτουν νέα πρότυπα - ειδικά σε περιορισμένες συνθήκες - χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό τους, σε συνδυασμό με την μεγάλη ικανότητα ανύψωσης.

Αξιοποιήστε την ισχύ των ιόντων λιθίου: επωφεληθείτε από τους μεγάλους χρόνους λειτουργίας και τη χρήση σε πολλαπλές βάρδιες, χάρη στους γρήγορους χρόνους  φόρτισης των συσσωρευτών. Αυτό εξασφαλίζει διαθεσιμότητα 24/7. Η κατανάλωση ενέργειας μπορεί επίσης να μειωθεί έως και 20 τοις εκατό. Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου με μηδενική ανάγκη συντήρησης εξαλείφουν το κόστος συντήρησης.

Ηλεκτροκίνητα stackers με συσσωρευτές ιόντων λιθίου:

Ηλεκτροκίνητα περονοφόρα με συσσωρευτές ιόντων λιθίου:

Ηλεκτροκίνητα reach trucks με συσσωρευτές ιόντων λιθίου:

Επιλέξτε ηλεκτροκίνητα stackers με συσσωρευτές ιόντων λιθίου! Βελτιώστε τις διαδικασίες σας και εξοικονομήστε χρόνο και κόστος.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;