Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Αυτοματισμός

Αυτοματισμός με τη Jungheinrich

Η κατάλληλα συντονισμένη αποθήκη αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία.

Στην ψηφιακή εποχή, με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες και τη ραγδαία αλλαγή του ρυθμού στις μεταφορές εμπορευμάτων, ο σωστός συντονισμός στην αποθήκη είναι το κλειδί για την επιτυχία. Μόνο όταν όλες οι διαδικασίες αλληλεπιδρούν αρμονικά μεταξύ τους, μπορείτε να ανταπεξέλθετε ευέλικτα και αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας. Ως συνεργάτης σας στον αυτοματισμό, επινοούμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας και, ως γενικός ανάδοχος, βρισκόμαστε στο πλάι σας σε κάθε βήμα, από τον σχεδιασμό μέχρι το σέρβις και την υποστήριξη, ώστε να σας προσφέρουμε ένα ευπαρουσίαστο και ώριμο σύστημα αποθήκης που θα σας εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του τώρα αλλά και στο μέλλον.

Content STC2B1A

Έφτασε ο νέος ηγέτης στην αποθήκη.

Jungheinrich STC 2B1A – η πιο αποδοτική συσκευή χειρισμού ραφιών της κατηγορίας της παγκοσμίως.

Η πρώτη συσκευή χειρισμού ραφιών μικροεξαρτημάτων της Jungheinrich. Χαρίζει την υψηλότερη απόδοση, έξυπνη διαχείριση ενέργειας και τις μικρότερες διαστάσεις εκκίνησης στην κατηγορία της, επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Content Αυτοματισμός Trenner

Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να σας προσφέρουμε μια τέλεια λύση αυτοματισμού.

Content Αυτοματισμός (4)

Η ευελιξία είναι η βάσηγια την επίτευξη διαρκούς απόδοσης.

Όπως οι χορευτές ενός επίδοξου θιάσου, έτσι λειτουργούν και τα μεμονωμένα στοιχεία μιας αποδοτικής και μακροπρόθεσμης λύσεις αυτοματισμού: Και τα δύο πρέπει να είναι ευκίνητα, ώστε να συνεχίσουν να είναι ευέλικτα και αποδοτικά ανάλογα με τον ρυθμό και της πιθανές αλλαγές του. Γι’ αυτό, δημιουργούμε για εσάς χειροκίνητες, ημιαυτόματες ή πλήρως αυτόματες διαδικασίες πάντα σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, προκειμένου να μπορείτε να ανταπεξέλθετε με ευελιξία σε κάθε πρόκληση στη ροή αγαθών. Ακόμα και σε περιπτώσεις μειωμένης ή αυξημένης ζήτησης ή κατά την ανάπτυξή σας στο μέλλον. Σχεδιάζουμε εκ των προτέρων την δυνατότητα επέκτασης και προσαρμογής της αποθήκης σας. Έτσι, διατηρείτε την ευελιξία σας, εκμεταλλεύεστε αποτελεσματικά τους πόρους σας και κερδίζετε χάρη στην διαρκώς υψηλή παραγωγικότητα.

Content Αυτοματισμός (1)

Έχει μεγάλη σημασία να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον συνεργάτη σας.

Οι χορευτές πρέπει να εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά τον παρτενέρ τους. Το ίδιο ισχύει και για τον συνεργάτη αυτοματισμού που επιλέγετε, ώστε είστε σίγουροι ότι οι επενδύσεις σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Μπορείτε από την πρώτη στιγμή να μας εμπιστευτείτε ως συνεργάτη και γενικό ανάδοχο. Γιατί, σας υποστηρίζουμε όχι μόνο με την πολυετή μας εμπειρία στον τομέα της εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και ως σύμβουλος και κατασκευαστής. Με το σωστό πακέτο προϊόντων δημιουργούμε για εσάς ένα εξατομικευμένο σύστημα, το οποίο συντονίζει όλα τα βήματα των διαδικασιών και τις διεπαφές, από την είσοδο μέχρι την έξοδο των εμπορευμάτων. Από την έναρξη του έργου βρισκόμαστε δίπλα σας ως προσωπικός υπεύθυνος επικοινωνίας, συντονίζουμε το σύνολο των εργασιών και φροντίζουμε για την αποτελεσματική πορεία και τη συνέπεια στην υλοποίηση κάθε βήματος της διαδικασίας. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις και την τεχνογνωσία που προσφέρουμε, σας συνοδεύουμε έμπρακτα και με διαφάνεια σε κάθε φάση του έργου αυτοματισμού της επιχείρησής σας: από την ανάλυση της ροής αγαθών μέχρι και το σέρβις. Με μοναδικό δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών που σας συμβουλεύει στενά ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε, το σέρβις και την υποστήριξη για συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας, είμαστε πάντα δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε.

