210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μεταχειρισμένα ανυψωτικά

Μεταχειρισμένα Μηχανήματα

Τα μεταχειρισμένα ανυψωτικά μας 5 αστέρων.

Κάθε ένα από τα μεταχειρισμένα ανυψωτικά μας υποβάλλεται σε γενικό service σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας 5 αστέρων σε ένα κέντρο μεταχειρισμένων μηχανημάτων που έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Το πλεονέκτημα για εσάς: ένα επαγγελματικό γενικό service με την τεχνογνωσία του κατασκευαστή. Εμείς φροντίζουμε να τηρούνται τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας και όλα τα τεχνικά εξαρτήματα ελέγχονται, επισκευάζονται και ενδεχομένως αντικαθίστανται. Επιπλέον τα μεταχειρισμένα ανυψωτικά μας χάρη στον πλήρη καθαρισμό και το βάψιμο βρίσκονται και οπτικά σε άψογη κατάσταση. Ακόμα και ειδικοί δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τα επισκευασμένα μηχανήματα από τα καινούργια.

Με το γενικό service των μεταχειρισμένων μηχανημάτων μας εξοικονομείται το 80% του CO2 σε σύγκριση με την παραγωγή ενός καινούργιου μηχανήματος. Αντί να τοποθετήσουμε καινούργια εξαρτήματα, επισκευάζουμε τα παλιά εξοικονομώντας πόρους. Επιπλέον διασφαλίζουμε τη σωστή και περιβαλλοντικά ορθή διάθεση των αναλώσιμων και των μηχανημάτων, που έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους.

Jungheinrich JUNGSTARS – σαν καινούργια.
Με την ποιότητα της Jungheinrich.

Τα JUNGSTARS είναι τα ανακατασκευασμένα μηχανήματα της Jungheinrich, που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της αγοράς. Η κορυφαία ανακατασκευή σύμφωνα με την αρχή των 5 αστέρων, διασφαλίζει ότι κάθε μηχάνημα επαναφέρεται σε τεχνικά και οπτικά άψογη κατάσταση σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή των JUNGSTARS, που κάθε μας μηχάνημα το οποίο υποβάλλεται σε γενικό service παραδίδεται με 12μηνη εγγύηση – ακριβώς όπως τα καινούργια ανυψωτικά μηχανήματα της Jungheinrich. Και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη ότι τα JUNGSTARS είναι «σαν καινούργια με την εγγύηση της ποιότητας που προσφέρει η Jungheinrich».

Η υπόσχεση των JUNGSTARS

12 μήνες εγγύηση για το μηχάνημα

12 μήνες εγγύηση για το συσσωρευτή

12 μήνες μηδενική ανάγκη συντήρησης

Δικαίωμα επιστροφής εντός 10 ημερών

Test drive στο χώρο σας

Δυνατότητα παράτασης της εγγύησης στους 18 μήνες

Δυνατότητα επιλογής ολοκληρωμένου service

Εγγύηση κινητικότητας εντός της σύμβασης πλήρους service

Ελκυστικές δυνατότητες χρηματοδότησης

Ανταλλαγή του μεταχειρισμένου μηχανήματος σας


Πάνω από 60.000 μεταχειρισμένα περονοφόρα ανυψωτικά για να επιλέξετε

Ανακαλύψτε το ανυψωτικό μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ανάμεσα σε πάνω από 600 άμεσα διαθέσιμα JUNGSTARS, καθώς και πάνω από 60.000 μεταχειρισμένα ανυψωτικά παγκοσμίως. Μέσω της αναζήτησης μεταχειρισμένων ανυψωτικών θα βρείτε εύκολα και γρήγορα: ηλεκτροκίνητα, πετρελαιοκίνητα ή αεριοκίνητα ανυψωτικά, μηχανήματα οριζόντιας συλλογής παραγγελιών, stackers και reach trucks. Επιλέξτε το έτος κατασκευής, το ύψος ανύψωσης και τον εξοπλισμό που επιθυμείτε.

Δυνατότητες χρηματοδότησης

Επωφεληθείτε από τη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της χρηματοδότησης μηχανημάτων. Εμείς σας προσφέρουμε ευνοϊκές δόσεις και δημιουργούμε ένα εντελώς προσωπικό πακέτο χρηματοδότησης για εσάς. Κι αν προτιμάτε μια πιο ευέλικτη λύση, εμείς θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τα φορολογικά και πρακτικά πλεονεκτήματα ενός συμβολαίου χρηματοδότησης.

Τελειοτητα σε καθε λεπτομερεια

Η ανακατασκευή των μεταχειρισμένων μηχανημάτων μας πραγματοποιείται σύμφωνα με μια κοινή μέθοδο έξι σημαντικών σταδίων. Σε κάθε στάδιο τα μηχανήματα υποβάλλονται στους πιο αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

Jungheinrich JUNGSTARS

Με την απόκτηση ενός JUNGSTAR συνδυάζετε οικονομικά, τεχνικά και οικολογικά οφέλη. Και απολαμβάνετε την ποικιλία επιδόσεων, που σας προσφέρει μόνο η Jungheinrich.

πολλες δυνατοτητες επιλογης

Χάρη στη μοναδική βιομηχανική ανακατασκευή σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ευρώπης, τα μηχανήματά μας μετατρέπονται στα καλύτερα μεταχειρισμένα μηχανήματα του κλάδου. Ουσιαστικά γίνονται «σαν καινούργια» και προσφέρουν την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης στον κλάδο και 12 μήνες εγγύηση.

σημαντικες συμβουλες για τη σωστη επιλογη

Μόλις βρήκατε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα, καθαρό και λαμπερό, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, με τιμή που φαίνεται σωστή. Είναι όμως στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται;


Έχετε ερωτήσεις;