3 βήματα για να ανακαλύψετε τη λύση αυτοματισμού κομμένη στα μέτρα σας.

Μάθετε περισσότερα

Content Αυτοματισμός (2)

Με την έμπειρη καθοδήγησή μας, ο αυτοματισμός θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας σας.

Όπως και στον επαγγελματικό χρόνο, έτσι και στην αποθήκη, η απόδοση πρέπει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ή να βελτιωθεί περαιτέρω. Προκειμένου η αποθήκη σας να λειτουργεί διαρκώς αποδοτικά, κατά τη φάση του σχεδιασμού, συνδυάζουμε τις μηχανικές ικανότητες με την αποδοτικότητα. Ως έμπειρος συντονιστής αυτοματισμού, προσφέρουμε διαφάνεια της πραγματική και της επιθυμητής κατάστασης, αναζητούμε πιθανές δυνατότητες βελτίωσης και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις οικονομικές, χωροταξικές και άλλες σημαντικές συνθήκες, ώστε να σας προσφέρουμε την τέλεια λύση. Με πολυάριθμους πελάτες σε διαφορετικούς κλάδους παγκοσμίως, κατέχουμε την πρώτη θέση στις λύσεις αυτοματισμού και σας υποστηρίζουμε, ώστε να αυξήσετε σταθερά την απόδοση και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Content Αυτοματισμός (3)

Χάρη στην προοδευτική τεχνολογία μαςβρισκόμαστε στην πρώτη θέση.

Ένα προοδευτικό σύστημα αποθήκης πρέπει να είναι πάντα ανοιχτό σε νέες προτάσεις και εξελίξεις, όπως και μια ομάδα χορού. Γιατί, οι επιθυμίες του κοινού αλλάζουν όσο γρήγορα αλλάζουν και οι απαιτήσεις των πελατών και των καταναλωτών σας. Προκειμένου να εξασφαλίσετε την πρωτιά με τις κατάλληλες ευέλικτες και προοδευτικές λύσεις αυτοματισμού που σας προσφέρουμε, επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επεκτείνουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιό μας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε βέλτιστες αποδοτικές και δικτυωμένες τεχνολογίες για την αποθήκη σας. Αυτό ισχύει για νέες εγκαταστάσεις, καθώς και για περιπτώσεις εκσυγχρονισμού ή επέκτασης ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων.
Το πακέτο αυτοματισμού της εταιρείας μας περιλαμβάνει συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό και συστήματα μεταφοράς σε αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων και παλετών, καθώς και τον πρωταγωνιστή μας, το σύστημα διαχείρισης αποθήκης Jungheinrich WMS που είναι συμβατό με νεότερες εκδόσεις. Ως γενικός ανάδοχος, σας παραδίδουμε και ενσωματώνουμε σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ό,τι χρειάζεται για μια τέλεια συντονισμένη λύση αυτοματισμού.
 

Content Αυτοματισμός Trenner1

Περισσότερες πληροφορίες για τον αυτοματισμό.

Ανακαλύψτε τώρα την ολοκληρωμένη προσφορά μας.

Η Jungheinrich ως προμηθευτής συστημάτων
Σχεδιασμός, υλοποίηση, σέρβις και υποστήριξη
Εξαρτήματα αυτοματισμού
Αυτόματα συστήματα αποθήκης
Αυτοματοποιημένη συλλογή παραγγελιών & παλετοποίηση

Επιτυχημένα έργα αυτοματισμού.

Αναφορές: Αυτόματα συστήματα αποθήκης

Αναφορές: Αυτόματοι μεταφορείς διαδρόμου

Content Διαδικασία αυτοματισμού (2)

Κατάλληλα διαμορφωμένα, τέλεια συντονισμένα.

Ψηφιοποίηση και δικτύωση με τη Jungheinrich.

Ως ηγετικός πάροχος συστημάτων για έξυπνες λύσεις εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας, σας προσφέρουμε όχι μόνο τέλεια συντονισμένο αυτοματισμό σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σχετικά με την ψηφιοποίηση και δικτύωση της αποθήκης σας. Με τις ψηφιακές μας λύσεις φροντίζουμε για την κερδοφόρα δικτύωση των διαδικασιών σας, και σας εξασφαλίζουμε ένα επικερδές και βιώσιμο μέλλον.

Μάθετε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για μια εξατομικευμένη λύση αυτοματισμού για την αποθήκη σας;

Ελάτε να σας συμβουλεύσουμε.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Logistic Systems

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;